Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Kansanedustaja Sakari Puisto (ps) eduskunnassa Helsingissä 11. huhtikuuta 2023.

Sakari Puisto (ps.)

Sakari Puisto on perussuomalaisten kansanedustaja Pirkanmaan vaalipiiristä. Hänet valittiin ensimmäisen kerran kansanedustajaksi vuoden 2019 eduskuntavaaleissa.

Sakari Puisto och Vilhelm Junnila, Sannfinländarnas nya ministrar.

Junnilan kanssa ministerisalkun jakava Sakari Puisto voisi ainakin harkita oman ministerivastuunsa aikaistamista, jos pyyntö tulisi

Hallituksen luottamus mitattiin Sakari Puiston mukaan “aika merkittävästi” keskiviikon äänestyksessä. Junnilaan liittyneestä keskustelusta voitaisiin Puiston mukaan jo mennä eteenpäin.

Vasemmalta alkaen Kristiina Ilmarinen Sakari Puisto Riikka Purra ja Ossi Tiihonen seisovat sinisten pystypöytien takana puheenjohtajaehdokkaiden paneelissa. Riikka Purra katsoo kohti kameraa.

Perussuomalaisten uusi puheenjohtaja valitaan tänään – "Todennäköisesti se on kahden kauppa, mutta ylläreitä voi tulla", arvioi puolueaktiivi

Jussi Halla-aho saa seuraajan Seinäjoen puoluekokouksessa, kun pari tuhatta perussuomalaista äänestää uudesta puheenjohtajasta heti puolenpäivän jälkeen.

Perussuomalaisten Sakari Puisto ja Riikka Purra.

Samanmieliset puheenjohtajaehdokkaat kohtasivat A-studiossa: Puisto ja Purra eivät tyrmää evakuointien selvittämistä Afganistanista

Perussuomalaiset valitsee viikonloppuna uuden puheenjohtajan. Ennakkosuosikit Riikka Purra ja Sakari Puisto olivat useissa asiakysymyksissä samoilla linjoilla illan A-studiossa.

erussuomalaisten puheenjohtajaehdokaat Kristiina Ilmarinen, Sakari Puisto, Riikka Purra ja Ossi Tiihonen puolueen Työmiehen Tuumaustunti -tiedotustilaisuudessa.

Perussuomalaisten puheenjohtajakisan ehdokkaat ottivat toisistaan mittaa paneelissa – ehdokkaita erottivat etenkin korona- ja EU-linjaukset

Puolue valitsee uuden puheenjohtajan elokuun puolivälissä pidettävässä puoluekokouksessa. Ylen selvityksen mukaan kansanedustaja Riikka Purra on puolueen vaikuttajien suosikki uudeksi puheenjohtajaksi.

Miten perussuomalaisten linja muuttuu, jos sinut valitaan puheenjohtajaksi, Sakari Puisto?

Perussuomalaisten johtoon pyrkivä Sakari Puisto kannattaa EU:n paluuta juurilleen – “Yhteisömme on Eurooppa, mutta sen kehitystä tulee tarkastella kriittisesti”

Kansanedustaja Sakari Puisto on yksi kuudesta puheenjohtajaehdokkaasta perussuomalaisten puoluekokouksessa, joka pidetään Seinäjoella elokuussa. Puiston puheissa maahanmuutolla ja EU:lla on myös myönteisiä puolia.

Riikka Purra ja Sakari Puisto.

Riikka Purra, Sakari Puisto ja neljä muuta pyrkii perussuomalaisten puheenjohtajaksi

Enemmistö puheenjohtajaksi pyrkivistä on valtakunnan politiikassa suurelle yleisölle tuntemattomia. Puoluesihteerin tehtävää tavoittelee yhdeksän ehdokasta.

Juho Eerola

Perussuomalaisten puheenjohtajakisa sai liikkeelle muitakin kuin Puiston ja Purran – Juho Eerola panttaa yhä osallistumistaan

Kansanedustajat Riikka Purra ja Sakari Puisto ovat ehdolla perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Ilmoittautuminen kisaan päättyi tänään, mutta uusia ehdokkaita voi ilmestyä vielä kokouspaikalla.

Riikka Purra

Ylen kysely perussuomalaisten vaikuttajille: Riikka Purra ylivoimainen suosikki uudeksi puheenjohtajaksi

Selvä enemmistö Ylen kyselyyn vastanneista perussuomalaisista vaikuttajista kannattaa Riikka Purraa uudeksi puoluejohtajaksi. Mieluisin hallituskumppani olisi kokoomus, kun taas vihreitä karsastetaan. Kyselyyn vastasi noin 90 perussuomalaista.

Sinipaitainen ja harmaapäinen mies hymyilee kameralle.

Lisää ehdokkaita Pirkanmaalta perussuomalaisten puoluejohtoon

Veikko Vallin asettuu ehdolle perussuomalaisten kolmanneksi varapuheenjohtajaksi. Aiemmin Sakari Puisto on kertonut pyrkivänsä puolueen puheenjohtajaksi.

Tampereen kaupunginvaltuusto.

Tamperelainen kansanedustaja Sakari Puisto ilmoittautui mukaan perussuomalaisten puheenjohtajakisaan

Perussuomalaisten puheenjohtajakisa on saanut tamperelaisen osanottajan. Kansanedustaja Sakari Puisto kertoi Twitterissä, että on ehdolla puolueen puheenjohtajaksi Seinäjoen puoluekokouksessa.

tampereen kaupunginvaltuuston kokous

Korona mullisti kuntapolitiikan arjen kummalliseksi: "Äärimmäisen erikoinen vuosi on ollut, mutta hienosti olemme onnistuneet"

Tampereella on pidetty kaikki kuntakokoukset etänä 17.3. alkaen. Valtuutettujen mielestä päätöksenteko on sujunut hyvin.

Vuosaaren vastaanottokeskus Itä-Helsingissä.

Perussuomalaiset halusi poistaa maahanmuuttojärjestöjen tukia kuudelta järjestöltä

Tässä lista järjestöistä, joilta työministeri Lindströmin erityisavustaja halusi poistaa avustukset.

Daily: Former Labour Minister's aide demands funding cuts to immigrant NGOs

A former aide to Labour Minister Jari Lindström says he was only following orders when he called on ministry officials to cut funding to NGOs that assist immigrant children. According to daily Helsingin Sanomat, officials prevented ex-ministerial aide Sakari Puisto from pulling financial support from a total of six NGOs.

Millainen koulutustausta turvapaikanhakijoilla on?

Kuinka koulutettuja turvapaikanhakijat ovat? Katso suorana raportin julkistaminen

Koulutustaustasta tehty raportti luovutetaan opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasoselle (kok.).

Turvapaikanhakijat suomenkielen tunnilla

TEM:n ylijohtaja: Ennakkotiedot turvapaikanhakijoiden osaamisesta lähes arvailua

Työministeriön virkamiehet toppuuttelevat hätäisiä arvoita turvapaikanhakijoiden osaamisesta tai osaamattomuudesta.

Sakari Puisto

TEM: Turvapaikanhakijoista vain harvalla edes ammatillinen koulutus

Tyypillisimpiä ammatteja turvapaikanhakijoiden keskuudessa ovat kokki, parturi ja autonkuljettaja. Luku- ja kirjoitustaidottomia on omalla äidinkielellään viidesosa ja englantia osaa kymmenisen prosenttia, kertovat työ- ja elinkeinoministeriön ennakkotiedot.

Henkilö täyttää vuorottelusopimusta.

Vuorotteluvapaa sai armonaikaa, mutta ehtoja kiristetään

Nyt pohditaan kasvatetaanko vuorottelijan työhistoriavaadetta vai pienennetäänkö korvausta – vai onko syytä laittaa vapaalle jäännin ehdoksi jokin hyväksyttäväksi katsottu syy.

Tampereen Amurin äänestyspaikka, ihmisiä äänestämässä

Maakunnan omat ehdokkaat eivät vedonneet pirkanmaalaiseen äänestäjään

Pirkanmaalaisten äänestäjien kymmenen kärkeen ei päässyt oman maakunnan ehdokkaista kuin vihreiden Oras Tynkkynen.

Perussuomalaisten euroehdokas Sakari Puisto.

Cambridge-tohtori: "Olen perussuomalaisissa kuin kala vedessä"

Pirkanmaalta EU-parlamenttiin yrittävä Sakari Puisto katsoo olevansa puolueen listoilla oikeassa paikassa. Hänen mielestään nukkuvien äänestäjien herättely toisi ääniä perussuomalaisten laariin.

Perussuomalaiset logo

Halla-Aho tulee nostattamaan Pirkanmaan perussuomalaisten kampanjaa

Ehdolla Pirkanmaalta on tamperelainen Sakari Puisto. Puolue uskoo valtakunnallisesti tunnettujen perussuomalaisehdokkaiden keräävän ääniä Pirkanmaaltakin.