Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

"Toivoisin, että kuuntelijat tekisivät läksyt" – Räppäri Brädi taisteli rasismia vastaan jo nuorena

Muusikko peräänkuuluttaa suvaitsevaisuutta ja kulttuurihistorian ymmärrystä.

"Pienen piirin puuhastelusta koko kansan festivaaliksi" – Katso kuvat Summer Upin 15-vuotisen historian varrelta

Summer Up on olennainen osa lahtelaista musiikkikulttuuria, sanoo festivaalin lavalle 14 kertaa noussut lahtelaisräppäri Brädi.

Nyt voit vaikuttaa! Ehdota vuoden positiivisinta lahtelaista

Hakusessa on esimerkillinen lahtelainen, jolta ei puutu tahdonvoimaa tai sisua ja joka on saavuttanut jotakin merkittävää. Oman ehdotuksesi palkittavasta voit jättää heinäkuun aikana.

Räppäri Brädi puki ylleen metallimiehen haalarit: "Lama-ajan duunarin paineet oli helppo aistia"

Lahtelaisräppäri Brädi tekee elokuvadebyyttinsä parhaillaan kuvattavassa Apulanta-elokuvassa. Elokuvassa nähdään myös toinen tunnettu suomalaisräppäri.

Räppäri Brädi sai tarpeekseen vihasta: "Satuttaa nähdä, että hiphop-fanitkin ovat nykyään avoimen rasistisia"

Lahtelaisräppäri Brädin mitta täyttyi vihapuheesta. En sano, ettei saa olla kriittinen, mutta avoin vihaaminen on rajua, järkyttävää ja surullista, hän sanoo.

Uusi koripalloseura Lahteen – Lahti Basketball aloittaa alasarjassa

Uuden seuran taustalla on samoja henkilöitä, jotka olivat mukana keväällä epäonnistuneessa Namika Lahden pelastusoperaatiossa. Tukijoukoista löytyvät muun muassa räppäri Brädi ja Summer up -perustaja Martin Mustonen.

Huipputuottaja ja ykkösartistit mukaan heinolalaisen korisseuran kannustusbiisiin

Koripallobuumia nostatetaan Heinolassa uudella kannustuskappaleella, jossa ovat mukana Brädi, Irina ja Laura Voutilainen. Kappale esitetään ensimmäistä kertaa Heinolassa jyrää -juhlakonsertissa.

Namika aikoo palata muutaman vuoden kuluttua: "Lahdessa hyvää työtä junnujen kanssa"

Namikan edustusjoukkueen varakapteeni Vesa Mäkäläinen kehuu lahtelaista junnukorista ja uskoo, että kaupunkiin saadaan vielä koripallojoukkue. Omaksi yhdistyksekseen eriytynyt junioritoiminta ei ole vaikeuksissa.

Salpausselän kisoissa räpätään remontin keskellä

Salpausselän 90-vuotisjuhlakisoja vietetään remontin keskellä, vaikka yleisölle se ei juuri näy eikä tunnu. Kisojen oheisohjelmaa rakennetaan karnevaalihengessä.

Brädi elää elämänsä hulluinta syksyä

Suomen soittolistoilla keikkuvan räppäri Brädin syksyyn on mahtunut stadionkeikat Cheekin kanssa, keikka Susijengin matkassa koripallon MM-kilpailuissa Bilbaossa, koulukiusaamisen vastainen työ kotikaupungissa Lahdessa ja paljon muuta. Pisteenä iin päälle räppäri valittiin vielä vuoden positiivisimmaksi lahtelaiseksi.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle