Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Tomi Einonen valittiin MTV Uutisten uudeksi vastaavaksi päätoimittajaksi

MTV Uutisten päätoimittajaksi siirtyvä Tomi Einonen on työskennellyt MTV:n uutistoiminnassa lähes 20 vuotta.

Poliisi jahtaa 200 000 euron kultavarasta – yleisö kuittailee valvontakameran kuville: Kuin 90-luvun Poliisi-TV:stä

Kultaliikkeen tyhjentänyt varas tallentui valvontakameralle, mutta sosiaalisessa mediassa on ihmetelty kuvien surkeaa laatua. Poliisin mukaan liikkeiden käyttämien valvontakameroiden tasossa on valtavia eroja.

Poliisi-tv:n äiti saa yhä puheluita pelokkailta naisilta – "Annan neuvoni jos pystyn"

Poliisi-tv oli jotain täysin uutta, kun sitä esitettiin ensimmäisen kerran Ylellä vuonna 1989. Viimeisen kerran yleisövihjeitä kyseltiin vuonna 2013. Ohjelmalle kasvot antanut Raija Pelli ei näe syytä, miksi ohjelma ei voisi jatkua yhä. Vaikka aika on muuttunut, on ihmisellä edelleen rikollinen mieli.

Rikollisuus rehottaa Aurinkorannikon suljetuissa kabineteissa

Poliisi-tv:n raportti Aurinkorannikolta 2007.

Nettipoliisi perättömästä somekirjoittelusta: "Poliisi-tv:ssä on käsitelty asiaa vuonna 2008, eikä tilanne ole sen suhteen muuttunut"

Viimeisimpänä sosiaalisessa mediassa suuren huomion sai tapaus, joka perustui kajaanilaismiehen kertomukseen, jossa hän kertoi joutuneensa neljän ulkomaalaismiehen pahoinpitelemäksi. Perättömän rikosilmoituksen tekeminen ei ole laissa kiellettyä.

Schengen-sopimuksen tavoitteena oli turvallinen ja vapaasti liikkuva Eurooppa

Schengen-sopimus poisti rajatarkastukset vaiheittain

Vuonna 2006 kadonnutta Hanhivaaraa etsitty jälleen Angelista

Poliisi on viikonlopun aikana suorittanut vuonna 2006 kadonneen ivalolaisen Antti Hanhivaaran etsintöjä Angelin alueella Inarin kunnassa. Hanhivaaraa on etsitty sekä helikopterin että koiran avustuksella.

Viron meto-huumeen väitettiin herättävän käyttäjässään pesänrakennusvietin

Laillinen ja reseptivapaaksi yskänlääkke sisälsi opiaatteja.

Poliisi-tv:stä Afganistaniin ja sieltä ministeriön kautta Lappiin

Vanhempi konstaapeli Elina Katajamäki aloitti Lapin poliisilaitoksen viestintäpäällikkönä vuoden alussa. Nyt edessä on ainakin vuoden työrupeama napapiirin tuntumassa.

On se hiano! Ilveksen hulppeaan toimistoon on jo ehditty murtautua

Ilveksellä on uusi, tuhannen neliön toimisto Tampereen Takojankadulla.

Teknoharrastajat saivat ekstaasileiman otsaansa

Tekno ja muotihuume ekstaasi liitettiin pitkään yhteen.

Oikeusoppineet: Pedofiilien nimien julkaisua pitäisi punnita oikeudessa

Oikeusoppineet eivät osaa sanoa suoraan, onko tuomittujen seksuaalirikollisten tietojen julkaisu laitonta. Kyse on lain harmaasta alueesta, johon ei ole selkeää viranomaiskantaa.

Heikki Lampela tietää syytettyjen syvimmät salaisuudet

Heikki Lampela on tuttu monista kohuoikeudenkäynneistä.

Tyttöjen Talo tarjoaa turvaa ja läsnäoloa

Tyttöjen Talon kivijalka on kaikille avoin toiminta.

Poliisi-tv: Rikollisten matkassa

Elämäntaparikolliset Kapa ja Leksa kertovat.

Ylen Poliisi-tv torstaina viimeisen kerran

Poliisi-aiheisten tv-ohjelmien veteraani, Ylen Poliisi-tv nähdään torstai-iltana viimeisen kerran. Se ehti pyöriä ruudussa 24 vuotta.

Poliisi-tv värväsi katsojat avuksi konnajahtiin

PTV aloitti päivystyksensä TV2:ssa huhtikuussa 1989.

Näkökulma: Kaikkien aikojen korisliigakausi – ketä kiinnostaa?

"EM-kisojen jatkolohkon huippuottelua Suomen ja Espanjan välillä katsoi tv:n äärellä vain keskimäärin 192 000 katsojaa. Tämä on liki 10 000 katsojaa vähemmän kuin torstai-iltaisella Poliisi-tv:llä", kirjoittaa Yle Urheilun Antti Laaksonen.

Nainen vahvoilla KRP:n päälliköksi?

Keskusrikospoliisiin päällikön virkaa haki määräaikaan mennessä 11 kandidaattia. Valinnasta kerrottaneen syyskuun viimeisellä viikolla.

Helsingin poliisilaitos eri linjoilla liivijengeistä kuin muut poliisiyksiköt

Helsingin poliisilaitos vetää omanlaista linjaansa muuhun poliisikuntaan nähden. Suurin ero esimerkiksi muihin pääkaupunkiseudun poliisilaitoksiin ja etenkin keskusrikospoliisiin tulee suhtautumisessa ns. liivijengien vaarallisuuteen. Asiasta kertoo Poliisi-TV.

Police: Gangs tightening grip on Finland

There has already been a foretaste in Finland of the violent clashes between motorcycle gangs in other Nordic countries, police say.

Poliisi pelkää jengisotien ulottuvan koko Suomeen

Muissa Pohjoismaissa on jo ollut moottoripyöräjengien väkivaltaisia yhteenottoja.

Poliisi pelkää urheiluväkivallan kasvua

Raakaa väkivaltaa on syksyn aikana esiintynyt jääkiekossa, jossa pelaajat ovat pahoinpidelleet toisiaan kaukalossa. Jalkapallon puolella väkivaltaa on ollut katsomoissa.

Ratti irtosi uudesta autosta kesken ajon Helsingissä - katso video

Kuljettaja Kari Alentolan mukaan tapahtuman jälkeen päällimmäisenä mielessä oli kiire ehtiä töihin. Autonvalmistajan päivystysnumerossa oli hiljaista, kun kuljettaja soitti ja kertoi ratin irtoamisesta.

Varkauden uhri - voit tunnistaa omaisuuttasi Poliisi-TV:ssä

Poliisi etsii varastetuille tavaroille omistajia Poliis-TV:n avulla. Torstaina 3. toukokuuta ohjelmassa käsitellään laajaa murtosarjaa, joka ulottui muun muassa Satakuntaan.

Outlaws MC poliisin tarkkailussa

Etelä-Karjalan poliisi on tietoinen Lappeenrantaan perustetusta Outlaws MC -nimisestä rikollisesta moottoripyöräkerhosta. Myös Lappeenrannassa toimivan Hell´s Angelsin ja Outlaws MC:n välillä on Euroopassa tapahtunut yhteenottoja. Poliisi kertoo tarkkailevansa jengien välejä.

Suomeen uusi rikollinen moottoripyöräkerho

Poliisi-tv kertoo, että Lappeenrantaan on perustettu Outlaws MC -niminen rikollinen moottoripyöräkerho. Kerholla on venäläinen emokerho.

Tuhopoltot jatkuvat Savonlinnan Nätkillä

Savonlinnan Nätkin kaupunginosaa kiusaavat tahallaan sytytetyt tulipalot. Kesän ja syksyn aikana niitä on sytytetty toistakymmentä.

Rengasvarkaiden jäljet löytymässä

Kokkolassa iskeneiden rengasvarkaiden jäljitys on johtanut Baltiaan ammattirikollisten jäljille. Poliisi on edennyt huomattavasti lokakuussa tapahtuneen, arvoltaan noin 100 000 euron rengasvarkauden tutkinnassa.

JSN antoi kahdelle poliisiohjelmalle langettavat päätökset

Julkisen sanan neuvosto JSN on antanut langettavat päätökset televisiokanava Jimin Poliisit-ohjelmalle ja Yleisradion Poliisi-tv:lle. Molemmissa rikottiin yksityisyyden suojaa, mutta kyse oli eri tapauksista. Yleisradion ohjelmasta neuvosto päätyi langettavalle kannalle äänin 8 - 3.

Paliskunnat kantelevat Ylen Poliisi-TV:stä JSN:lle

Paliskunnat kantelevat Ylen Poliisi-TV:stä Julkisen sanan neuvostolle. Poliisi-TV esitti vajaat kaksi kuukautta sitten jutun poronhoidosta joka on kauhistuttanut pohjoisen poronhoitajat. Ohjelmassa väitettiin, että poronhoitajat ovat julmia salakaatajia ja eläinrääkkääjiä.

Poliisi-tv tänään Mikkelissä

TV 2:n Poliisi tv:ssä nähdään tänään tapahtumia Mikkelistä. Ohjelman Poliisin matkassa -osiossa vieraillaan maaliskuun 12. päivän tapahtumissa, jolloin otettiin yhteen niin Bandyliigan kuin Mestiksenkin finaaleissa.

Bosnian sodassa kuolleilla tehdään passibisnestä

Bosnia ja Hertsegovinassa myydään passeja ja muita asiakirjoja 1990-luvun sotien aikaan kadonneiden, karanneiden ja kuolleiden ihmisten henkilötiedoilla, kertoi YLE TV2:n torstai-illan Poliisi-tv-ohjelma.

Hollannissa pidätys vakavassa pedofiliaepäilyssä

Hollannissa poliisi on pidättänyt pienokaisten raskaasta hyväksikäytöstä epäillyn miehen. Epäilty 27-vuotias mies työskenteli opettajana esikoulussa. Hän on saattanut tehdä väkivaltaa kymmenille alle nelivuotiaille lapsille. Kyseessä saattaa Amsterdamin pormestarin Eberhard van der Laanin mukaan olla yksi Hollannin laajimmista pedofiliarikoksista.

Rock-Suomi-bonuksia 7: Kotipojat

Elävän arkiston lisämateriaalia Rock-Suomen hiphopjaksoon.

Keuruulla kadonneesta naisesta ei havaintoja

Keuruulla liki kuukausi sitten kadonneesta iäkkäästä naisesta ei ole saatu uusia havaintoja katoamispäivän jälkeen. Kotoaan Keuruun Korsutieltä kadonnutta naista etsittiin laajasti useiden tahojen voimin.

Suomalaiset napsivat sairauksiinsa Aasian nettilääkkeitä

Tullin uusien tilastojen mukaan suomalaiset luottavat internetin epämääräisiin nettisivustoihin nyt myös sairauksien hoidossa. Tähän asti netin kautta on tilattu lähinnä potenssivalmisteita. Asiasta kertoo Poliisi-tv.

Turkulaisnaisen katoamista tutkitaan henkirikoksena

Poliisi tutkii joulukussa 2009 kadonneen turkulaisen 23-vuotiaan Jonna Pauliina Jokirannan tapausta epäiltynä henkirikoksena.

Poliisi tutkii laajaa tukiasemien vaurioittamista

Keski-Pohjanmaan ja Pietarsaaren alueen poliisi on ottanut uudelleen tutkintaan vuosien 2007-2009 välisenä aikana tehdyn harvinaisen rikossarjan. Tuolloin joku tuhosi Kokkolassa, Alavetelissä ja Kälviällä olevia gsm-tukiasemia ja vaimensi puhelimia jopa päiväkausiksi.

Miksi valvontakameroiden kuva on huonolaatuista?

Valvontakameroiden laatu on herättänyt kysymyksiä esimerkiksi Poliisi-TV:n katselijoissa. Vaikka teknologia on kehittynyt pitkälle, tuntuu valvontakameroiden tallentama kuva kuitenkin olevan lähes poikkeuksetta huonolaatuista. YLE Satakunta otti selvää, miksi näin on.

Lompakkovaras palasi rikospaikalle

Lompakon sieppaajat eivät jätä hyväksi koettuja saalistuspaikkoja. Poliisi-TV:ssa esitettiin 8. huhtikuuta turvakameran kuvaa, jossa sulavakäytöksinen mies menee uhrinsa kaupparepulle ja avaa vetoketjun sekä nappaa ketterästi kukkaron. Samasta lahtelaisesta kaupasta kerrotaan, että röyhkeän varkaan onnistui iskeä myös perjantaina 9. huhtikuuta.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle