Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Herätys: Presidenttipari edusti Washingtonin Suomi-gaalassa, poliisiampumisesta taas mielenosoituksia Yhdysvalloissa, aurinko voi näyttäytyä rannikolla

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.

Koulukiusattu ja masennuksen kokenut Marko Annala: "Mie oon ihan runotyttö sisimmiltäni"

Mokoman solisti, kulttuurivieras Marko Annala sanoo, että kiusaamiseen suhtaudutaan vähättelevästi. Masennuksestaan kertova laulaja on yllättynyt siitä, miten moni muu on käynyt läpi samat asiat elämässään.

Mielen häiriö ei näy päälle

Elina Järven ja Tiina Hotin kirja Error Mielen häiriöitä

Metallikuoren alta löytyy lohtua

Mokoma- ja Stam1na -yhtyeiden levy-yhtiö Sakara Records täyttää 10 vuotta. Suomenkielinen metalli kelpaa suomalaisille. Molemmat bändit ovat myyneet noin 100 000 fyysistä ja digitaalista levyä. Stam1nan Nocebo-albumi on ehdolla Teosto-palkinnon saajaksi. Lappeenrannan ympäristössä alkunsa saaneet bändit muuttivat kaupungin musiikki-imagon täysin.

Mokoman laulaja kynäili singlen Haloo Helsinki! -yhtyeelle

Radioiden soittolistojen kärjessä keikkuneen Haloo Helsinki! -yhtyeen seuraava singlelohkaisu on lappeenrantalaislähtöisen Marko Annalan käsialaa.

Mokoma livekeikalla YleX:ssä

Lappeenrantalaislähtöinen, vahvasti eteläkarjalainen Mokoma esiintyy tänään livekeikalla YleX:n Studio B:ssä. Keikka tulee suorana klo 18 alkaen radiosta ja netistä.