Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Tuntematon ohjaaja – Elokuvatähdet kertovat Aku Louhimiehen poikkeuksellisesta vallankäytöstä: Hän alistaa ja nöyryyttää ihmisiä

Aku Louhimies tunnetaan elokuvaohjaajana, joka vie näyttelijänsä äärirajoille. Pamela Tola, Matleena Kuusniemi, Pihla Viitala, Jessica Grabowsky ja muut naisnäyttelijät avautuvat nyt menestysohjaajan kyseenalaisista metodeista. Louhimiehen mukaan hän on epäonnistunut ohjaajana, jos ihmiset eivät ole voineet hänen tuotannoissaan hyvin. Juttu on julkaistu maaliskuussa 2018.

Kotikatsomo: Isän kuolema

Mikä on ihmisen oikeus omaan kuolemaansa ja elämäänsä?

Saako vaimolle ostaa lahjaksi vaa’an?

Pariskunta matkustaa maaseudulle sinetöimään eronsa.

Valheet ja viettelijät eli nöyryytys, häväistys ja kosto

Ryhmäteatterin Valheet ja viettelijät viihdyttää ja hurmaa.

"Siinä näkijä missä tekijä" esikatselmuksessa

Tampereella filmatisoitu Hannu Salaman "Siinä näkijä missä tekijä" näytettiin viikonloppuna Tampereella lehdistölle ja työryhmälle. YLE TV1 esittää kaksiosaisen tv-elokuvan Kotikatsomossa mahdollisesti ensi syksynä. Pääosia esittävät Tommi Raitolehto ja Saija Lentonen olivat teoksesta innoissaan elokuvan kuvauksen viimeisenä päivänä.

YLE testaa draamasarjan verkkojakelua Lemmenleikeillä

YLE TV2 lanseeraa uuden draamasarjan päästämällä ensimmäisen jakson ilmaiseen nettijakeluun. Helmikuun lopussa keskiviikon primetimessa aloittavan Lemmenleikit -draamasarjan tapahtumia taustoittava ensimmäinen jakso on katsottavissa ensi-iltaan 27.helmikuuta asti korvauksetta YLE Areena -verkkopalvelun kautta.

YLEtestaa draamasarjan verkkojakelua

YLE esittelee uuden draamasarjan päästämällä ensimmäisen jakson ilmaiseen nettijakeluun. TV2:ssa helmikuun lopussa alkavan Lemmenleikit-sarjan ensimmäisen jakson voi katsoa sen ensi-iltaan asti ilmaiseksi YLE Areena -verkkopalvelun kautta.

Kotimainen elokuva ylitti 800 000 katsojan rajan

Kotimaiset elokuvat ovat keränneet marraskuun loppuun mennessä noin 850 000 katsojaa. Elokuvissa kävijöistä kotimaisen elokuvan valitsee noin 14,5 prosenttia katsojista. Vuoden katsotuin kotimainen elokuva on edelleen Aleksi Mäkelän V2 - Jäätynyt enkeli, jonka on nähnyt noin 200 000 katsojaa.