Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kiviä tiputtelevat kallioleikkaukset aiotaan kunnostaa Akaassa ja Orivedellä

Pakkasrapautuminen ja muu eroosio voi välillä pudotella kivenkappaleita tielle saakka, mutta tämä on tarkoitus pian estää ennalta.

Pyhtään kalliosortuma korjataan – tarkkailu jatkuu

Asiantuntija löysi moottoritieosuudelta kaksi heikkoa kohtaa, joista pudotetaan irtokiviä.

E-18:n kallionsortuma korjattu Muurlassa

Sortumista kärsineen kallioleikkauksen louhintatyöt on saatu päätökseen ykköstiellä. Muurlan eritasoliittymän ja Hepomäen tunnelin väliselle tieosuudelle asennetaan vielä kaiteet ja liikenteenohjauslaitteet.

Kalliosortuman kohta ykköstiellä korjaukseen

Ykköstiellä on aloitettu kalliosortuman kohdan korjaustyöt. Kallioleikkauksesta louhitaan pois kiveä, jottei toukokuussa sattunut sortuma tapahdu uudelleen.

Liikennevirasto: Putoilevat kivet eivät uhkaa uutta moottoritietä

E18-tietyömaa alkaa Koskenkylän ja Kotkan välillä ensi vuoden syksyllä. Kallioleikkauksiin kiinnitetään erityistä huomiota, kun E18-tiellä Turun lähellä on ollut ongelmia tielle putoavien lohkareiden kanssa.

Liikenneministeri haluaa selvityksen moottoritien sortumista

Liikenneministeri Anu Vehviläinen (kesk.) haluaa selvityksen Helsinki-Turku-moottoritien mahdollisista virheistä.

E18-tie osin kiinni kalliosortuman vuoksi

E18-tien toinen kaista on suljettu Muurla - Hepomäki -väillä lähes kahdeksi päiväksi. Syynä on sunnuntaina sattunut kalliosortuma. Sortumakohta käydään nyt läpi, jotta vastaavaa ei pääsisi tapahtumaan enää uudestaan.

Moottoritien avaaminen jälleen harkinnassa

Tiehallinto pohtii jälleen Lahnajärven ja Lohjan välisen E-18-moottoritieosuuden avaamista. Väylä olisi mahdollista saada auki ensi viikolla. Turvalaitteiden testaus on viivästyttänyt tien avaamista jo kahden kuukauden ajan.