Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

George Soros

Financial Times valitsi George Sorosin vuoden vaikuttavimmaksi henkilöksi

Liberaalien arvojen puolustaja on kerännyt lukuisia nimekkäitä vihamiehiä.

George Soros

Suursijoittaja Sorosin postilaatikosta löytyi pommi

George Soros ei ollut kotonaan räjähteen löytymisen aikaan.

Steve Bannon

Trumpin entinen päästrategi Steve Bannon aikoo perustaa äärioikeistoa tukevan säätiön Brysseliin

Bannon toivoo säätiön johtavan oikeiston kapinaa ensi kevään Euroopan parlamentin vaaleista alkaen.

navalnyi

"Hävetkää" – Instagram poisti Putinin tunnetuimman vastustajan some-postauksia Venäjän pyynnöstä

Facebookin raportin mukaan some-jätti on Venäjän pyynnöstä joutunut hiljattain joutunut rajoittamaan sisältöjen näkymistä 195 tapauksessa, kertoo CNBC.

Sotkettu Soros-juliste kadulla.

Takana EU, edessä itä – Unkari matkalla Putinin syliin

Unkarin pääministeri Viktor Orbán käy kevään vaaleihin sättimällä sijoittaja George Sorosia. Tänään päättyy kansalaisille esitetty kysely "Sorosin maahanmuutto-ohjelmasta." Samaan aikaan nuorten oppositio kerää nimiä ja kokemusta.

George Soros

Suursijoittaja George Soros EU:lle: Älkää kostako brexitiä Britannialle

Maailman vaikutusvaltaisimpiin kuuluva miljardööri puolusti EU:ta voimakkaasti Brysselissä.

"Miksi pelkäätte koulutusta?", mielenosoittajat kysyvät Budapestissä 9. huhtikuuta 2017.

Unkarissa suuria mielenosoituksia – Hallitus aikoo lopettaa huippuyliopiston

Budapestissä mieltään osoitti arvioiden mukaan jopa 70 000 ihmistä.

IOM:n puheenjohtaja William Lacy Swing ja YK:n pääsihteeri Ban Ki-moon allekirjoittavat sopimusta, jonka myötä  IOM liittyy osaksi YK-järjestelmää.

YK hyväksyi pakolaistoimia tehostavan julistuksen: "Vahva poliittinen kannanotto"

Ihmisoikeusjärjestöjen mielestä YK:n pakolaisia koskeva julkilausuma jää kauas tavoitteista eikä se sido valtioita.

George Soros

Soros: Eurooppalainen projekti vaarassa, talousongelmia luvassa Brexitin takia

Vaikutusvaltaisen miljardöörin mielestä Euroopan unioni on matkalla sekavaan hajoamiseen. Hän vaatii EU:n uudelleen rakentamista.

Pelastettuja pakolaisia Lhok Sukon -urheilustadionilla Sumatralla, Indonesiassa maanantaina.

Myanmar närkästyi kansanmurha-viittauksesta

Saksalaismiehittäjiä Unkarista paennut suursijoittaja George Soros näkee Myanmarissa samankaltaisuutta Euroopan natsiaikojen kanssa.

George Soros

Soros valmis sijoittamaan Ukrainaan miljardi dollaria, jos länsimaat auttavat

Suursijoittaja George Soros on valmis sijoittamaan kriisien koettelemaan Ukrainaan torpatakseen Venäjän pyrkimyksiä alueella. Soros tuli tunnetuksi 1990-luvun alussa operaatioistaan englannin puntaa vastaan, joilla hän ansaitsi omaisuuksia arvioituaan englannin punnan heikkenevän.

Helsinki-Vantaan lentokenttä

Report details alleged CIA stopovers in Helsinki

The US human rights organisation Open Society Foundations has published details of alleged secret CIA flights that operated via Finland, along with more than 50 other countries.

Grafiikka.

Euroopan laidalta: Ennustajaeukkoja ja muita huijareita

Kuka vielä muistaa, kuinka toisin asiat olivat vain vuosi sitten? Ennusmerkit olivat selvät.

George Soros osallistuu kriisinhallintajärjestön CMI:n tilaisuuteen Helsingissä.

Soros: Eurokriisin seuraukset vasta edessä

Maailmankuulun suursijoittajan George Soroksen mukaan euron rahoituskriisi alkaa olla hallinnassa. Poliittiset seuraukset ovat kuitenkin vasta edessä ja saattavat johtaa jopa EU:n hajoamiseen tai perusteelliseen muuttumiseen.

George Soros

Suursijoittaja George Soros varoittaa kaaoksesta ja sekasorrosta

Suursijoittaja George Soros aikoo varoittaa keskiviikkona alkavan Davosin talousfoorumin osanottajia Kreikan todennäköisestä vararikosta. Sorosin mukaan Eurooppa on vaarassa vajota kaaokseen ja sekasortoon, jos se ei onnistu pelastamaan euroa.

Eurovaikuttajien vetoomus: Talousyhteistyötä tiivistettävä

Lähes sata euroalueen maiden vaikuttajaa vaatii Helsingin Sanomissa ja muissa euromaiden tiedotusvälineissä julkaistussa vetoomuksessaan rahaliittoon kuuluvien maiden talousyhteistyön tiivistämistä. Keskitetty valvonta parantaa varautumista talouskriiseihin, sanoo ministeri Jaakko Iloniemi.

Bill Gates hymyilee kahden etualalla olevan epäselvän ihmishahmon välistä.

Bill Gates on rikkain yhdysvaltalainen

Microsoft-yhtiön perustaja Bill Gates on rikkain yhdysvaltalainen. Forbes-lehti laskee, että miehellä on omaisuutta 59 miljardin dollarin edestä. Viime vuodesta hänen omaisuusmassansa arvo kasvoi viisi miljardia. Gates on nyt ollut rikkain amerikkalainen 18 vuotta peräkkäin.

George Soros

Soros: Euron kaatuminen syöksisi katastrofaaliseen lamaan

Unkarilais-amerikkalainen suursijoittaja George Soros on huolestunut euroalueen kriisin pirkittymisestä. Soros sanoo ranskalaisen Le Monde -lehden haastattelussa, että euron kaatuminen johtaisi katastrofaaliseen lamaan.

George Soros

Suursijoittaja Soros haluaa Perussuomalaisten rinnalle "peruseurooppalaisia"

Amerikkalainen suursijoittaja George Soros kaipaa Perussuomalaisten ja puolueen eurooppalaisten hengenheimolaisten rinnalle “peruseurooppalaista” poliittista voimaa.

Jarkko Juselius

Suomi pelastaa Portugalia - ja Saksan pankkeja

Meille on opetettu, että euron kriisirahastoilla pelastetaan Eurooppa ja suomalaiset työpaikat. Nyt on vuoroon tulossa Portugalin kriisin hoito. Suursijoittaja George Soros tarjoaa kriisiin toisenlaisen näkökulman. Hänen mukaansa nyt pelastetaan Saksan pankkijärjestelmää tavalla, joka johtaa kahden talouden unioniin.

Sorosilta jättilahjoitus Human Rights Watchille

Suursijoittaja ja hyväntekeväisyyden harjoittaja George Soros on lahjoittanut 100 miljoonaa dollaria amerikkalaiselle ihmisoikeusjärjestö Human Rights Watchille. Soros haluaa vahvistaa järjestöä ja kannustaa muitakin kuin amerikkalaisia tukemaan sen toimintaa.

Roman pelaajia

AS Roman tilanne vaakalaudalla

Italialaisen Serie A –seuran AS Roman tulevaisuus on avoin, sillä taloudellinen tilanne on huonoissa kantimissa. Seura laitetaan myyntiin, jotta seuran omistajat ja rahoittajana toimiva pankki saisivat rahaa lainojen maksuun.

Suursijoittaja Soros: Saksa vaarantamassa euron

Suursijoittaja ja miljardööri George Soros kritisoi voimakkaasti Saksan säästöpolitiikkaa. Sijoittaja sanoi Die Zeit -lehden haastattelussa, että Saksan politiikka vaarantaa Euroopan ja voisi jopa johtaa euron luhistumiseen.

Naiset jonottavat ruoka-apua

Haitin avustuskokous koolle

Karibianmeren alueen köyhin valtio Haiti on jumittunut köyhyyteen, jota yritetään jälleen helpottaa kansainvälisellä avulla. YK:n ja Amerikan alueen kehityspankin IDB:n jäsenmaat kokoontuvat tänään Washingtoniin keräämään rahaa saarivaltiolle.

Bill Gates

Talouskriisi rokottaa miljardöörejäkin

Talouskriisi huventaa maailman miljardöörien määrää. Talouslehti Forbesin julkaisemalla listalla on tänä vuonna dollarimiljardöörejä melkein kolmannes vähemmän kuin viime vuonna. Tänä vuonna maailmassa on jäljellä 793 miljardööriä, kun heitä viime vuonna oli 1 125.

Kiinan pääministeri: Talouskriisin syy on tuhlailu

Kiinan pääministeri Wen Jiabao on syyttänyt maailmanlaajuisesta talouskriisistä velkarahoitteista tuhlailua ja sokeaa voitontavoittelua.

Soros: Pahin on ohi

Suursijoittaja George Soros arvioi, että kansainvälinen luottokriisi on "nähtävästi" saavuttanut huippunsa ja rahoitusjärjestelmä on jo aloittanut toipumisen.

Soros lyttää Yhdysvaltain talouden pelastusyritykset

Amerikkalainen suursijoittaja George Soros arvostelee Yhdysvaltain hallituksen yrityksiä pelastaa maan talous maailmanlaajuisesta pankkikriisistä. Tv-kanava CNN:n haastatteleman Sorosin mukaan Yhdysvaltain 700 miljardin dollarin (yli 500 miljardia euroa) talouden pelastussuunnitelma oli huonoa suunnittelutyötä.

Iran vapautti vakoilusta epäillyn amerikkalaistutkijan

Iran on vapauttanut vankilasta iranilais-amerikkalaisen tutkijan. George Soros -säätiön rahoittamassa demokratiaa edistävässä Open Society -tutkimuslaitoksessa New Yorkissa neuvonantajana työskennellyt Kian Tajbakhsh pidätettiin toukokuussa Iranissa epäiltynä vakoilusta.

Soros arvostelee Venäjän energiapolitiikkaa

Samalla kun Venäjän WTO-jäsenyys on uutistoimisto Reutersin mukaan varmistumassa, Suomessa vieraileva suursijoittaja ja yhteiskuntavaikuttaja George Soros kehottaa Eurooppaa tiukemmin vastustamaan Venäjän tapaa käydä kauppaa öljyllä ja kaasulla.

Ahtisaari Calls For Nobel For "Sustained Efforts"

A highly ranked favourite for this year's Nobel Peace Prize, former Finnish President Martti Ahtisaari says he would like to see the honour awarded for sustained efforts to promote peace.