Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kukka ruukku.

Tee rintaruukku – iloinen versio klassisesta marmoripystistä

Rintaruukku piristää jokaista ikkunalautaa.

Suomalainen feministiaktivisti ja blogisti Säde Vaara Vallarén.

Alastomuus on somejäteille ongelma – aktivisti Säde Vallarénin kuvia sensuroidaan, mutta miesten ja Britney Spearsin rinnat saavat näkyä

Someyhtiöt näkevät alastomuuden lähtökohtaisesti seksuaalisena ja siksi säädyttömänä – ainakin silloin, kun on kyse naisen kehosta.

Tissiflashmob Tampereen Rauhaniemessä.

Tissiflashmobeihin osallistui tänä vuonna ennätyksellisesti yli 200 ihmistä – se kertoo, että moni on kyllästynyt naisten nännien seksualisointiin

Tampereella tissiflashmobiin osallistui viikonloppuna 120 ihmistä. Tapahtuma järjestettiin Rauhaniemen kansankylpylässä, josta tissiaktivistit häädettiin aikaisemmin tänä kesänä. Flashmobin tarkoituksena on muun muassa protestoida rintojen seksualisointia.

Kuvakollaasi.

Tuleva miespormestari kuvattiin ilman paitaa, yläosattomissa olevat naiset poistettiin yleisestä saunasta – kysyimme tutkijalta ja suomalaisilta, kenen nänni saa näkyä

Nännikeskustelu pulpahti pinnalle, kun neljä tissiaktivistia poistettiin yleisestä saunasta, ja vain muutamaa päivää myöhemmin tuleva miespormestari kuvattiin Helsingin Sanomiin yläruumis paljaana.

Kuvassa tissiaktivistit Säde Vallaren, Rosina Salovaara ja Meri-Maija Näykki yläosattomissa Rauhaniemen kylpylän rannalla.

Rinnat paljaana saunovat tissiaktivistit poistettiin yleisestä saunasta – "Nänni ei ole genitaali"

Feministisen aktivistiryhmän Cult Cunthin jäsenet poistettiin Tampereen Rauhaniemen kansankylpylästä sen vuoksi, että he olivat yläosattomissa. Kylpylästä vastaavan toiminnanjohtajan mukaan asiakkaiden tulee noudattaa siveysnormeja.

Ristillä roikkuva Jeesus peittää juuri ja juuri takanaan olevista suurista naisen rinnoista nännit.

Naisen nänni pysyy piilossa, vaikka huippumallit paljastavat rintansa ja tekonännejä käytetään koruina – syynä on amerikkalainen seksivastaisuus

Nännin näyttäminen voi olla kannanotto seksuaalisuuden tai transoikeuksien puolesta. Uskonnollinen liike nimeltä puritanismi tahtoo pitää rinnat visusti piilossa, ja liike vaikuttaa jopa somealustojen käyttöehtojen taustalla.

Tissiflashmob Jyväskylässä

”Olisi hienoa, ettei nänneihin liitettäisi mitään erotiikkaa” –kuvareportaasi Tissiflashmobista, joka vapautti nännit ja toi esille tasa-arvokysymyksen

Lauantaina eri puolilla Suomea käveltiin yläosattomissa järveen tasa-arvon puolesta. Seurasimme nännien juhlaa Jyväskylässä.

Mies seisoo suuren Facebook-kyltin edessä ja näyttää peukaloaan toiselle miehelle, joka ottaa kuvaa.

Facebook eritteli ensi kertaa julkisesti kielletyn ja sallitun sisällön rajoja: Imetys ok, sarjamurhaaja ei

Yhtiön mukaan ohjeet päivitysten arviointiin eivät sinänsä ole uudet, mutta nyt niistä kerrotaan yksityiskohtia julkisuuteen. Ohjeista käy ilmi myös Facebookin määritelmä vihapuheesta.

WhatsApp-applikaation ikoni.

Herätys: Yle kysyi: Whatsappia käyttävät kaikenikäiset, tatuoinnista hiljainen sinetti syövälle ja jalkapallokausi ovella

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.

Alexia Cassar tatuoi asiakastaan.

Ranskalainen Alexia Cassar jätti uran huippututkijana ja tatuoi nyt uusia nännejä rintasyövästä selvinneille: "Kyse on oman kehon löytämisestä uudelleen"

Alexia Cassar luo uusia nännejä 3D-tekniikan avulla. Lopputulos on niin realistinen, ettei eroa aitoon juuri huomaa.

Piirustus ihmisen mittasuhteista

Naisen orgasmi ja 8 muuta hyödytöntä ominaisuutta, joita et enää tarvitse

Ihmisellä on mennyt kuusi miljoonaa vuotta muotoutua esi-isistä nykyisen kaltaiseksi olennoiksi. Ihmiseen on jäänyt lukuisia ruumiinosia tai ominaisuuksia, joilla joskus oli joku tarkoitus – mutta jotka ovat nyt käytännössä hyödyttömiä. Kaikki tietävät umpilisäkkeen, mutta tässä yhdeksän muuta.

Mies ottaa nännilävistystä.

Tatuointi: unelmakuva omassa kehossa vai vaikeasti korjattava virhe?

Neulasta ja väristä on moneksi. Koristelun lisäksi tatuoimalla voi tehdä esimerkiksi nännin rintasyövän takia rintansa menettäneelle. Tatuointia kannattaa miettiä ja suunnitella tarkasti etukäteen.

Virkatut tissit korissa

Virkattu treenitissi voi auttaa, jos vauvan suu ja äidin nänni tuntuvat olevan eri paria

Tuoreiden äitien imetysongelmiin haetaan apua treenitisseistä. Virkattuja tai neulottuja rintapampuloita kerätään parhaillaan Tampereen yliopistollisen sairaalan imetysohjaukseen. Idea keräykseen lähti bloggarin omista kokemuksista.

Instagram kielsi curvy-hashtagin käytön – myös nämä hashtagit ovat kiellettyjen listalla

Instagram kielsi aiemmin tällä viikolla curvy-hashtagin. Palvelu on kieltänyt monet etenkin seksiin viittaavat hashtagit. Mukana kiellettyjen hashtagien listalla on myös yllättäviä aihetunnuksia.

Somessa naisen nänni sensuroidaan. Mistä kiikastaa?

Yle Kioski selvitti, mistä yhdysvaltalaislähtöiseen Free the nipple -liikkeeseen johtanut nännipelko kumpuaa.

Sanna-Mari Prusila ja Noa-poika Keminmaan kirjaston lastenosastolla

Nänni ei näy näyttelyssä - Imetyshetkiä esillä Keminmaassa

Valtakunnallisen Imetyshetkiä -näyttelyn Meri-Lappiin tuonut Sanna-Mari Prusila toivoo, että näyttely toimisi siedätyshoidon tavoin. Kun imettämistä näkee enemmän, luonnollinen asia alkaa saada sille kuuluvan aseman.

Kari Haakana

Kari Haakana: Verkon uudet moraalinvartijat

Verkon ilmaisunvapaus on laaja. Sitä haluavat rajoittaa paitsi kontrollinhaluiset hallitukset, myös julkisuuskuvastaan ja rahoistaan huolestuneet tietotekniikkayritykset.

Korjattu rinta ja siihen tatuoitu nänni tietokoneen ruudulla

Tatuoitu nänni on piste i:n päälle

Tampereen yliopistosairaalassa rakennetaan vuosittain sata rintaa. Hoitokaaren kruunaa nännin piirtäminen.

Anne Niskanen pumppaa ilmapalloa. Elina Orkonevan sininen pallo ja pallo räjähtää

Pumpulla vai puhaltaen - ilmapallotesti paljasti vappupallojen heikkoudet

Yle Häme testasi vapunaattona ilmapallon täyttämistä suorassa lähetyksessä. Testiryhmänä oli vappukonserttiin valmistautuva laulajaryhmä. Hinta ei takaa pallolle kestävyyttä ja pumpuissakin on huimia eroja.

Lopezin stylisti: nänni se ainakaan ollut

Maailmaa puhuttaa jälleen uusi nipplegate.

Irlantilaisesta suosta löytyi uhrattu kuningas

Irlannista Laoisin kreivikunnasta on löytynyt suon muumioima mies, jota tutkijat pitävät muinaisena kuninkaana. Tutkijat uskovat, että mies menetti henkensä rituaalimurhan uhrina 3 000 vuotta sitten.

Nänniä imenyt lääkäri sai potkut

Kyseenalaisesta naisen rintojen tutkimisesta rapsahti raahelaislääkärille sakkoja ja potkut.

KKO tuomitsi nännin imemisen

Korkein oikeus on tuominnut sairaalalääkärin sakkorangaistukseen ja korvauksiin potilaaseen kohdistuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja virkavelvollisuuden rikkomisesta. Lääkäri oli imemällä tutkinut heinäkuussa 2007 vastaanotolleen ultraäänitutkimusta varten lähetetyn 20-vuotiaan naispotilaan rinnat vakavan sairausepäilyn vuoksi.

Korkeimman oikeuden kyltti Helsingin Pohjoisesplanadilla

KKO tuomitsi nänniä imeneen lääkärin

Korkein oikeus on tuominnut naisen nänniä imeneen lääkärin sakkoihin ja korvauksiin potilaaseen kohdistuneesta seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja virkavelvollisuuden rikkomisesta.

Heikki Ahonen

Paljaat rinnat kohauttavat aina

Lapsi imee äitinsä rinnoista ravintoa. Osa miehistä ei pääse tisseistä koskaan irti, vaan kaihoisasti tuijottelee niitä sopivan paikan tullen vielä aikuisenakin. Tätä mieltä on Heikki Ahonen, joka kertoo pakinassaan mielipiteensä rinnoista.

Nännin imeminen KKO:ssa

Korkein oikeus (KKO) käsittelee tiistaina paljon julkisuutta saanutta nänninimemistä. KKO toimittaa asiassa suullisen käsittelyn Helsingissä.

Lakikirja ja nuija.

Korkein oikeus käsittelee nännin imemistä

Korkein oikeus toimittaa suullisen käsittelyn kohua herättäneessä nänninimemisjutussa ensi viikolla. Keski-ikäinen mieslääkäri imi nuoren naispotilaansa nänniä tutkiessaan tämän rintoja kolme vuotta sitten Raahen sairaalassa.

Lakikirja ja nuija.

Korkein oikeus päättää nännin imemisestä

Korkein oikeus on antanut valitusluvan syyttäjälle ja asianomistajalle niin sanotussa nänninimemisjutussa. Korkein oikeus päätti valitusluvasta torstaina. Oikeus on pyytänyt perjantaina vastineen jutun vastapuolelta.

Burleskiesiintyjä

Burleskissa viettelys on esityksen kulmakiviä

Burleski-esiintyjän laittautuminen esitystä varten kestää useamman tunnin. Jo hiukset vaativat valtavasti aikaa, puhumattakaan meikistä.

Lakikirja ja nuija.

KO ottanee kantaa nännin imemiseen

Syyttäjä ja potilas hakevat valituslupaa rintaa imeneen lääkärin tuomioon korkeimmalta oikeudelta. Rovaniemen hovioikeus vapautti lokakuussa syytteistä raahelaislääkärin, jota syytettiin seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kunnianloukkauksesta ja virkavelvollisuuden rikkomisesta.

Lakikirja ja nuija.

Kaksi hakee valituslupaa nänniä imeneen lääkärin tuomioon

Syyttäjä ja potilas hakevat valituslupaa rintaa imeneen lääkärin tuomioon Korkeimmalta oikeudelta.

Naisen rintaa kuvataan röntgenlaitteella

Nänniä imenyt lääkäri voi joutua vastaamaan teostaan korkeimpaan oikeuteen

Kihlakunnansyyttäjä Maarit Ketonen yrittää saada kohua herättäneen tapauksen potilaan nänniä imeneestä lääkäristä korkeimman oikeuden ratkaistavaksi kertoo MTV3:n verkkosivuillaan. Sekä Raahen käräjäoikeus että Rovaniemen hovioikeus päättivät hylätä lääkäriä vastaan nostetut syytteet.

Valvira huomautti nänniä imenyttä lääkäriä

Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira on antanut raahelaislääkärille huomautuksen. Lääkäri sai huomautuksen viime elokuussa.

Nänniä imenyt lääkäri teki tavallista tutkimusta

Rovaniemen hovioikeus hylkäsi syytteet rintaa imenyttä lääkäriä vastaan. Lääkäriä syytettiin seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kunnianloukkauksesta ja virkavelvollisuuden rikkomisesta.

19th hole

Amerikkalaisen jalkapallon loppuottelu Super Bowl se sitten osaa kerta toisensa jälkeen säväyttää. Jos ei peli itsessään ole tarpeeksi mielenkiintoinen, niin kesken suuren huuman tv-ruuduissa vilahtaa joko nänni tai sitten peräti miehen sukuelin.