Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Lähde syyskuussa kiertämään Suomea Elävän arkiston matkassa

Syyskuun tapahtumia Elävän arkiston valossa.

Black Sabbathin Tony Iommi tämän vuoden pääpuhuja – Kokkola haluaa isännöidä maan rockhenkisintä bisneskonferenssia

Kipinä-konferenssin puhujia ovat myös muun muassa Göran Persson, Ian Rush, Signmark ja Rajul Vasa.

Hyväntekeväisyystapahtuma FightBack Run juostaan jälleen Turussa

FightBack Run juostaan nyt viidennen kerran.

"Mun toivoa yritettiin tappaa" – Pekka Hyysalolle povattiin kuntoutumisaikaa pari vuotta, porskuttaa edelleen

Pekan hoitava lääkäri oli Anja Hyysalon mukaan ainoa, joka valoi toivoa synkkyyden keskellä. Rohkaisevien sanojen lausumista varotaan lääkärien keskuudessa ehkä siksi, että osa ihmisistä voi ottaa sanat varmoina lupauksina, Anja Hyysalo tuumaa.

Pekka Hyysalo kannustaa jälleen liikkumaan Aurajoen rantaan

Kolmannen kerran järjestettävä FightBack Run juostaan Turun keskustassa lauantaina. Lasketteluonnettomuudessa vuonna 2010 vakavasti loukkaantuneen Pekka Hyysalon tavoite on juosta yli kymmenen kilometrin lenkki.

Intialaisopeista haetaan apua suomalaisten aivovammapotilaiden kuntoutukseen

Aivovamma- ja aivohalvauspotilaiden kuntoutukseen etsitään uusia keinoja. Yksi lupaava menetelmä on intialaisen tohtorin kehittämä Vasa Concept. Sen tunnetuin suomalainen käyttäjä on lasketteluonnettomuudessa vammautunut freestyle-laskija Pekka Hyysalo.

Sisukas Pekka Hyysalo otti yhteyttä Mika Häkkiseen – haluaa auttaa Schumia

Entinen freestylehyppääjä tarjoaa apua lasketteluonnettomuudessa loukkaantuneelle formulalegendalle Michael Schumacherille. Hyysalo on ollut asiasta yhteydessä yhteiseen tuttuun, Mika Häkkiseen.

Jokerit sai yllättävän motivaatiopuhujan – Pekka Hyysalolta mieleenpainuva esitys

Ex-freestylelaskija Pekka Hyysalo motivoi KHL:n pudotuspeleihin valmistautuvia Jokereita perjantaina.

Suomalaisen sisun ilmentymä Pekka Hyysalo oli tanssikunnossa – video

25-vuotias Pekka Hyysalo ei ole vaipunut epätoivoon pahan onnettomuutensa ja neliraajahalvaantumisen jälkeen, vaan selvästi nautti olostaan itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

Nämä hetket sytyttivät Twitterissä: Hyysalosta pillimehuun, veteraaneista fuksiaan

Linnan juhlia ja linnan jatkoja seurattiin internetin yhteisöpalvelu Twitterissä sen verran kiihkeästi, että aihetunniste nousi palvelussa trendiksi. Ihanimpien ja kamalimpien pukujen ohella kiihkeää keskustelua aiheuttivat muun muassa oopperalaulaja Torikan karisma, numerosarjan 169 merkitys ja neliraajahalvauksesta toipuvan freestylehiihtäjä Pekka Hyysalon positiivinen asenne.

"Mustikkaämpäriä ei jätetä tyhjäksi" – Suomalainen sisu näkyy parhaiten arjessa

Suomalainen sisu on sitä, että umpijäässä oleva auto saadaan liikkeelle paukkupakkasessa, avioerosta ja konkurssistakin selvitään, vaikka hampaat irvessä ja ilman muiden apua. "Se on nojaamista eteenpäin koko olemuksella, kun tie viettää ylöspäin ja tuuli vihmoo vasten kasvoja", kuvailee sisuun erikoistunut tutkija.

Positiivisuuden lähettiläs Pekka Hyysalo ei ymmärrä "netissä keulimista"

Laskettelurinteiden taiturina ihmisten tietoisuuteen tullut Pekka Hyysalo tuli isommalle yleisölle tutuksi vasta traagisen onnettomuuden myötä. Kuoleman porteilta takaisin elämään taistellut Hyysalo kiertää kertomassa tarinaansa ja antaa ihmisille näkökulmia arkisiin huoliin. Hänen oma kuntoutumisensa etenee huimaa vauhtia.

Robin haluaa levittää positiivista influenssaa

Laulaja Robin Packalen on valittu Vuoden positiivisimmaksi suomalaiseksi. Pophiteistään tunnettu teini-idoli jakaa kiitosta lähipiirilleen ja kertoo saavansa liikunnasta uutta virtaa.

Tuhannet tossut tömisevät Turussa lauantaina

Viime vuonna FightBack Run -juoksijoita oli reilu tuhat ja tänä vuonna tavoitteena on tuplata osallistujamäärä.

Turun vapaa-aikatoimenjohtaja otti kävelyhaasteen vastaan: kilometrejä Helsingin matkan verran

Turku, Tampere, Oulu ja Vantaa kisaavat, minkä kaupungin asukkaat saavat eniten kävelykilometrejä parin viikon aikana. Turussa mukana on myös kaupungin johtoa

Aivovammasta kuntoutuva Pekka Hyysalo: ”Kun kaikki tekee vaan hyvää niin hyviä juttuja tapahtuu”

Aivovammapotilaiden kuntoutus on hajallaan ja sattumanvaraista eri puolilla Suomea. Akuuttihoito on kansainvälisestikin huipputasoa, mutta jatkohoito ei. Odottamiseen kyllästynyt Pekka Hyysalo haki Intiasta saakka apua.

Kypärä pelasti nuorukaisen hengen – yrittää saada nyt kaikki maailman ihmiset hymyilemään

Pekka Hyysalo koki kovia viitisen vuotta sitten. Nyt hän auttaa muita ihmisiä löytämään positiivisia asioita elämään.

Erik Mansikka on Vuoden turkulainen

Vuoden turkulaiseksi on valittu ravintoloitsija Erik Mansikka. Mansikka sai kolmanneksen kaikista annetuista äänistä. Vuoden turkulaiseksi valitaan henkilö tai yhteisö, joka tuo kaupunkia esille myönteisellä tavalla.

Tuttu mies Varsinais-Suomen paras urheilija

Varsinais-Suomen urheilugaalassa palkittiin vuoden parhaat urheilijat, tapahtumat ja seuraihmiset. Parhaan urheilijan valinnan teki Turun Urheilutoimittajien Kerho. Alueellinen urheilugaala järjestettiin Caribian areenalla.

Urheilugaala Prestage, osa 1 - Mikä oli vuoden sykähdyttävin hetki?

Lentopalloilija Riikka Lehtonen, jääkiekkoilija Noora Räty, ratakelaaja Toni Piispanen ja painija Jarkko Ala-Huikku keskustelivat Kaj Kunnaksen johdolla Urheiluvuoden huippuhetkistä Urheilugaala Prestage -ohjelmassa.

Vuoden turkulainen -äänestys on nyt käynnissä

Ehdolla on kymmenen henkilöä tai yhteisöä, jotka ovat tehneet Turkua ja turkulaisuutta tunnetuksi positiivisella tavalla. Äänestys päättyy 26. tammikuuta.

Yle Turku lähtee mukaan valitsemaan Vuoden turkulaista

Vuoden turkulainen -äänestys käynnistyy taas alkuvuodesta. Ehdokkaat julkaistaan 7. tammikuuta.

Turku nousuun? – Matkailuväki perusti iloisen netti-tv:n

Turku yrittää houkutella lisää matkailijoita tv:n avulla. Netissä toimiva Visit Turku TV luo Turusta kuvaa iloisena ja mukavana kaupunkina.

Fläsh-tapahtuma veti satoja Rovaniemen nuoria urheiluopistolle

Rovaniemen Santa Sportissa on menossa iso fläsh-tapahtuma, joka on suunnattu erityisesti ammattiin opiskeleville nuorille. Pääteemana on yrittäjyys ja innovointi. Iltapäivään jatkuvaan tapahtumaan odotetaan päivän mittaan jopa yli kahdeksaasataa nuorta.

FightBack-Hyysalo haluaa juoksuttaa sohvaperunoitakin

Ensimmäinen FightBack Run kerää satoja juoksijoita kannustamaan vakavasti loukkaantunutta laskijalupausta. Pari vuotta sitten hädin tuskin kävelemään pystynyt Hyysalo aikoo juosta maratonin ennen 30-vuotispäiväänsä.

Pekka Hyysalo on vuoden positiivisin suomalainen

Vakavasti mäessä loukkaantunut freestylelaskija järjestää lauantaina Turussa juoksukilpailun.

Pekka Hyysalo on Vuoden turkulainen

Vuoden turkulaiseksi on valittu ennätyksellisellä äänimäärällä entinen freestylehiihtäjä ja periksiantamattomuudellaan esikuvaksi noussut Pekka Hyysalo. Vuoden turkulainen -titteli myönnetään vuosittain henkilölle tai yhteisölle, joka on toiminnallaan tuonut Turkua myönteisesti esille.

Pekka Hyysalo: ''Kaikki voivat skarpata, katsoa peiliin ja ottaa hymyn huulille''

Pekka Hyysalo on ollut mielissään, että hänen taistelunsa on toiminut monelle ihmiselle esimerkkinä.

Pekka Hyysalo valloitti Urheiluviikonlopun studiossa - katso video!

Freestyle-laskijan uransa vakavan vamman takia päättänyt Pekka Hyysalo kävi Urheiluviikonlopun studiossa.

Urheiluviikonloppu vauhdissa TV2:lla

Urheiluviikonloppu tarjoaa lauantaina ja sunnuntaina jälleen suoraa urheilua ja suoraa puhetta urheilusta. Lisäksi studiovieraat mittelevät taitojaan lämärikisassa.

Tällaisia lukuja lauottiin lämärikisassa - kenellä kovin kuti tänä Urheiluviikonloppuna?

Urheiluviikonloppu tarjoaa tulevana viikonloppuna jälleen suoraa urheilua ja suoraa puhetta urheilusta. Lisäksi studiovieraat mittelevät taitojaan lämärikisassa, jota tässä vaiheessa johtaa odotetusti HIFK-ikoni Kimmo Kuhta.

Äänestä: Onko huippu-urheilu liian vaarallista?

Urheiluviikonloppu tapaa lauantaina urheilijoita, jotka ovat joutuneet lopettamaan uransa vakavan loukkaantumisen takia. Osallistu lähetykseen ja vastaa kysymykseen!

Hyysalolle slopestylen SM-kultaa

Kemijärven Suomulla nähtiin kovatasoinen Suomen mestaruuskilpailu slopestylessa. Vaikka olosuhteet hieman rajoittivatkin hyppyjen kokoa, oli kilpailu tasainen. Miesten sarjan voittoon laski kansainvälisissäkin kilpailuissa tällä kaudella menestynyt turkulainen Pekka Hyysalo.