Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Voi mavonsilmä! – tiesitkö nämä asiat ikisuosikki Tonttu Toljanterista?

Yhdeksänosainen sarja katsottavana Areenassa.

Joulukalenterin Maukka ja Väykkä ovat kuin vanha aviopari – Timo Parvelan luoma parivaljakko viettää ensimmäistä jouluaan Iiro Rantalan musiikin tahtiin

Joulukalentereita on tehty televisioon säännöllisesti vuodesta 1980 lähtien. Viime vuosina koko perheen kalenterin tekemiseen on satsattu aikaa ja rahaa. Tv:n joulukalenterit ovat suosittuja kaikkialla Pohjoismaissa..

Jos synnyit 1990-luvulla, muistat ehkä – Sinun tarinasi

1990-lukulaisen silmin Yle saattaa näyttää tältä.

Sananen – Nämä katosivat

Konsensus katosi ja vakosametin laajamittainen käyttö. Paljon muutakin on kadonnut, tietää saarnata Maallikkosaarnaaja Maasola.

Voi rysses! Ei karkele! Kiroilla voi kiertoilmaisuin

Ennen noitumista rajoittivat papin nuhteet. Nyt voimasanoja voidaan vältellä poliittisen varovaisuuden nimissä.

Valtava lohi, litistetty Saab ja sängynräjäytys vuoden netti-imureita

Yle Lapin internet-sivujen kävijämäärä nousi tänä vuonna koko maatakin ajatellen suorastaan ylivoimaisesti. Nousuprosentti on huimat 100, viikkokeskiarvo on tällä hetkellä 130 000 kävijää, kun viime vuonna samaan aikaan se oli 65 000 kävijää. Suosituin juttu kertoi Tenon lohesta

Yle lopettaa Tonttu Toljanterin joulukalenterin

Rakastettu Tonttu Toljanteri seikkailee televisiossa jouluaattona viimeisen kerran, sillä ensi vuonna joulukalenterissa puhaltavat uudet tuulet.

Tonttu Toljanterin joulukalenterin uudet jaksot alkavat

Tonttu Toljanteri tonttujen tonttuna on tämän vuoden TV-joulukalenteri. Toljanterin seikkailuja on katsottu edellisvuosina uusintoina, mutta nyt nähdään upouusia jaksoja, joissa Toljanterilla on salapoliisin vinkeet.

Tonttu Toljanteri tekee joulukalentereiden televisiohistoriaa

TV2:n joulukalenterista tuttu Tonttu Toljanteri tekee televisiohistoriaa. Television joulukalenterit ovat kuuluneet joulunodotukseen television alkuajoista lähtien. Yleensä kalenterissa on joka vuosi uudet hahmot ja miljöö, mutta Toljanteria nähdään tänä vuonna jo neljättä kertaa.

Kymppitonni rikki nenäpäivänä

Yle Keski-Suomen Nenäpäivään liittyvät tempaukset tuottivat yhteensä 10 205 euron potin. Lippaisiin kilahti 616 euroa ja hernesopan myynti tuotti 1535 euroa. Radio Keski-Suomen haastekeräyssä lahjoituksia tuli peräti 8054 euron edestä. Kiitos kaikille lahjoittajille!