Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Jari Aarnion puolustus väittää ex-rikollispomon yrittävän välttää elinkautisen Aarnion kustannuksella

Syyttäjä vaatii Jari Aarniolle elinkautista siitä, että hän ei estänyt palkkamurhaa.

"Rikollispomo soitti järkyttyneenä Aarniolle, miten murha pääsi tapahtumaan", Aarnio: Minulla ei ollut tietoa – Yle seurasi hetki hetkeltä

Jari Aarniota syytetään siitä, ettei hän estänyt palkkamurhaa, vaikka tiesi siitä. Aarnio kiistää murhasyytteen.

Trump sanoo väitteitä Venäjän maksamista sotilaiden tapporahoista valheeksi, samaan aikaan hallinto on valmistellut listaa vastatoimista

The New York Timesin mukaan yhden yhdysvaltalaissotilaan taposta luvattu rahasumma on jopa 100 000 dollaria.

Palkkamurhapalvelu netissä tuntui vitsiltä, mutta KRP kirjasi siitä ilmoituksen – 5 päivää myöhemmin Tampereelta löytyi raa'asti surmattu mies

Keskusrikospoliisi ei osannut yhdistää kirjoittelua henkirikokseen ennen kuin Sisä-Suomen poliisi otti tekijän kiinni.

Yle seurasi: Oikeuden mukaan uhrin poika tilasi isänsä palkkasurman Tampereella, molemmat nuoret miehet määrättiin mielentilatutkimukseen

Molemmat syytetyt kiistivät palkkamurhan mutta oikeuden välituomion mukaan he syyllistyivät syytteissä kuvattuihin tapauksiin. Molemmille halutaan tehdä mielentilatutkimukset.

”Anonyymi murhapalvelu, maksu bitcoineina” – Kun kaksi suomalaista nuorukaista löysi toisensa netissä, seuraukset olivat kohtalokkaat

Näin poliisi selvitti palkkamurhaksi epäillyn rikoksen. Vastaavaa ei ole milloinkaan tapahtunut Suomessa.

Suomessa harvinaisen, epäillyn palkkamurhan hinta 10 000 euroa, syyttäjän mukaan teon syitä raha ja uhrin pojan lapsuus – syytetyt kiistävät

Murhasta syytetty nuori mies halusi palkkamurhaajaksi. Uhrin pojan epäillään palkanneen murhasta syytetyn tekemään henkirikoksen. Uhrin poika kiistää teon, murhasta syytetty sen, että kyseessä olisi murha.

Yle seurasi hetki hetkeltä – Aarnio kiistää jyrkästi murhasyytteen: "Tuntuu kohtuuttomalta, minulla ei ollut mitään tietoa suunnitelmasta"

Syyttäjän mukaan Aarnio tiesi palkkamurhasta, mutta ei estänyt sitä. Aarnio pääsi puhumaan medialle syytteistä.

Tampereen murhasta syytetty mies halusi olla palkkamurhaaja ja puhui kolmen ihmisen murhaamisesta – avovaimo kannusti, mutta se ei ole rikos

Surmaajan puoliso kannusti miestään toteuttamaan unelmaansa ammattitappajana, mutta se ei täytä rikoksen tunnusmerkistöä.

Ex-drug cop Aarnio charged with homicide

The case relates to the 2003 contract killing of a Swedish-Turkish national.

Iranilaispoliitikko lupasi miljoonien tapporahan Trumpista

Poliitikko ei sanonut, onko Iranin johto hyväksynyt asian.

Jari Aarnio contract killing case moves to prosecution

Ex-Helsinki drug squad chief Jari Aarnio and former gang boss Keijo Vilhunen were named in a 2003 contract killing.

Palkkamurhaajat vuodattavat verta Quentin Tarantinon tunnelmissa – korealainen jännäri iskee nyt tulta maailmalla

Eteläkorealainen dekkari on noussut tänä syksynä maailmalla ilmiöksi, jossa väkivalta yhdistyy eksoottiseen kulttuuriin.

Saksassa pohditaan, tapahtuiko keskellä Berliiniä Venäjän tilaama palkkamurha – Epäilty on naamioitunut venäläismies, uhri tšetšeeni

Venäjä kiistää osallisuuden rikokseen, jossa turvapaikkaa Saksasta hakenut mies tapettiin päälaukauksella.

Päivi Happonen: Aarnio on nyt linnassa, mutta tuomitaanko hänet vielä elinkautiseen murhasta? Vuosituhannen murhatutkinta valmistuu syksyllä

Suomessa ei tiettävästi ole koskaan aiemmin nähty sellaista murhaepäilyä, joka kohdistuu Aarnioon, kirjoittaa Ylen oikeustoimittaja Päivi Happonen.

Vuosaaren palkkamurhan uudelleenavattu tutkinta valmistui – Jari Aarnion murhaepäily siirtymässä syyttäjälle

Murhasta epäillään myös Aarnion kanssa huumetuomion käräjillä saanutta ex-jengipomo Keijo Vilhusta.

Kolmoismurhaajalle taas uusi murhatuomio – rikollisvaikuttaja Raimo Anderssonin pahoinpitely jatkui puolitoista tuntia

Oikeuden mukaan murha ei näyttäytynyt suunniteltuna alamaailman välienselvittelynä vaan enemmänkin humalaisten toimintana.

1,000-euro bounty offered to catch wolf poacher

A wildlife conservation group is offering a 1,000-euro reward to help catch a hunter who illegally killed a wolf in the southwestern town of Nakkila last week.

Käräjäoikeus päästi ex-jengipomon vapaalle – ei todennäköisiä syitä epäillä vanhasta palkkamurhasta

Helsingin käräjäoikeus katsoo, että todennäköisiä syitä Keijo Vilhusen vangitsemiselle murhasta ei ole. Keskusrikospoliisin mukaan Vilhusta epäillään silti yhä murhasta.

Ex-jengipomo Keijo Vilhusta esitetään vangittavaksi Vuosaaren murhasta

Helsingin entisen huumepoliisin päällikön Jari Aarnion vangitsemisesta ei ole vielä tietoa.

STT: Convicted ex-Helsinki cop Jari Aarnio suspected of homicide

According to Finnish news agency STT, police have detained former Helsinki narcotics cop Jari Aarnio and ex-underworld boss Keijo Vilhunen.

STT: Huumepoliisin ex-päällikköä Jari Aarniota epäillään henkirikoksesta

Poliisi on STT:n tietojen mukaan ottanut Aarnion ja ex-jengipomo Keijo Vilhusen kiinni.

Netflix-sarja Narcos vetää matkailijoita huumeparoni Escobarin kotikaupunkiin – Entiset palkkatappajatkin opastavat turisteja

Kolumbian merkittävimmän huumekartellin kotikaupungissa Medellínissä voi nyt osallistua Pablo Escobar -teemaisille turistikierroksille. Uhreja Escobarin vahvistuva sankarinpalvonta satuttaa.

I Hired a Contract Killer – ulkoistetun itsemurhan ongelma

Kaurismäen elokuva palkkamurhaajasta ja uhrista.

Filippiinien huumesota - Kun poliisi tappaa

Filippiinien presidentin huumesodassa on surmattu tuhansia.

Palkkamurhaajan seksuraalirikostuomio ei muuttunut hovioikeudessa

Oulusas tapahtuneesta palkkamurhasta elinkautiseen vankeuteen tuomittu mies syyllistyi myös kahteen törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Kirkollisveronkin kanssa osataan keinotella – "Kirkon kannalta ei ole mukavaa"

Verohallinnossa ja seurakunnissa tiedetään, että moni keinottelee verotuksessa niin, että eroaa kirkosta vuoden viimeisenä päivänä ja liittyy takaisin heti seuraavana päivänä.

Palkkatappaja Filippiinien senaatin kuulemisessa: Duterte määräsi meidät tappamaan yli tuhat ihmistä

Edgar Matobato kertoi televisioidussa senaatin kuulemisessa, että presidentti Rodrigo Duterte määräsi vuosina 1988-2013 tappajajoukon raa'asti murhaamaan yli tuhat vastustajaansa sekä epäiltyä huumekauppiasta.

Palkkamurhaajalle tuomio törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Palkkamurhasta elinkautisen vankeustuomion saanut mies on tuomittu kahdesta seksuaalirikoksesta. Oulun käräjäoikeus katsoi, että elinkautinen tuomio on riitävä seuraamus myös kahdesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Lehti: Hitlerin suosimasta SS-upseerista tuli Israelin palkkamurhaaja

Israelilaisen Haaretz-lehden mukaan maan tiedustelupalvelu Mossad värväsi sodan jälkeen natsiupseeri Otto Skorzenyn murhaamaan ohjustutkija Heinz Krugin. Natsien ohjusohjelmassa aiemmin työskennellyt Krug auttoi sodan jälkeen Egyptiä ohjusten kehittämisessä.

Meksikossa pormestari ammuttiin kuoliaaksi päivä virkavalan jälkeen

Temixcon pormestarina perjantaina aloittaneen Gisela Motan kausi jäi lyheksi, sillä hänet ammuttiin heti seuraavana päivänä lauantaina.

Venäjän sotilastiedustelu nousi neuvostoajan lopun aallonpohjasta voimakkaaksi peluriksi johtaja kerrallaan

Neuvostoajan lopussa GRU:n keräämän tiedon laatu oli heikkoa, mutta sittemmin tiedustelun sanotaan huomattavasti parantuneen, ilmenee tutkija Arto Alajoutsijärven historiakatsauksesta. Venäjällä sotilastiedustelua on syytetty rikollisjärjestöjen toimintaan sekä palkkamurhiin osallistumisesta.

Oulun palkkamurhan elinkautistuomiot jäävät voimaan – KKO ei antanut valituslupaa

Kahden miehen saamat elinkautistuomiot niin sanotussa Oulun Rajakylän palkkamurhajutussa jäävät pysyviksi. Oululainen mies surmattiin vuonna 2013 kerrostalon rappukäytävässä.

Tilausmurhan yrityksestä tuomittujen vankeustuomiot lyhenivät

Itä-Suomen hovioikeus on lyhentänyt Luumäellä tapahtuneesta murhan yrityksestä tuomittujen neljän miehen vankeusaikoja kahdella vuodella. Yllytyksestä epäilty nainen jäi edelleen tuomiotta.

Facebook ja julkisuus kynnyskysymyksiä – palkkamurhajutussa haettu valituslupaa korkeimmalta oikeudelta

Oulun Rajakylässä tapahtuneeseen niin sanottuun palkkamurhajuttuun on haettu valituslupaa korkeimpaan oikeuteen. Hakemuksiin on kirjattu useita syitä, kuten Facebookissa tapahtunut viestittely ja asian saama julkisuus.

Näkökulma: Sota on Saksassa yhä kipeä aihe

Toisen maailmansodan päättymisestä tulee ensi kuussa kuluneeksi tasan 70 vuotta. Saksalaiset surevat kaatuneita sotilaitaan yhä vain salaa ja yksityisesti, kirjoittaa Berliinistä Pertti Rönkkö.

AC/DC:n rumpali myönsi tappouhkauksen – vuosien vankeustuomio uhkaa

Puolustuksen mukaan kysymys oli rumpali Phil Ruddin vihapäissään soittamasta puhelusta tämän entiselle työntekijälle. Aikaisemmin Ruddia epäiltiin myös suunnitelmista tilata palkkamurha, mutta syytteestä luovuttiin.

Hovioikeus piti voimassa Rajakylän palkkamurhan elinkautiset

Käräjäoikeus tuomitsi miehen murhasta ja toisen yllytyksestä murhaan. Oululainen mies surmattiin Rajakylässä helmikuussa vuonna 2013. Uhri oli toisen tuomitun entisen puolison uusi miesystävä.

Facebook-viestit keskeisessä asemassa hovioikeudessa – ovatko tuomitut olleet toisiinsa yhteydessä?

Ovatko murhasta tuomittu ja yllytyksestä murhaan tuomittu mies olleet Facebookissa yhteydessä? Onko ulkomaalaistaustainen mies lähettänyt viestejä vai onko joku hakkeroinut hänen tilinsä? Näitä kysymyksiä ruoditaan Rovaniemen hovioikeudessa, jossa käsitellään niin sanottua palkkamurhajuttua.

Rajakylän palkkamurhajutussa käsitellään Facebook-yhteydenpitoa

Juttua käsitellään hovioikeudessa koko tämän viikon.

Rajakylän palkkamurhajutun käsittely hovioikeudessa alkaa

Oulun käräjäoikeus tuomitsi kaksi miestä elinkautiseen vankeuteen viime vuonna. Surmattu oli toisen miehen entisen puolison uusi miesystävä.

Meksiko pidätti palkkamurhaajan opiskelijasurmista

Kymmeniä henkilöitä pääosin paikallisesta poliisista epäiltyinä Meksikoa kuohuttaneessa joukkomurhatutkinnassa.

Mielenosoittajat sytyttivät alueparlamentin tuleen Meksikossa

Opiskelijoiden katoamisesta raivostuneet mielenosoittajat ovat jatkaneet mellakointia Guerreron osavaltiossa.

AC/DC:n rumpalia ei syytetä enää murhan suunnittelusta – Syyttäjä: Ei tarpeeksi todisteita

Phil Ruddia syytetään kuitenkin edelleen tappouhkauksesta sekä metamfetamiinin ja kannabiksen hallussapidosta. Syytteistä kerrottiin eilen torstaina.

AC/DC:n rumpalia uhkaa useiden vuosien vankeustuomio

Australialaisbändin rumpalia syytetään tappouhkauksesta, kahden miehen murhan suunnittelusta ja huumausaineiden hallussapidosta.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle