Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Joulukalenterin Maukka ja Väykkä ovat kuin vanha aviopari – Timo Parvelan luoma parivaljakko viettää ensimmäistä jouluaan Iiro Rantalan musiikin tahtiin

Joulukalentereita on tehty televisioon säännöllisesti vuodesta 1980 lähtien. Viime vuosina koko perheen kalenterin tekemiseen on satsattu aikaa ja rahaa. Tv:n joulukalenterit ovat suosittuja kaikkialla Pohjoismaissa..

Perhematkailukohteissa toivotaan aurinkoista kesää

Keski-Suomessa lapsiperheiden suosimissa matkailukohteissa ollaan kesän kävijämäärien suhteen toiveikkaita. Yrittäjät tietävät kuitenkin vuosien kokemuksella, että kaatosade karkottaa turistit.

Peurungassa ennätyksellisen vilkas kesä

Kylpylähotelli Peurungassa kulunut kesä on ollut menestyksekäs. Hilarius Hiiren kylä on ollut lasten suosiossa ja erityisesti kotimaisten perheloma-asiakkaiden määrä on kasvanut.

Lapsiperheitä houkutellaan lomalle Jyväskylään

Jyväskylän seudulla valmistaudutaan lomakauteen uusin eväin, ja erityisesti lapsiperheille on tarjolla monenlaista ohjelmaa. Matkailuväki esittäytyi Jyväskylän kävelykadulla lauantaina.

Jää taipui taiteeksi Laukaassa

Saha on laulanut ja taltat nakuttaneet Peurungassa viikonlopun aikana, kun valtavat jäälohkareet ovat muuttuneet upeiksi veistoksiksi taitavissa käsissä. Kansainväliseen jäänveistokilpailuun osallistui neljä joukkuetta Venäjältä, Latviasta, Mongoliasta ja Suomesta.