Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Uudet rajoitukset muuttavat dramaattisesti lasten urheiluharrastuksia Vaasassa – jatkossa harjoitellaan kuuden ryhmissä

SB Vaasan toiminnanjohtajaa huolestuttaa rajoitusten pitkäaikaiset vaikutukset liikkumiseen.

SB Vaasa luopuu sarjapaikastaan

SB Vaasa haluaa kehittää toimintaansa uudelleen alemmalla sarjatasolla. Joukkue pelaa ensi kaudella kakkosdivisioonassa.

Vaasan jäähallin kesä sujuu salibandyn ja ehostuksen merkeissä

Vaasa Arena eli jäähalli elää näin kiivaimman luistelukauden päätyttyä hiljaiseloa. Hallin neljästä jäästä tällä hetkellä vain yksi on luistelijoiden käytössä kesäkuun puoliväliin saakka. Kaksi muuta ovat "lepotilassa" ja yhdelle on asennettu salibandymatto.

Welhojen väistyvä päävalmentaja löysi uuden seuran

Jani Lipsanen on solminut kolmevuotisen sopimuksen salibandyn Divarissa pelaavan SB Vaasan kanssa.

Ennakko: Onnistuuko 16-vuotias lupaus horjuttamaan SPV:tä

Ylen Urheiluviikonlopussa nähdään lauantaina miesten Salibandyliigan ottelu, kun pudotuspelipaikasta taisteleva TPS matkustaa SPV:n vieraaksi.

Oululaisilla hieno päivä – OLS säilytti liigapaikkansa

Oulun Luistinseura voitti lauantaina jääpallon Suomen mestaruuden ja säilytti paikkansa Salibandyliigassa.

SB Vaasa luottavaisena salibandyliigan liigakarsintoihin

Vaasalainen salibandyseura SB Vaasa aloittaa tänä viikonloppuna karsintapelit, joissa kolmella voitolla edessä on nousu salibandyliigaan. Joukkue lähtee voittamaan pelejä yksi kerrallaan ja luottavaisena.

SPV:n tavoitteena kolme mestaruutta

Seinäjoen Peliveljien miesten edustusjoukkue valmistautuu uuteen salibandykauteen itseluottamusta uhkuen. Hallitseva mestari ei tyydy tavoittelemaan vain liigamestaruuden uusimista. Joukkue janoaa voittoa myös Suomen Cupista ja kansainvälisestä Champion Cupista.

SPV pelaa SM-pronssista

Miesten salibandyliigan suomenmestaruuspronssi ratkaistaan tänään Seinäjoen urheilutalolla. Viikonloppu tarjoaa jännitystä myös muiden lajien ystäville.

Laitinen: SLU:n muutoksen työnimeksi "Luotetaan toisiimme"

Suomen Liikunta ja Urheilu SLU on 13 vuoden iässä valmis muutoksiin, jotka eivät olleet mahdollisia perustamisvaiheessa. Lauantainen syyskokous Helsingissä päätti velvoittaa 17-jäsenisen hallituksen uudistamaan luottamusjohtamisen mallin sellaiseksi, että se vastaa muuttuviin haasteisiin ja luo edellytykset jatkuvaan kehittymiseen.