Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Muusikot Tuomari Nurmio, Aki Sirkesalo ja Sami Saari Groovymeisseli-ohjelmassa 1996.

Groovymeisseli toi televisioon soulia ja klubitunnelmaa

Groovymeisseli-ohjelmaa tehtiin vuosina -96 ja -97

Aki Sirkesalo esiintymässä Vabhalla Ylioppilastalolla 20.8.1997

Sielukas Aki Sirkesalo

Aki Sirkesalon haastatteluita ja musiikkiesityksiä kootusti.

Jari Karjalainen on ollut äänessä radioissa, televisiossa, mainoksissa ja äänilevyillä kohta 30 vuotta.

Tsunamissa kuolleen Aki Sirkesalon jäljiltä löytyi levyttämätöntä musiikkia – Se päätyy Suomen tunnetuimman äänen soololevylle

Thaimaan tsunamissa 2004 menehtyneen Aki Sirkesalon kaikki kappaleet eivät ole vielä päätyneet levyille. Pöytälaatikosta löytyneet kuusi demoa pääsevät kaikkien kuultaviksi, kun Suomen ahkerin puheääni Jari Karjalainen vaihtaa lauluun ja tuottaa oman soololevyn.

Aki Sirkesalo esiintymässä vuonna 1997

Muusikko Aki Sirkesalo saa nimikkotien kotikaupunkiinsa

Thaimaan tsunamissa menehtynyt muusikko Aki Sirkesalon mukaan nimetään teitä Akaassa. Teiden nimeämisellä kaupunki haluaa tuoda esille Sirkesalon ja hänen tuotantonsa merkitystä kotipaikkakunnalleen.

MILjazz.

Sami Saari, Mikael Konttinen ja Antti Sarpila houkuttelivat Joensuun jazz-konserttiin noin 3 000 kuulijaa

Puolustusvoimien järjestämä konsertti sai väen virtaamaan aurinkoiseen Ilosaareen keskelle kaupunkia. Ja mikäs siinä, kun ei ihmisten tarvinnut kuvettaan kaivella.

miljazzeilta 2015 arttu vaihkonen ja jimi hautamäki

Sami Saari hurmasi varusmiehet – Miljazzeilla luvassa suomisoulia

Varusmiessoittokunnan nuoret olivat alkukesästä vielä hieman kohmeessa, mutta nyt tekemiseen on löytynyt tekemisen meininkiä. Solisti Sami Saari puolestaan on tehnyt muihin muusikoihin suuren vaikutuksen.

Sami Saari toivotti YleFestie -jengille loistokesää.

LinnaJazzien tähtipari sai lavalle seurakseen tulevaisuuden artistilupauksen

Voisitko olla, olla, olla se mulle? Anna mun olla syypää sun hymyyn, laulaa Yasmine Yamajako Cheekin levyllä. Äänen on kuullut moni, mutta harva häntä vielä tunnistaa. Siihen on tulossa muutos, kun Yasmine julkaisee keväällä debyyttialbuminsa. Laulajattaren paras kesävinkki on tarttua hetkeen ja tänään hän eli kuin opetti. Alun perin Yassu lähti Hämeenlinnaan vain keikkaa katselemaan, mutta päätyi esiintymään yhdessä Sami Saari & Sonic feat. Laura Voutilainen -kokoonpanon kanssa. #Ylefestie seurasi valmistautumista yleisöltä kielletyllä alueella.

Five Guys Named Moe -musikaalin näyttelijät

Samppalinnassa svengaa kesällä viisi Moeta

50-luvun musiikin ympärille rakentuvassa Five Guys Named Moe - Viisi Veikkoa -musikaalissa nähdään lavalla muun muassa Jussu Pöyhönen ja suomalaisen soulmusiikin kuningas Sami Saari. Suurlähettiläät-yhtyeestä tutulle Pöyhöselle kyseessä on teatteridebyytti ja paluu kesäksi kotikaupunkiin.

Sami Saari näyttää iloisena peukkuja ylöspäin.

Sirkesalon laulut soivat 50-vuotissyntymäpäivillä

Vuonna 2004 Thaimaassa tsunamissa menehtynyt Aki Sirkesalo täyttäisi tänään 50 vuotta. Kotikaupungissa Toijalassa häntä juhlitaan iloisella konsertilla. Idean konsertista herätti Akin isä Touko Sirkesalo jo yli vuosi sitten.

Sami Pitkämö johtaa Hämeenlinnan soitannollista kerhoa sunnuntaina.

Sami Pitkämö Imatra Big Band Festivalille

Pitkämö nousee lavalle UMO:n solistina Sami Saaren ja Johanna Förstin rinnalle. Pitkämön upeaa ääntä on kuultu myös kaksi kertaa tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

Kirppari-Saari tuo Kärjen Konttiin kierrätykseen

Kierrätyskärki-kiertue kierrättää Toivo Kärjen sävelmiä Ninni Poijärvi trion ja Sami Saaren voimin SPR:n Kontti-kierrätystavarataloissa. Lauantaina kiertue saapuu Poriin.

Nainen katselee vaatteita

Kierrätys tuodaan tutuksi musiikilla

Kierrättämistä edistetään lauantaina konsertin avulla Joensuun Kontti -kierrätystavaratalossa. Kierrätyskärki-kiertueessa esiintyvät Ninni Poijärvi Trio sekä Sami Saari. Konsertissa esitetään Toivo Kärjen sävelmiä kierrätysversioina kello 12 alkaen.

Rovaniemellä Unicef-konsertti

Rovaniemellä järjestetään lauantaina 4. syyskuuta Unicef-konsertti. Sairaustapauksen vuoksi Rajattomat-lauluyhtyeen tulo on peruuntunut ja pääesiintyjänä nähdään Dallapé-orkesteri solistinaan Sami Saari.

Dallapé uudistuu vanhaan hyvään aikaan

Dallapén uusi tuleminen ei ole jäänyt huomiota vaille. Nostalginen orkesteri vetoaa vanhan ajan charmillaan aina päiväkoti-ikäisistä kahdeksankymppisiin.

Kristian Meurman, Sami Saari ja Jore Marjaranta Lauluja rakkaudesta kiertueella

Tosimies uskaltaa rakastaa

Kristian Meurman, Sami Saari ja Jore Marjaranta laulavat rakkaudesta kirkkokiertuella. Ohjelmistossa ovat miehille itselleen tärkeät rakkauslaulut.

Ilmajoella starttaa uusi puistofestivaali

Suomi-soulin kuningas Sami Saari saa kunnian aloittaa puistofestivaalin. Musiikista voi nauttia lauantai-illalla Ilmajoen Ooppera-Areenan jokirantapuistossa.

Umo-orkesteri

UMO Rauma Summer Jazziin

Rauma Summer Jazz -tapahtuma soi viikonvaihteessa 60-luvun funk- ja soul -hengessä. tapahtuman esiintyjäkaartiin kuuluvat mm. Sami Pitkämö ja UMO Jazz Orchestra, Sami Saari ja Timo Kiiskinen.

Kevätkonsertti vetää tuhansia Joensuun torille

Kesä soitetaan tervetulleeksi tuhansille kuuntelijoille lauantaina Joensuussa. Joensuun kaupunki ja Karjalan Sotilassoittokunta järjestävät yhdessä neljännen kerran peräkkäin ilmaisen ulkoilmakonsertin torilla.

Aki Sirkesalon viimeiseksi jäänyt levy julki

Thaimaan hyökyaaltokatastrofissa kadonneen Aki Sirkesalon levy Sanasta miestä on julkaistu. Omaisten pyynnöstä levy ilmestyi alkuperäisen aikataulun mukaan. Sirkesalo katosi perheineen tapaninpäivänä, kun tsunami iski Thaimaahan.