Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Keittiömestari Jaakko Nuutila komeissa Paistinkääntäjien käädyissä v. 2015.

Hyvä ruoka ei synny sattumalta kiteyttää keittiömestari Jaakko Nuutila

Luomututkija Jaakko Nuutila kunnioittaa hitaasti kasvatettua

Akis Staboulis pilkkoo sipulia.

Näin pilkot kasvikset oikein

Kasvisten pilkkominen on tarkkaa puuhaa, jossa maltti on valttia. ”Ei kannata matkia sitä, mitä kokkiohjelmissa näkee”, sanoo Ylen aamu-tv:ssä vieraillut ravintolakoulu Perhon lehtori Akis Staboulis.

Marja Hemmi ja Jouko Heinonen Aamu-tv:n vieraana

"Suomen ravintolapalvelut hyvää eurooppalaista tasoa"

Ravintola-alan ammattilaiset toivovat, että asiakkaat antaisivat yhä useammin palautetta suoraan paikan päällä ravintolassa - on palaute sitten posiitivista tai negatiivista.