Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

-

Saksa teki historiaa, kun maalitolpat suojelivat "pikkusiskon" osumilta – Itävallan maalivahdin karmea virhe lopullinen niitti: "Käsittämätöntä toimintaa"

Saksa eteni ennätyksellisesti kymmenettä kertaa jalkapallon EM-välieriin, kun Itävalta kaatui 2–0. Itävaltalaiset pelasivat erityisen hyvän toisen jakson, mutta sen parhaat paikat jäivät maalitolppiin. Ottelussa kolisteltiin tolppia jopa kuudesti.

Hollanti juhli jalkapallon EM-kultaa vuonna 2017.

Jalkapallon EM-kisojen huipennus alkaa, kun puolivälierät potkaistaan käyntiin – asiantuntijat kertovat voittajat, äänestä omaa suosikkiasi

Jalkapallon EM-kisojen huipennus alkaa. Mistä asetelmista pudotuspeleihin lähdetään? Yle Urheilun asiantuntijat Maija Saari ja Jonne Kunnas kertovat, kuka voittaa ja miksi.

Itävallan pelaajat valtasivat joukkueensa lehdistötilaisuuden

Itävallan pelaajat valtasivat lehdistötilaisuuden voiton jälkeen – opiskelijoiden ja sairaanhoitajien Pohjois-Irlanti ihastuttaa asiantuntijoita asenteellaan

Itävalta nappasi ensimmäisen voittonsa jalkapallon EM-kisoissa, kun se kaatoi Pohjois-Irlannin maalein 2–0. Pohjois-Irlannin taisteluasenne ja ylpeys maajoukkueensa edustamisesta arvokisoissa keräsivät Ylen studioasiantuntijoilta kunnioitusta.