Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Sol & Pat

Rikas duokohtaaminen

Levyarvostelu

kopatchinskajan äänitteen kansi

Loistavan koukuttavaa duo-soitantaa

Loistavan koukuttavaa duo-soitantaa

Viulisti Patricia Kopatchinskaja

Patricia Kopatchinskaja soittaa Ligetin viulukonserton RSO:n solistina

Patricia Kopatchinskaja RSO:n solistina

Patricia Kopatchinskaja, viulu

27.1. Friday series 8

Jukka-Pekka Saraste, conductor Patricia Kopatchinskaja, violin Ludwig van Beethoven: Leonore I, Overture György Ligeti: Violin Concerto Ludwig van Beethoven: Symphony No. 7 SOLD OUT Watch and listen LIVE on Jan 27 at 7 pm EET.

Patricia Kopatchinskaja, viulu

27.1. Perjantaisarja 8

Jukka-Pekka Saraste, kapellimestari Patricia Kopatchinskaja, viulu Ludwig van Beethoven: Leonore I, alkusoitto György Ligeti: Viulukonsertto Ludwig van Beethoven: Sinfonia nro 7 LOPPUUNMYYTY Katso ja kuuntele suora lähetys klo 19 alkaen.

Viulutaiteilija Patricia Kopatchinskaja soittaa RSOn konsertissa

RSOn solistina Patricia Kopatchinskaja

Tähtiviulisti Patricia Kopatchinskaja on RSOn solistina 30.1.2015. Taru Kircherin haastattelussa hän kertoo Béla Bartókin viulukonsertosta, jonka hän soittaa konsertissa. Tämän lisäksi hän kertoo quartet-labista, jonka Pekka Kuusisto on jättänyt.

kapellimestari Sakari Oramo

RSO:n ensimmäisessä Sibelius-juhlavuoden konsertissa soi sävelruno Dryadi

Kunniakapellimestari Sakari Oramo saapuu johtamaan RSO:a 30.1.2015. Ohjelmassa on Sibeliuksen 150-juhlavuoden kunniaksi Sibeliuksen impressionistinen sävelruno Dryadi sekä viulisti Patricia Kopatchinskajan esittämä Bartókin toinen viulukonsertto.

Patricia Kopatchinskaja

Friday series 7

Honorary Conductor Sakari Oramo conducts a concert of Ravel, Bartók, Sibelius and Strauss. The solo violinist is Patricia Kopatchinskaja.

Viulutaiteilija Patricia Kopatchinskaja valmistautuu konserttiin kuin näyttelijä

Paljain jaloin soittava viulisti Patricia Kopatchinskaja eli Patko on RSOn solistina 27.3.2013. Patko kertoo tuntevansa itsensä pikemminkin säveltäjäksi kuin viulistiksi, vaikka hän ei vielä ole säveltänyt kovinkaan paljon. Patkoa ei kiinnosta viulistin tekninen suoritus, hän tuntee jopa välillä, ettei pysty mihinkään tekniseen taituruuteen. Kun musiikki alkaa puhutella häntä ja hän pääsee musiikin tarinaan sisään, silloin viulu ja soittaja sulautuvat yhteen.