Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

FBI teki kotietsintöjä oligarkki Oleg Deripaskaan liitettyihin taloihin

FBI iski venäläisoligarkki Oleg Deripaskaan kytkeytyviin taloihin New Yorkissa ja Washingtonissa

Miljardööri on ollut Yhdysvaltain pakotelistalla vuodesta 2018, koska häntä epäillään rahanpesusta Venäjän presidentille Vladimir Putinille. Deripaskan edustajan mukaan miljardööri ei ole talojen omistaja.

Jokerit, seuralogo

American authorities receive multiple money laundering reports about Jokerit owner — transfers worth billions of euros roused suspicions

The FinCEN document leak reveals Russian backers of Finnish pro hockey team Jokerit transferred billions to offshore firms.

Vladimir Potanin, Oleg Deripaska ja Jokerit.

Yhdysvaltain rahanpesuviranomaiselle kymmeniä varoituksia Jokerien venäläisomistajista – miljardien eurojen tilisiirrot herättivät epäilyt

Uusi tietovuoto paljastaa Jokereiden päärahoittajien valtavat tilisiirrot veroparatiisiyhtiöihin.

Suuren avaruusaluksen näköinen stadion kuvattuna kesäisenä päivänä läheisen sillan alta.

Venäjän MM-stadionien tuskaiset taustat: Kulut karkasivat, palkanmaksu takkusi ja työläisiä tuotiin Pohjois-Koreasta asti

MM-kisojen urakoita keräsivät Kremliä lähellä olevat liikemiehet. Jalkapalloliitto Fifaa ei kiinnosta, miten stadionit rakentuvat.

navalnyi

"Hävetkää" – Instagram poisti Putinin tunnetuimman vastustajan some-postauksia Venäjän pyynnöstä

Facebookin raportin mukaan some-jätti on Venäjän pyynnöstä joutunut hiljattain joutunut rajoittamaan sisältöjen näkymistä 195 tapauksessa, kertoo CNBC.

Oligarkki Oleg Deripaska.

Oligarkki haastoi oikeuteen "rikkaiden miesten viettelijän" – myös naisen Instagram-tililtä hävisi kuvia

Sama venäläisnainen on oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyin uusimman oligarkkipaljastuksia sisältävän Youtube-videon lähteenä.

Trumpin entisen kampanjapäällikön Paul Manafortin yhteydenpito venäläisiin on tutkinnan alla.

Washington Post: Trumpin kampanjapäällikkö tarjoutui tapaamaan venäläistä miljardööriä

Paul Manafort kertoi olevansa käytettävissä tapaamiseen vain pari viikkoa ennen kuin Donald Trump valittiin republikaanien presidenttiehdokkaaksi.

Sotshin kulkukoirat ovat venäläisoligarkki Deripaskan tuorein sijoitus

Kulkukoirat ovat vaarantaneet olympialaisten tarkoin valvotun imagon. Olympialaisten rakentamiseen runsaasti sijoittanut Oleg Deripaska on nyt rahoittanut paikallisen koirakodin toimintaa.

Jalkapalloseuran omistaja sijoittaa Norilsk Nickeliin

Roman Abramovitsh on mukana järjestelyissä, joiden on määrä lopettaa valtataistelu venäläisessä kaivos- ja metalliyhtiössä.

Venäjän presidentti Dmitri Medvedelisin ja Novolipetsmetallin pääjohtaja Vladimir Lisin hymyilevät vierekkäin Novolipetsmetallin tehtaan edessä.

Vanhat nimet jylläävät Venäjän miljardöörilistalla

Talouslehti Finansin tämänvuotisella listalla rikkaimmista venäläisistä on vain vähäisiä muutoksia. Esimerkiksi kymmenen varakkaimman joukkoon ei noussut yhtään uutta nimeä. Rikkain venäläinen on edelleen teräsmiljardööri Vladimir Lisin, jonka omaisuus on lähes 21 miljardia euroa.

Tuore nimi nousi Venäjän ykköspohataksi

Teräspohatta Vladimir Lisin on noussut Venäjän rikkaimmaksi mieheksi 18,8 miljardin dollarin omaisuudellaan.

Mielenosoitus Baikalin sellutehtaalla

Venäjällä kiistellyn Baikal-järven sellutehtaan avaamisen vastustajat ja puolustajat ovat osoittaneet mieltään. Kumpikin puoli keräsi siperialaiseen Irkutskiin parituhatta osallistujaa. Kertaalleen suljettu sellutehdas on määrä avata helmikuun lopussa, mutta hankkeen vastustajat pelkäävät sen aiheuttavan saastetuhoja herkälle Baikal-järvelle.

Venäjän oligarkit pakkomyyvät Rivieran palatseja

Venäjän jäljellä olevat superrikkaat oligarkit ovat alkaneet myydä palatsejaan Ranskan Rivieralla ja muissa huippukohteissa. Venäläisten talouslehtien mukaan hinnat Rivieralla ovat tänä vuonna pudonneet jopa viidenneksellä.

Järjestäjä Ksenia Sobchak ja toimittaja Andrei Malakhov osallistuivat Moskovan miljonäärimessujen avajaisiin 27. marraskuuta 2008.

Dollarimiljardöörien määrä puolittui Venäjällä

Venäjää rajusti ravistellut talouskriisi on iskenyt lujaa myös kaikkein rikkaimpiin venäläisiin. Talouslehti Finansin tuoreen selvityksen mukaan kriisin jäljiltä Venäjällä on enää 49 henkilöä, joiden omaisuus on enemmän kuin miljardi dollaria eli noin 800 miljoonaa euroa. Vuosi sitten heidän määränsä kipusi yli sadan.

Ex-kauppakomissaari Mandelson kiistää korruptioepäilyt

EU:n entinen kauppakomissaari Peter Mandelson kiistää häneen kohdistuvat korruptioepäilyt. Britannian tiedotusvälineet ovat kertoneet Venäjän rikkaimman miehen, alumiinioligarkki Oleg Deripaskan kestinneen Mandelsonia huvijahdillaan samaan aikaan, kun Mandelson oli päättämässä unionin alumiinitulleista.

Rikkaat rikastuvat yhä Venäjällä

Öljyllä ja teräksellä valtavan omaisuutensa hankkinut jalkapallojoukkue Chelsean omistaja Roman Abramovitsh on yhä Venäjän rikkain mies. Hänen omaisuutensa arvo on runsaat 19 miljardia dollaria (noin 14 mrd. euroa), jos talouslehti Forbesin vuotuista Venäjän raharikkaita seulovaa listaa on uskominen.