Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Keski-Pohjanmaan keskussairaalan pääsisäänkäynti ja sen edessä oleva suihkulähde.

Vastasyntynyt siepattiin sairaalasta Kokkolassa, epäiltyinä isä ja tämän sisko – "Kaikkia yksittäistapauksia ei pysty estämään"

Vauva löytyi hyväkuntoisena Haapavedeltä yksityisasunnosta. Sairaala vakuuttaa turvallisuuden olevan hyvällä tolalla.

Nunniksi pukeutuneet mielenosoittajat arvostelevat kirkon roolia vauvojensieppaus-skandaalissa.

Espanjassa alkaa oikeudenkäynti "vauvanvarastajaa" vastaan

Diktaattori Francon aikakaudella Espanjassa kymmeniätuhansia vauvoja vietiin äideiltään ja sijoitettiin uusiin ideologisesti sopiviin perheisiin.

Lapsi löytyi lumihangesta, halkopinon vierestä.

Vauvan siepanneen tytön vanhemmat pyytävät anteeksi

Poliisi päättää Varkaudessa viime maanantaina tapahtuneen vauvasieppausjutun tutkinnan. Rikoksesta epäillyn, poliisin mukaan ylivilkkaan 12-vuotiaan tytön vanhemmat ovat hyvin pahoillaan tapahtumasta.

YLE Savon verkkosivut kävijäennätykseen

YLE Savon verkkosivut teki viime viikolla kävijäennätyksen. Viikon aikana yle.fi/savo -sivuilla oli yli 100 000 eri kävijää.

Halkopino lumisessa metsässä.

12-vuotias tyttö tunnusti vauvasieppauksen

Varkaudessa tapahtunut vauvan sieppaus on selvinnyt. Rikoksesta epäiltynä kuulusteltu tyttö on tunnustanut teon. Tytön kertoman mukaan hänen tarkoituksenaan ei ollut vauvan vahingoittaminen vaan kyseessä oli päähänpisto.

Halkopino lumisessa metsässä.

Lapsi epäiltynä vauvan sieppauksesta Varkaudessa

Alaikäistä tyttöä epäillään maanantaisesta vauvan sieppauksesta. Poliisi on kuulustellut varkautelaista alle 15-vuotiasta tyttöä epäiltynä rikoksesta. Poliisi pääsi epäillyn jäljille omien tutkimusten ja yleisön vihjeiden kautta.

Lasta epäillään Varkauden vauvansieppauksesta

Varkauden vauvansieppauksesta epäillään alle 15-vuotiasta varkautelaista tyttöä, poliisi kertoo.

Poliisiauto omakotitaloalueella Varkaudessa.

Poliisi kuulustellut epäiltyä Varkauden vauvasieppauksesta

Poliisi on kuulustellut yhtä epäiltyä Varkauden maanantaisessa vauvan sieppaustapauksessa. Asian keskeneräisyyden vuoksi poliisi ei kerro tuloksista tai kuultavasta henkilöstä enempää. Asiasta kerrotaan lisää, kun se on mahdollista tehdä tutkintaa vaarantamatta.

Poliisiauto omakotitaloalueella Varkaudessa.

Eläinten osuus poissuljettu vauvan sieppaustutkimuksessa

Poliisi kaipaa edelleen ratkaisevaa vihjettä Varkaudessa toissapäivänä tapahtuneen vauvan sieppauksen selvittämiseksi. Poliisi on jatkanut sieppausjutun tutkintaa ja tarkastanut yleisövihjeitä. Poliisi hylkäsi eläimen epäiltyjen listalta.

Vauvan sieppausta tutkitaan murhan yrityksenä

Poliisi kaipaa yhä yleisövihjeitä maanantaina Varkaudessa tapahtuneen kolmen kuukauden ikäisen vauvan sieppaustapauksessa. Juttua tutkitaan nyt murhan yrityksenä.

Poliisi eristi piha-alueen, josta lapsi hävisi.

Poliisi jatkaa vauvan sieppauksen tutkimuksia

Poliisi on jatkanut Varkaudessa eilen kolmen kuukauden ikäisen lapsen siepauksen tekijän etsintää. Poliisi on saanut kiitettävästi yleisövihjeitä, joita on tarkastettu iltamyöhään ja jatkettu aamusta alkaen.