Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Tässä ovat Helsingin piirin uudet kansanedustajat – Yhdeksän uutta, viisi tippui

Helsingissä äänestettiin maan aktiivisimmin. Äänestysprosentti kipusi 77,4 prosenttiin.

Suomen suurimmassa valtuustossa lähes joka viides on rikas eläkeläinen: "En vain makaa uimarannalla Portugalissa – tässä työssä saan auttaa ihmisiä"

Helsinki päättää kuun lopussa, miten 4,5 miljardia euroa jaetaan kaupungissa ensi vuonna. Budjettisopua on ollut tekemässä joukko hyvätuloisia ihmisiä. Jutussamme voit katsoa valtuutettujen verotietoja asuinalueittain.

Helsingin kokoomuslaiset komppaavat Elina Lepomäkeä – "Sote pitää kaataa, valmistelu ihan itkettää"

Helsingin kuntapoliitikoista usea kokoomuslainen asettuu tukemaan kansanedustaja Elina Lepomäkeä. Muun muassa lääkäritaustaiset valtuutetut pitävät sotea liian kalliina helsinkiläisille ja koko Uudellemaalle.

Turvapaikanhakijat sittenkin lumitöihin? – Kaupunki lupaa lapiot ja turvaliivit

Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Saurin mukaan Helsingin kaupunki ei järjestä lumenluontia, mutta rakennusvirasto on valmis lainaamaan työvälineet turvapaikanhakijoille. Saurin mukaan lumenluojia ei päästetä lumitöihin kaduille, jossa heiltä vaadittaisiin turvakoulutus eli katutyölisenssi.

Byroslavia iski jälleen: Turvapaikanhakijoiden lumityöt tyssäävät turvamääräyksiin

Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu Terhi Koulumies on ehdottanut, että turvapaikanhakijat ryhtyisivät lumitalkoisiin Helsingissä. Vapaaehtoisia lumenluojia ei kuitenkaan voi laittaa katualueelle töihin ilman erityistä katuturvakoulutusta.

Helsingiltä vihreää valoa basaarille – mallia esitetään Kööpenhaminasta

Helsingin tukkutori kuitenkin painottaa, että ennen basaarin avaamista sille tulisi tehdä markkinatutkimus ja liiketoimintasuunnitelma. Lisäksi basaari tulisi tukkutorin mielestä toteuttaa mieluummin yksityisin voimin.

Helsinkiin halutaan basaarialue – Tallinnan satamista mallia?

Basaari antaisi maahanmuuttajille mahdollisuuden työllistyä ja tulla osaksi yhteiskuntaa, katsoo valtuustoaloitteen basaarista tehnyt kaupunginvaltuutettu Terhi Koulumies.

Keskustakirjasto etenee – valtuutettujen aloite nurin

Joukko Helsingin kaupunginvaltuutettuja vaati hankkeen keskeyttämistä, sillä heidän mielestään se on liian kallis.

Valtuutetut: Keskustakirjasto pitäisi hylätä kalliina

Kulttuuri- ja kirjastolautakunta puolustaa Töölönlahdelle suunniteltua hanketta kansainvälisin esimerkein.

Kokoomus nostamassa Tatu Rauhamäen Helsingin kaupunginhallituksen johtoon

Puolueen valtuustoryhmä päätti sunnuntaina keskeisistä luottamushenkilövalinnoistaan tulevalle valtuustokaudelle.

Helsingin seurakunnat: Vanhusten taloudellinen hätä kasvanut

Erityisen iäkkäät ihmiset ovat hakeneet aiempaa enemmän toimeentulotukea Helsingin seurakunnilta. Ilmiö on uusi eikä seurakunnissa ole vielä selkeää näkemystä sen syistä.

Helsinki Rejects Smoke-Free Rental Flats

A proposal for the City of Helsinki to construct smoke-free rental flats has run aground. The city's housing committee this week rejected a proposal for a trial that would have created non-smoking blocks of flats within the public rental system.

Helsinki tyrmäsi savuttomat vuokra-asunnot

Helsingin suunnitelma rakentaa savuttomia vuokra-asuntoja on kariutunut. Enemmistö Helsingin asuntolautakunnasta äänesti tiistaina esitystä vastaan, joka olisi tuonut kokeiluluontoisesti tarjolle savuttomia vuokra-asuntoja.