Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

SERIE A

Okaka Chuan maali riitti, Udinese kaatoi Sassuolon – katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit

Serie A:ssa pelattiin viisi ottelua sunnuntaina. Voiton nappasivat Fiorentina, Genoa, Parma ja Udinese. Sarjaa johtaa Juventus, joka on yhden pisteen Interiä edellä.

SPAL - Fiorentina 1-3

SPAL taipui loppuhetkillä Fiorentinaa vastaan

Fiorentina kaatoi SPALin Serie A:ssa luvuin 1-3. Fiorentina hallitsi ottelua 56 prosentin pallonhallinnalla ja voittamalla laukaisutilastot 22-7.

SERIE A

Juventus jäi maaleitta Cagliarin käsittelyssä – katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit

Serie A:ssa pelattiin kahdeksan ottelua keskiviikkona. Voittajia olivat Hellas Verona, Lazio, AC Milan, Sassuolo, Lecce, Cagliari, Fiorentina ja Roma. Sarjaa johtaa Juventus, joka on neljä pistettä Interiä edellä.

Hellas Verona - SPAL 3-0

Hellas Verona ja Di Carmine liikaa SPALille

Hellas Verona otti voiton SPALista lukemin 3-0. Di Carmine oli hyvässä vireessä ja iski 2 joukkueensa maaleista.

SERIE A

Katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit – Lazio murskasi Hellas Veronan Immobilen johdolla

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voittajia olivat Bologna, Udinese, Lazio, Roma ja Juventus. Sarjaa johtaa Juventus, joka on seitsemän pistettä Interiä edellä.

SPAL - Torino 1-1

SPALin ja Torinon kohtaaminen päättyi tasapeliin

SPAL ja Torino eivät saaneet selvitettyä paremmuuttaan, vaan pisteet jaettiin numeroin 1-1. Torino menetti johtoasemansa 80. minuutilla, kun D'Alessandro sinetöi loppulukemat. Torino hallitsi ottelua 54 prosentin pallonhallinnalla ja voittamalla laukaisutilastot 15-2. Hallinnasta huolimatta SPAL sai taisteltua itselleen tasapelin.

SERIE A

Katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit – Napoli taipui loppuhetkillä Parmaa vastaan

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua keskiviikkona. Voittajia olivat Parma, Lecce, Roma ja Genoa. Sarjaa johtaa Juventus, joka on kuusi pistettä Atalantaa edellä.

SPAL - Roma 1-6

Roma tyrmäsi SPALin

Roma otti murskavoiton SPALista, kun joukkueiden kohtaaminen päättyi luvuin 1-6. Roma hallitsi palloa 55 prosenttia ajasta. Laukaukset jakautuivat 13-9 Roman hyväksi.

SERIE A

Roma ja Inter pelasivat tasan, Lukaku tasoitti loppuhetkillä – katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voittajia olivat Sampdoria, Brescia, Fiorentina, Genoa ja Napoli. Sarjaa johtaa Juventus, joka on viisi pistettä Interiä edellä.

Brescia - SPAL 2-1

Brescia nousi tappioasemasta voittoon SPALia vastaan

SPAL oli parempi ensimmäisellä jaksolla ja johti ottelua 1-0 puoliajalle mentäessä. Brescia nousi kuitenkin tasoihin ja ohi, voittaen ottelun lopulta lukemin 2-1. Zmrhal oli Brescian voiton takuumies kahdella osumalla.

SERIE A

Inter murskasi SPALin – katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

Serie A:ssa pelattiin kaksi ottelua torstaina. Voittajia olivat Torino ja Inter. Sarjaa johtaa Juventus, joka on kuusi pistettä Interiä edellä.

SPAL - Inter 0-4

Inter murskasi SPALin

Inter jyräsi selvään 0-4 -voittoon SPALista. Inter hallitsi ottelua 60 prosentin pallonhallinnalla ja voittamalla laukaisutilastot 11-7.

SERIE A

Napolin ja AC Milanin kohtaaminen päättyi tasapeliin – katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voittoihin ylsivät Genoa ja Sampdoria. Sarjaa johtaa Juventus, joka on kahdeksan pistettä Lazioa edellä.

Genoa - SPAL 2-0

Genoa jätti SPALin maaleitta

Genoa kaatoi SPALin Serie A:ssa luvuin 2-0. Genoa hallitsi ottelua 56 prosentin pallonhallinnalla ja voittamalla laukaisutilastot 12-3.

SERIE A

Hellas Verona ja Inter pelasivat tasan, Veloso tasoitti loppuhetkillä – katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

Serie A:ssa pelattiin kaksi ottelua torstaina. Ainoana voiton nappasi Udinese. Sarjaa johtaa Juventus, joka on seitsemän pistettä Lazioa edellä.

SPAL - Udinese 0-3

SPAL jäi maaleitta Udinesea vastaan

Udinese otti voiton SPALista lukemin 0-3. SPAL hallitsi ottelua 54 prosentin pallonhallinnalla ja voittamalla laukaisutilastot 11-6. Hallinnasta huolimatta Udinese onnistui maalinteossa paremmin ja vei ottelun nimiinsä.

SERIE A

Katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Romalle maalin tappio Napolia vastaan

Serie A:ssa pelattiin seitsemän ottelua sunnuntaina. Voittajia olivat Bologna, Brescia, Atalanta, Fiorentina, Sampdoria ja Napoli. Sarjaa johtaa Juventus, joka on seitsemän pistettä Lazioa edellä.

Sampdoria - SPAL 3-0

Sampdoria liian kova pala SPALille – Linetty hyvässä maalivireessä

Sampdoria vei voiton SPALista tuloksella 3-0. Linetty oli hyvässä vireessä ja iski 2 joukkueensa maaleista.

SERIE A

Hellas Verona kaatoi Parman niukasti, Pessina teki voittomaalin – katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua keskiviikkona. Voittajia olivat Inter, Sassuolo, Hellas Verona ja Sampdoria. Sarjaa johtaa Juventus, joka on neljä pistettä Lazioa edellä.

SPAL - AC Milan 2-2

SPAL taisteli tasapelin AC Milanista vajaamiehisenä

SPAL piti pintansa vajaamiehisenä AC Milania vastaan ja taisteli ottelusta 2-2 -tasapelin. SPAL joutui vajaamiehiseksi 43. minuutilla D'Alessandron ulosajon jälkeen.

SERIE A

Katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Parma kaatui Interin viime hetken maaleilla

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voittoihin ylsivät AC Milan, Napoli, Bologna, Atalanta ja Inter. Sarjaa johtaa Juventus, joka on neljä pistettä Lazioa edellä.

Napoli - SPAL 3-1

Mertensin salamamaali siivitti Napolin voittoon SPALia vastaan

Napoli vei voiton SPALista tuloksella 3-1. Napoli aloitti maalinteon heti ottelun alussa, kun Mertens laukoi avausmaalin 4. minuutilla. Voitto oli Napolille viides perättäinen.

SERIE A

Napolin hyvä vire jatkui voitolla Hellas Veronasta – katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit

Serie A:ssa pelattiin neljä ottelua tiistaina. Voittajia olivat Napoli, Cagliari, Parma ja Torino. Sarjaa johtaa Juventus, joka on neljä pistettä Lazioa edellä.

SPAL - Cagliari 0-1

Cagliari kaatoi SPALin lisäajalla

Cagliari vei voiton SPALista tuloksella 0-1. Ottelun voittomaalista vastasi Cagliarin Simeone 90. minuutilla. Kiihkeässä ottelussa jaettiin yhteensä 6 keltaista korttia. SPAL keräsi yhteensä kolme varoitusta ja Cagliari kolme varoitusta.

SERIE A

Inter jäi maaleitta Juventuksen käsittelyssä – katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit

Serie A:ssa pelattiin viisi ottelua sunnuntaina. Voittajia olivat SPAL, Genoa, Sampdoria ja Juventus. Sarjaa johtaa Lazio, joka on kaksi pistettä Juventusta edellä.

Parma - SPAL 0-1

SPAL kaatoi Parman yhden maalin ottelussa

SPAL kaatoi Parman Serie A:ssa luvuin 0-1. Ottelun voittomaalin iski rangaistuspotkulla SPALin Petagna 71. minuutilla.

SERIE A

Fiorentina taisteli tasapelin AC Milanista vajaamiehisenä – katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit

Serie A:ssa pelattiin kolme ottelua lauantaina. Ainoana voiton nappasi Juventus. Sarjaa johtaa Juventus, joka on neljä pistettä Lazioa edellä.

SPAL - Juventus 1-2

Juventus kaatoi SPALin – Ramsey teki voittomaalin

Juventus vei voiton SPALista tuloksella 1-2. Ottelun voittomaalista vastasi Juventuksen Ramsey 60. minuutilla. Kiihkeässä ottelussa jaettiin yhteensä 6 keltaista korttia. SPAL keräsi yhteensä neljä varoitusta ja Juventus kaksi varoitusta.

SERIE A

Atalanta käänsi ottelun Romaa vastaan toisella puoliajalla – katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit

Serie A:ssa pelattiin kolme ottelua lauantaina. Voiton nappasivat Lecce, Genoa ja Atalanta. Sarjaa johtavat Inter ja Juventus, jotka ovat yhden pisteen Lazioa edellä.

Lecce - SPAL 2-1

Lecce kaatoi SPALin maalin erolla

Lecce vei voiton SPALista tuloksella 2-1. Ratkaisumaalin iski Majer 66. minuutilla. Kiihkeässä ottelussa jaettiin yhteensä 7 keltaista korttia. Lecce keräsi yhteensä neljä varoitusta ja SPAL kolme varoitusta.

SERIE A

Inter käänsi ottelun AC Milania vastaan toisella puoliajalla – katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voiton nappasivat Sassuolo, Genoa, Lecce, Lazio ja Inter. Sarjaa johtavat Inter ja Juventus, jotka ovat yhden pisteen Lazioa edellä.

SPAL - Sassuolo 1-2

Sassuolo nousi tappioasemasta voittoon SPALia vastaan

SPAL oli parempi ensimmäisellä jaksolla ja johti ottelua 1-0 puoliajalla. Sassuolo nousi kuitenkin tasoihin ja ohi, voittaen ottelun lopulta lukemin 1-2. Voittomaalin teki Boga 90. minuutilla. Kiihkeässä ottelussa jaettiin yhteensä 6 keltaista korttia. SPAL keräsi yhteensä kaksi varoitusta ja Sassuolo neljä varoitusta.

SERIE A

Katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Juventus liian kova pala Fiorentinalle, Ronaldo hyvässä maalivireessä

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voittoihin ylsivät Juventus, Lazio, Lecce ja Inter. Sarjaa johtaa Juventus, joka on kolme pistettä Interiä edellä.

Lazio - SPAL 5-1

Lazio kaatoi SPALin Caicedon ja Immobilen johdolla

Lazio otti murskavoiton SPALista luvuin 5-1. Lazio aloitti maalinteon heti ottelun alussa, kun Immobile laukoi avausmaalin 3. minuutilla. Caicedo kunnostautui maalinteossa ja iski kaksi maalia. Myös Immobile oli hyvässä vireessä kahdella osumalla.

AS Roman Lorenzo Pellegrini (vas.)

Näin Roma selvitti tiensä Italian cupin puolivälieriin

TV2:n otteluna nähtiin jalkapallon Italian cupin neljännesvälierä Parman ja Roman välillä torstaina.

SERIE A

Katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit – Demiralin salamamaali siivitti Juventuksen voittoon Romaa vastaan

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voittoihin ylsivät Udinese, Fiorentina, Sampdoria, Torino, Hellas Verona ja Juventus. Sarjaa johtaa Juventus, joka on kaksi pistettä Interiä edellä.

Fiorentina - SPAL 1-0

Yksi maali riitti Fiorentinalle – Pezzella upotti SPALin

Fiorentina otti voiton SPALista lukemin 1-0. Ottelun voittomaalista vastasi Fiorentinan Pezzella 82. minuutilla.

SERIE A

Torino 0-2 -voittoon Romasta Belotin johdolla – katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit

Serie A:ssa pelattiin neljä ottelua sunnuntaina. Voiton nappasivat Lazio, Hellas Verona, Genoa ja Torino. Sarjaa johtavat Inter ja Juventus, jotka ovat kolme pistettä Lazioa edellä.

SPAL - Hellas Verona 0-2

Tomovicin punainen kortti kävi kalliiksi – Hellas Verona voitti vajaamiehisen SPALin

Hellas Verona vei voiton vajaamiehisestä SPALista lukemin 0-2. SPAL joutui vajaamiehiseksi 39. minuutilla Tomovicin ulosajon jälkeen.

SERIE A

Udinese voittoon Cagliarista viime hetkillä – katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

Serie A:ssa pelattiin kolme ottelua lauantaina. Voittajia olivat Udinese, Inter ja SPAL. Sarjaa johtavat Inter ja Juventus, jotka ovat kuusi pistettä Lazioa edellä.

Torino - SPAL 1-2

SPAL voittoon vajaamiehisestä Torinosta

SPAL vei voiton vajaamiehisestä Torinosta lukemin 1-2. Ratkaisumaalin iski Petagna 81. minuutilla. Kuumassa ottelussa nähtiin yhteensä kahdeksan keltaista ja yksi punainen kortti. Kentältä ajettiin ulos Torinon Bremer.

SERIE A

Fiorentina ja Inter tasapeliin, Vlahovic tasoitti viime hetkellä – katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voiton nappasivat Bologna, Juventus ja Roma. Sarjaa johtavat Inter ja Juventus, jotka ovat kuusi pistettä Lazioa edellä.

Roma - SPAL 3-1

Roma käänsi ottelun SPALia vastaan toisella puoliajalla

SPAL oli vahvempi ensimmäisellä jaksolla ja johti ottelua 1-0 puoliajalla. Roma nousi kuitenkin tasoihin ja ohi, voittaen ottelun lopulta lukemin 3-1. Roma hallitsi ottelua 62 prosentin pallonhallinnalla ja voittamalla laukaisutilastot 18-6.

SERIE A

Katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Sassuolo ja Cagliari pistejakoon, Ragatzu tasoitti viime hetkellä

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voittajia olivat Brescia, Torino, Parma ja AC Milan. Sarjaa johtaa Inter, joka on kaksi pistettä Juventusta edellä.

SPAL - Brescia 0-1

Brescia 0-1 -voittoon SPALista Balotellin maalilla

Brescia otti voiton SPALista lukemin 0-1. Voittomaalin teki Balotelli 54. minuutilla. Kiihkeässä ottelussa jaettiin yhteensä 6 keltaista korttia. SPAL keräsi yhteensä kolme varoitusta ja Brescia kolme varoitusta.

SERIE A

Roma kaatoi Hellas Veronan 1-3 – katso Serie A:n tuoreet tulokset ja otteluraportit

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voittajia olivat Inter, Lazio, AC Milan, Bologna ja Roma. Sarjaa johtaa Inter, joka on yhden pisteen Juventusta edellä.

Inter - SPAL 2-1

Interin Martinez liikaa SPALille

Inter vei voiton SPALista tuloksella 2-1. Inter venytti tuloksella voittoputkeaan viiden ottelun mittaiseksi. Martinez johdatti joukkueensa voittoon kahdella maalillaan.

SPAL - Genoa 1-1

SPAL ja Genoa pelasivat tasan

SPAL ja Genoa eivät saaneet selvitettyä paremmuuttaan, vaan pisteet jaettiin numeroin 1-1. SPAL menetti johtoasemansa 57. minuutilla, kun Sturaro sinetöi loppulukemat. Genoa hallitsi palloa 56 prosenttia ajasta. Laukaukset jakautuivat kuitenkin tasaisemmin, 12-10 SPALin hyväksi.

SERIE A

Katso Serie A:n viimeisimmät tulokset ja otteluraportit – Cagliari päihitti Fiorentinan maalijuhlissa

Serie A:ssa pelattiin kuusi ottelua sunnuntaina. Voittoihin ylsivät Cagliari, Lazio, Parma ja Juventus. Sarjaa johtaa Juventus, joka on yhden pisteen Interiä edellä.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle