Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Parrakas mies sekoittaa kyykyssä sormin salaattia kulhossa, joka on puiston penkillä. Taustalla on kaupunkimetsä.  Mies katsoo sivulle ja nauraa.

Lähiluonnossa odottaa ilmainen vihreä supermarket

Ja se supermaket on auki 24/7

Vegaaninen moderni joulupuuro valmistuu Sami Tallbergin reseptillä.

Joulupuuro uudistui - näin valmistuu vegaaninen herkku

Sami Tallbergin resepti moderniin joulupuuroon.

Ohjelman Helsingin kirjamessut 2016 logokuva

Tervetuloa Ylen seurassa Helsingin kirjamessuille lauantaina 29.10.

Yle Teema ja Yle Areena suorana kirjamessuilta

Kukkaniitty.

Villivihannekset kypsyvät kovaa vauhtia – Testaa, tunnistatko nämä kymmenen syötävää kasvia

Villivihannekset ovat jo osin kypsyneet syömäkuntoon. Kokeile, tunnistatko lähimetsien ja niittyjen kymmenen syömäkelpoista kasvia.

Kokko ja villiruokalähettiläs Sami Tallberg opastaa villikasvisten käyttöä.

"Äitienpäivälounaalla lautaselle ei jätetty mitään" – villiruuasta matkailuvaltti?

Joukko pohjoiskymenlaaksolaisia matkailu- ja ravintola-alan yrittäjiä on kiinnostunut ottamaan villiruokaa listoilleen. Kiinnostus villiyrttien ja muun villiruuan, kuten riistan käyttämiseen on kovassa kasvussa.

Ruokalautasia pöydällä.

Raising awareness on food waste

Edible food is often thrown away, but a new EU project aims to halve the amount of food that is needlessly chucked out by 2020. In Finland one tenth of all food goes to the garbage can while still edible.

22-Pistepirkko

22-Pistepirkko sai Suomi-palkinnon

Tämänvuotisen Suomi-palkinnon on saanut yhteensä seitsemän taiteilijaa, kulttuurivaikuttajaa ja yhteisöä. Palkinnot ovat suuruudeltaan 26 000 euroa. Ne myönnetään veikkausvoittovaroista.

Sami Tallberg ja Janne Tarmio.

Mäti, joulupöydän herkku

Joulunalusaika on mäti-herkkujen aikaa. Ylellistä herkkua mätiä saa useammasta kalasta kuin yleisesti tiedetäänkään.

Sami Talberg

Ruokaa oman pihapiirin yrteistä

Luonnosta ihan oman pihan läheltä voi löytää maukkaat ainekset ruoanlaittoon. Tertin kartanon kesäkeittiömestari Sami Tallberg innostui villiyrteistä työskennellessään Lontoossa siinä määrin, että kirjoitti aiheesta lajinsa ensimmäisen keittokirjan.