Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Nainen tietokoneella.

Nöyryyttävä identiteettivarkaus ei ole vielä rikos – väärillä henkilötiedoilla hankitaan pikavippejä ja arvotavaraa

Oikeusministeriö valmistelee parhaillaan lakia, joka kriminalisoi identiteetin varastamisen. Lain on tarkoitus astua voimaan ensi syksynä. Myös vakuutusyhtiöt ovat heränneet asiaan.

Mikko Ilonen

Kauden viimeinen major ovella - Woods hamuaa voittoa, Ilonen menestystä

Golf-kauden viimeinen major alkaa torstaina. Mikko Ilonen on mukana ja Tiger Woods yrittää katkaista yli viisi vuotta kestäneen voitottoman major-putkensa.

Rory McIlroy

Myrsky keskeytti PGA:n kolmannella kierroksella

McIlroy nousi kärkeen, Woods putosi tuloksissa.

Tiger Woods.

Woods tiukasti mukana PGA:n voittotaistelussa

Kehno sää teki toisesta kierroksesta erittäin haastavan.

Carl Pettersson

Pettersson avauspäivän tarkin PGA Championshipissä

Tiger Woods oli tyytyväinen kierrettyään avauskierroksen 69 lyönnillä.

Mikael Salminen

Tulevat huippugolffarit kisaavat Hämeenlinnassa

Euroopan amatöörigolffarit ottavat 4. elokuuta alkaen mittaa toisistaan Hämeenlinnassa Linna Golfin kentällä. Kilpailun ennakkosuosikit tulevat Italiasta ja Skotlannista. Suomesta mukana on kahdeksan golffaria, joiden joukossa on myös EM-joukkuekisassa loistanut Mikael Salminen.

Mediate ja Woods uusintaan US Openissa

Tiger Woods upotti pitkän birdie-putin golfin US Openin viimeisellä reiällä. Sillä putilla hän selviytyi uusintaan voitosta toisen amerikkalaispelaajan Rocco Mediaten kanssa. 18 reiän uusinta pelataan maanantaina.

Stuart Appleby US Openin kärjessä

Australian Stuart Appleby johtaa golfin US Openia kahden kierroksen jälkeen. Kilpailun kärki on erittäin tasainen. Vain yhden lyönnin Applebyn takana ovat USA:n Rocco Mediate, Ruotsin Robert Karlsson sekä mainiosti toisen kierroksen lopussa kirinyt Tiger Woods.

Cabrera U.S. Openin piikkipaikalla

Angel Cabrera sinetöi U.S. Openin kärkitilansa toisen kierroksen viimeisellä reiällä upottamalla birdie-puttinsa sisään Oakmontissa. Argentiinalainen on ainoana golfaajana par-vauhdissa 36 reiän jälkeen.