Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Uusperhe muutti Tuure Kilpeläisen arjen täysin: "Olen kuin linkousohjelmassa pesukoneessa"

50 vuotta täyttänyt muusikko Tuure Kilpeläinen laulaa uudella albumillaan vaimostaan Manuela Boscosta.

Tuure Kilpeläisestä on tullut seitsenhenkisen uusperheen isä: "On siinä ollut oma adaptoituminen ja siirtymisen kitka"

Muusikko kannustaa kuitenkin etsimään lapsiperhearjesta ennen kaikkea iloa eikä miettimään vain vapauden menettämistä.

Tuntematon ohjaaja – Elokuvatähdet kertovat Aku Louhimiehen poikkeuksellisesta vallankäytöstä: Hän alistaa ja nöyryyttää ihmisiä

Aku Louhimies tunnetaan elokuvaohjaajana, joka vie näyttelijänsä äärirajoille. Pamela Tola, Matleena Kuusniemi, Pihla Viitala, Jessica Grabowsky ja muut naisnäyttelijät avautuvat nyt menestysohjaajan kyseenalaisista metodeista. Louhimiehen mukaan hän on epäonnistunut ohjaajana, jos ihmiset eivät ole voineet hänen tuotannoissaan hyvin. Juttu on julkaistu maaliskuussa 2018.

Reetta Hurske rikkoi MM-hallirajan - "Ei ollut vielä paras juoksu"

Reetta Hurske sivusi naisten 60 metrin aitajuoksun MM-rajaa Kansainvälisen yleisurheiluliiton hallikiertueen viidennessä osakilpailussa Toruńissa, Puolassa.

Kansallisaarteen etsintä nostaa kiitollisuuden esille

Minkä kansallisaarteesi haluat säilyttää jälkipolville?

Mitä tapahtui Urheilugaalan takahuoneissa? Kosiko Mieto Kirvesniemeä?

Urheilugaalan Backstage-ohjelma päästää katsojat kurkistamaan suuren urheilujuhlan takahuoneisiin.

Henkinen romahdus laittoi huippu-urheilijan arvot uusiksi

Manuela Bosco kuului 2000-luvun alussa Suomen tunnetuimpiin ja lahjakkaimpiin aitajuoksijoihin. Hän päätti kuitenkin lopettaa uransa vain 24-vuotiaana. Lopettamisen taustalla oli henkinen väsymys urheilemiseen.

Toivakka: Ahkeruutta ja perhearvoja korostava yrittäjä

Kansanedustajan paikalta hallitukseen nouseva Lenita Toivakka kertoo olevansa kirjojen ystävä.

Itsenäisyyspäivä: Tampereella tanssitaan sittenkin

Vaikka tasavallan presidentin itsenäisyyspäivävastaanotolla ei tänä vuonna tanssita, otetaan Tampereella itsenäisyyspäivänä valssiaskelia isolla porukalla. Kansanjuhlassa pyörähdellään Tonava kaunoisen tahtiin Manuela Boscon ja Matti Puron johdolla.

Maailman mielenterveyspäivänä pohditaan ikääntymistä

Suomen Mielenterveysseura palkitsee mielenterveyspäivänä ihmisten henkistä hyvinvointia edistäneen henkilön tai yhteisön.

Haluatko aloittaa juoksuharrastuksen - Juoksukoulu auttaa sinut matkaan

Kevään ensimmäinen Juoksukoulu nähdään sunnuntaina TV2:n Urheiluviikonlopussa klo 15.15 alkaen.

Leinonen ja Evilä rikkoivat EM-rajan

Viime viikon SM-hallikisoissa kultaa ottanut Elisa Leinonen nähdään maaliskuussa Göteborgissa. Tommi Evilä lunasti EM-paikan pituuspaikalla.

Neziri hurjana jo alkuerissä: uusi Suomen ennätys

Nooralotta Neziri juoksi jo toisen loistoajan viikon sisään. Neziri rikkoi Manuela Boscon 13 vuoden takaisen 60 metrin aitajuoksun Suomen ennätysajan Jyväskylässä.

Neziri aitoi ennätyksensä Ranskassa

Nooralotta Neziri pinkoi 60 metrin aikamatkan kelpo aikaan 8,13. Hän jäi vain 0,01 sekuntia Manuela Boscon nimissä olevasta Suomen halliennätyksestä.

Neziri ja Harala riemukkaassa vauhdissa Tähtien kisoissa

Kaksi suomalaista alitti sisäratojen EM-kisarajan naisten 60 metrin aitajuoksussa Tampereella

Manuela Bosco näki enkeleitä Aamu-tv:n studiossa

Enkelihoitoja tekevä Manuela Bosco näkee enkeleitä jatkuvasti. Aamu-tv:n vieraana ollut näyttelijä ja kirjailija näki useita enkeleitä myös Ylen studiossa.

Huippu-urheilija kestää kritiikin

Urheilujournalismi keskittyy tuomitsemaan ja kansa haluaa kivittää häviäjät. Hanski Kinnusen mielestä urheilun pitäisi palata alkujuurilleen, luovaan leikkiin.

Urheiluilta - Urheilusta voi sairastua

Viikko sitten yleisurheilua huipulla aikanaan harrastanut Manuela Bosco tuli rohkeasti esiin ja kertoi julkisuuteen miten äärimmäiselle rajalle urheilija voi uupumuksen hetkellä joutua. Urheilijan tai valmentajan uupumus on ongelma, ilmeisesti suurempi kuin mitä yleisesti tiedetään. Kysymyksessä on asia, josta ei mielellään puhuta.

Entisestä huippu-urheilijasta kuoriutui näyttelijä ja kirjailija

Entinen aitajuoksija, suomalaisitalialaisen Manuela Bosco on kirjoittanut Ylitys -nimisen kirjan. Se on henkilökohtainen kertomus Boscon urheiluvuosisista ja suhteesta edesmenneeseen valmentajaisään Carmelo Boscoon.

Mikkelin Teatteri uuteen kauteen Nuojuan johdolla

Mikkelin Teatteri lähtee syyskauteen uuden johtajan alaisuudessa. Elokuun alusta lähtien teatterinjohtajana toiminut Mika Nuojua nähdään tulevalla kaudella myös näyttelijänä sekä ohjaajana.

Manuela Bosco Mikkelin teatterin komediaan

Manuela Bosco vierailee Mikkelin teatterissa syksyllä. Entinen olympiaurheilija on valmistunut näyttelijäksi Roomassa. Bosco näyttelee Helenan Roolin Mika Nuojuan ohjaamassa Vaimoni on toista maata -komediassa.

Neziri vahvassa vedossa

Porin Yleisurheilun aituri Nooralotta Neziri sivusi 60 metrin aitajuoksun ennätystään hallikilpailuissa Kupittaalla.

Manuela Bosco lopettaa uransa kauden jälkeen

Pika-aituri Manuela Bosco lopettaa kilpaurheilu-uransa tämän kesän jälkeen. Mikkelin Kilpa-Veikkoja edustava Bosco vaihtaa juoksuradat näyttämöihin. Asiasta uutisoi sanomalehti Länsi-Savo keskiviikkona.

HKV SM-viestien paras seura

Helsingin Kisa-Veikot oli Lahdessa järjestettyjen viestijuoksun SM-kisojen paras seura. Helsinkiläiset saalistivat nuorten sarjat mukaan lukien viisi mestaruutta ja 70 pistettä. Kakkonen oli seurojen välisessä kilpailussa järjestävä seura Lahden Ahkera pistein 59 ja kolmas 54 pistettä koonnut Turun Urheiluliitto.

Viime vuoden mestarit juhlivat SM-viesteissä

Viime vuoden mestarit uusivat voittonsa sekä naisten (Mikkelin Kilpaveikot) että miesten (Karhulan Katajaiset) matkoilla viestijuoksun SM-kisojen avauspäivänä Lahdessa.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle