Uusimmat artikkelit

Vieraana kokki Sami Tallberg: Kasvisruoka on suomalaisille ravintoloille mieletön bisnesmahdollisuus
Earth Hour -viikon huipennuksena Hannan ja Jussin vieraana Etusivussa kävi kokki Sami Tallberg.
Lähiluonnossa odottaa ilmainen vihreä supermarket
Ja se supermaket on auki 24/7
Joulupuuro uudistui - näin valmistuu vegaaninen herkku
Sami Tallbergin resepti moderniin joulupuuroon.
Tervetuloa Ylen seurassa Helsingin kirjamessuille lauantaina 29.10.
Yle Teema ja Yle Areena suorana kirjamessuilta

Villivihannekset kypsyvät kovaa vauhtia – Testaa, tunnistatko nämä kymmenen syötävää kasvia
Villivihannekset ovat jo osin kypsyneet syömäkuntoon. Kokeile, tunnistatko lähimetsien ja niittyjen kymmenen syömäkelpoista kasvia.

"Äitienpäivälounaalla lautaselle ei jätetty mitään" – villiruuasta matkailuvaltti?
Joukko pohjoiskymenlaaksolaisia matkailu- ja ravintola-alan yrittäjiä on kiinnostunut ottamaan villiruokaa listoilleen. Kiinnostus villiyrttien ja muun villiruuan, kuten riistan käyttämiseen on kovassa kasvussa.

Raising awareness on food waste
Edible food is often thrown away, but a new EU project aims to halve the amount of food that is needlessly chucked out by 2020. In Finland one tenth of all food goes to the garbage can while still edible.

22-Pistepirkko sai Suomi-palkinnon
Tämänvuotisen Suomi-palkinnon on saanut yhteensä seitsemän taiteilijaa, kulttuurivaikuttajaa ja yhteisöä. Palkinnot ovat suuruudeltaan 26 000 euroa. Ne myönnetään veikkausvoittovaroista.

Ruokaa oman pihapiirin yrteistä
Luonnosta ihan oman pihan läheltä voi löytää maukkaat ainekset ruoanlaittoon. Tertin kartanon kesäkeittiömestari Sami Tallberg innostui villiyrteistä työskennellessään Lontoossa siinä määrin, että kirjoitti aiheesta lajinsa ensimmäisen keittokirjan.