Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Pejantai

”Minulla on ufon kokoinen pää, mutta nyt siinä on pienempi otsa” – kallonhionnassa käynyt Sergey Hilman on tyytyväinen itseensä

Tosi-tv-julkkis Sergey Hilman uskoo, että ihmiset luovat eläinten tavoin ensivaikutelman ulkonäön perusteella. Sean Ricksin vieraat pohtivat Yle Perjantain jaksossa ulkonäköä.

Asta Leppä.

Asta Lepän kolumni: Kuka oikeasti voimaantuu poseeratessaan vähissä vaatteissa?

Kuka voimaantuu pukiessaan ylleen pikkuruiset pyllybikinit? Tarkoittaako kehopositiivisuus tosiaan tätä, miettii Leppä.

Raisa Omaheimo, taiteilija / Pasila 03.05.2020

Raisa Omaheimon kolumni: Näin voit toimia, kun näet häirintää

Yksi yhteiskunnallisen eriarvoistumisen ilmenemismuoto on pahan olon purkaminen muihin. Häirinnän kohteena olevan osa on yksinäinen, mutta me kaikki voimme olla toisillemme avuksi, pohtii Omaheimo.

Kuvassa lukiolainen Elina Laaksonen.

Lukiolaisen näkökulma nuorten kohtaamasta arvostelusta: "Negatiiviset kommentit johtuvat usein hämmennyksestä ja tietämättömyydestä"

On kieltämättä kyseenalaista, että jotkut vanhemmat ihmiset tuntuvat ajattelevan, että on hyväksyttävää kommentoida nuorten ulkonäköä tai elämänvalintoja vain siksi, että on itse elänyt kauemmin, kirjoittaa Uutisluokan Elina Laaksonen.

Britannian vanhin, kokonainen ihmisfossiili saa kasvot.

Historia: Britannian vanhin mies – tutkijat paljastavat brittien esi-isän salaisuudet

Miltä Britannian vanhin ihmisfossiili on näyttänyt?

Noora Toivo

Urheilija ulkonäköpaineista: Kuka voi sanoa, mikä on oikea rasvaprosentti kaikille?

SM-mitaleita kahminut aitajuoksija Noora Toivo teki joulukuussa rohkean teon. Hän kirjoitti suorapuheisen blogikirjoituksen urheilijoiden ulkonäköpaineista. Samalla hän julkaisi itsestään kuvia, jotka eivät olleet täydelliseksi käsiteltyjä.

Timo Suomalan luonnos

Automuotoilija: Kukaan ei osta rumaa autoa

Suomessa on kourallinen ihmisiä, jotka miettivät ammatikseen autojen ulkonäköä. Teollinen muotoilija Timo Suomala on yksi heistä. Hän suunnittelee avomalliautoja saksalaisyritykselle.