Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Poliisin varastot täyttyvät huutokaupattavista pistooleista ja kivääreistä – kodittomien aseiden määrä on kasvanut valtavasti

Suomalaisten ikääntyminen näkyy poliisille huutokaupattavaksi luovutettujen aseiden määrän kasvuna. Leijonanosa aseista tulee perikunnilta.

Bonnien ja Clyden, Al Caponen ja Butch Cassidyn aseita huutokaupassa

Yhdysvaltain rikoshistorian harrastajilla oli sunnuntaina onnenpäivä, kun myyntiin tuli maan kuuluisimpien rikollisten käyttämiä aseita ja muita esineitä.

Luvattomille aseille armonviikko Pirkanmaalla

Monen nurkista löytyy edelleen esimerkiksi rintamalta tuotuja sotamuistoja. Poliisi kerää luvattomia aseita talteen estääkseen mahdolliset räjähdykset.

Asevarastot Riihimäellä täpötäynnä

Arpajais- ja asehallintoyksikön varastot pursuavat aseita Riihimäellä. Poliisin haltuun otettuja aseita huutokaupattiin keskiviikkona. Huutokaupattavana on 300 asetta; pääasiassa erilaisia haulikkoja ja kiväärejä.

Kallein kohde jäi myymättä asehuutokaupassa

Suomen asehistoriallisen seuran keväthuutokaupan ennakkoon kiinnostavimmat kohteet jäivät myymättä. Seuran huutokauppavastaava Juha Kovanen arvioi sen johtuneen siitä, että ostajat odottelevat lopullisia ratkaisuja vireillä olevasta aselain muutoksesta.

Riihimäen asehuutokauppaa ei järjestetä

Sisäministeriö on perunut Riihimäen asehuutokaupan Kauhajoen ampumatapauksen takia.

Poliisille tulleita aseita huutokaupataan

Riihimäellä järjestetään tänään poliisiin haltuun otettujen sekä valtiolle tuomittujen ja luovutettujen aseiden huutokauppa.