Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Keittiömestari ja yrittäjä Jyrki Sukula on huolissaan, kun ihmisiä kehotetaan pysymään poissa ravintoloista koronan takia

Hallitus päätti ohjata lisää rahaa koronamenoihin. Sukulan mielestä ravintoloihin voi mennä, jos on varovainen.

Jyrki Sukula: Bourdain esitteli ihmisille uusia ruokagenrejä – "Hänellä on kiistaton vaikutus siihen, minne ihmiset ovat tehneet lomamatkoja"

Useista tv-ohjelmista tunnettu keittiömestari Jyrki Sukula kuvailee edesmennyttä kokkia ja kirjailijaa Anthony Bourdainia ruuan rakastajaksi.

Friday's papers: Wasted school food, Nordic Council language question, top journalism prize

Dailies this Friday carry news of huge amounts of edible food being wasted in Southern Finnish schools, Blue Reform chair Elo questioning a Nordic Council meeting compromise and Finland's biggest and oldest journalism award going to a Tampere politics reporter who broke the news of the Finns Party splintering.

Saattavat Will Smith ja Richard Branson äimistyä Helsingissä – lounaalla tarjolla hyönteisiä, sirkkamuurahaissuolaa, roskakalapullia 

Bisnesväen seminaari Nordic Business Forum tarjoaa tuhansille osallistujilleen Jyrki Sukulan suunnittelemaa kasvisruokaa hyönteissäväyksillä.

Tie Roomaan

Ella Kanninen tekee matkaa Alpeilta Roomaan

Jyrki Sukula muistelee Kokki-Kolmosta: Puhui asioista, jotka ovat nyt trendin aallonharjalla

Tv-kokkina tunnettu Jyrki Sukula sanoo olevansa "höyhensarjalainen" Jaakko Kolmoseen verrattuna.

Omistaja: "Itseäni en voi myydä mutta kaikki muu on myynnissä" – Hotelli Joronjälki myytävänä 2 000 000 eurolla

Omistaja Auvo Puurtinen toteaa, että myynti-ilmoituksesta huolimatta hänellä on aikomus pyörittää hotellia vielä pitkään.

Oula Hänninen nappasi ravintola-alan "Oscarin"

Ravintola-alan parhaimmisto palkittiin torstaina Finlandia-talolla. Hämeenlinnalainen Oula Hänninen pokkasi Vuoden keittiömestari tunnustuksen. Hänninen sai hiljattain myös Hämeen liiton kulttuuripalkinnon työstään hämäläisen lähiruuan parissa.

Ravintoloitsija noudattaa kulukuria ja odottaa viisumivapautta itärajalle

Matkailu- ja ravintolapalveluyrittäjien paikallisjohtaja kuvailee meneillään olevaa lamaa raa'aksi peliksi ravintoloissa ja majoituspaikoissa. Yrittäjän arkea sävyttävät armoton kulukuri ja yritysten imagoremontit.

Näkökulma: Raivo maustaa menestyskeittiön

Ruoanlaitosta on tehty televisiossa suurta draamaa, mutta miksi, kysyy kolumnissaan toimittaja Mikko Tuomikoski. Kokkiohjelmissa käytännöllisyys on nykyään pitkälti korvattu viihteellä.

Jyrki Sukula: Ruoka on paras itsehoitolääke

Suomalaisella ruoalla ei oikeastaan ole ulkomailla mitään mainetta, sanoo kokki Jyrki Sukula. Suomalaisten tulisikin rohkeasti kertoa maailmalle, että täälla kasvavat maailman parhaat perunat ja porkkanat.

Kokeile kalkkunaa pyhäinpäivänä

Suomalaiset ovat hyväksyneet kalkkunan liki ehdoitta leikkeleekseen, mutta muuten ei kalkkunaa juurikaan osata käyttää. Kalkkunaväki haluaisi tilanteeseen muutoksen. Meneillään olevan kalkkunaviikon aikana pyritään suomalaisille kertomaan miten monenlaiseen tarpeeseen raaka-aine sopii.