Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Michael Kors ostaa muotitalo Versacen – kauppahinta 1,83 miljardia euroa

Yrityksen ostava Michael Kors Holding nimetään kaupan myötä Capri Holdingiksi.

Kiehtova maailma: Salattu Italia – nyt saaristossa

Italialaistaustainen Alex Polizzi esittelee matkavinkkejä.

Maanjäristys iski lomasaarelle lähellä Napolia Italiassa

Ainakin yksi ihminen on kuollut. Useita hautautunut sortuneiden talojen alle.

Italian cupissa jymy-yllätys – Serie B:n seura pudotti Roman

Suurseura Roma ei ole voittanut yhtään ottelua yli kuukauteen. Serie A:n mestaruutta jahtaavan roomalaisseuran urakka päättyi Italian cupissa keskiviikkona, kun Serie B:ssä pelaava Spezia pudotti Roman jatkosta.

Maamoottorin sytke lämmittää harrastajan mieltä sateisena lauantaina

Oikea Moottoritapahtuma kerää alan harrastajia viikonvaihteessa Tornioon. Erilaiset koneet, kulkupelit ja vempaimet saivat väen liikkeelle kohti Torandaa sateisesta säästä huolimatta.

Sananen – Muistikuvia ihmisestä

Miltä tuntuu tavata ihminen, jolla ei ole maskia päällä? Järisyttävältä. Valokuvaaja Hannes Heikura jätti minulle muutaman ison muistikuvan. Ne muistuttavat ihmisyydestä.

Kauppakeskus Capri Lappeenrannan vuoden 2013 paras rakennus

Valinnan tehneen raadin mielestä rakennuksen suunnittelussa on huomioitu onnistuneella tavalla alueen vanha, arvokas rakennuskulttuuri sekä matkailualueen uudempi arkkitehtuuri.

Kauppakeskuksilla hyvä kesä

Lappeenrannan kauppakeskusten myynti laski tänä kesänä viime vuotisesta. Tästä huolimatta kauppakeskuksissa ollaan tyytyväisiä, koska viime kesänä myynti oli ennätyksellisen hyvää.

Suomen neljäs Angry Birds -puisto auki Lappeenrantaan

Rauhan loma-alueen palvelutarjonta laajenee uudella kauppakeskuksella, jonka sisällä on myös Suomen neljäs vihasten lintujen paratiisi.

Rauhan kauppakeskukseen Capriin ruokakauppa

Joutsenon Rauhaan rakenteilla oleva kauppakeskus valmistuu ensi kesänä. Suuri osa tiloista on vuokrattu.

Lappeenrannan Rauhaan Angry Birds -sisäpuisto

Holiday Club on ostanut Lappeenrannan Rauhassa rakenteilla olevan kauppakeskus Caprin osakekannan. Rakennustyöt jatkuvat heti. Kauppakeskukseen valmistuu ensi syksyksi mm. Angry Birds -sisäaktiviteettipuisto.

Rauhan kauppakeskus kiinnostaa yrittäjiä

Rauhaan kaavaillun kauppakeskuksen myyntipaikat ovat saaneet yrittäjät liikkeelle. Saimaa Gardensin projektijohtaja Jari Mutikainen arvelee, että sopimuksia allelkirjoitetaan vuodenvaihteen jälkeen.

Lappeenrannan Rauhaan nousee kauppakeskus

Saimaa Gardensin alueelle tulevan kauppiastavaratalotyyppisen kauppakeskuksen rakennustyöt ovat alkaneet. Venäläissyntyisten liikemiesten rahoittama Capri-kauppakeskus työllistää valmistuttuaan yli sata ihmistä.

Kolme kuollut maanvyöryissä Italiassa

Italiassa kolme ihmistä on kuollut rankkasateiden aiheuttamissa maanvyöryissä. Kaksi päivää jatkuneet rankkasateet ja kova tuuli ovat myös aiheuttaneet tulvia ja häirinneet liikennettä.

Mansikkanokalta varastettiin vene

Kemin Mansikkanokan lukitusta venesatamasta on varastettu vene. Valkoinen, osittain katettu Bayliner Capri on poliisin mukaan anastettu elokuun ja syyskuun alun välisenä aikana.

Seinäjoelta haetaan maatalousmallia maailmalle

Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin Seinäjoen yksikkö isännöi tänään alkavaa maatalousmallin koulutustilaisuutta. Niin sanottua Capri-mallia käytetään EU:n maatalouspolitiikan arviointiin.

Veteraaniralli kerää motoristit yhteen

Viimeisen päälle entisöity moottoripyörä voi olla rahallisesti yllättävän arvokas väline. Pelkästään vanhan pyörän entisöintikustannukset voivat nousta yli kymmeneen tuhanteen euroon.