Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Atrian jätti-investointi siipikarjatehtaaseen on jo herättänyt laajentamishalut broilertiloilla – "Se tuo jatkuvuutta yli sukupolvien"

Siipikarjanlihan kulutus on kasvanut tasaisesti 70-luvulta lähtien. Kasvun odotetaan jatkuvan.

Lisääntyvä kanansyönti kasvattaa myös broileritiloja – 150 000 lintua ei ole enää harvinaisuus

Broilerin kulutus kasvaa ja myös tuotanto lisääntyy tasaisesti. Etelä-Pohjanmaalla laajennushankkeita on vireillä ennätyksellisen paljon.

Kanasta tuli kansallisruoka: Suomalaiset syövät kanaa yhä enemmän ja enemmän – broilerinlihan kulutus on yltämässä taas uuteen ennätykseen

Broilerinlihan kulutus on Suomessa yli tuplaantunut tällä vuosituhannella 60 miljoonasta kilosta 130 miljoonaan kiloon.

Yhtenä kesäpäivänä järvestä löytyi pieni ankka – sitten siitä tuli Perttu-nimen saanut paikallinen julkkis

Perttu-ankan kiinni saaminen oli iso operaatio. Sitä yritettiin jallittaa monella eri tavalla.

Miten ostaa eettisesti tuotettua broileria – eläinoikeusjärjestö ja Siipikarjaliitto vastaavat

Yle paljasti väärinkäytöksiä broileriteurastamolla. Teurastamoiden eläinsuojeluongelmia voisi ehkäistä videovalvonta, jonka materiaalin myös viranomainen saisi haltuunsa.

HKScan recalls mislabelled chicken product

Packages of chicken labelled as kebab meat actually include cheese, which may cause an allergic reaction to some.

Kariniemi vetää lihaerän pois myynnistä – saattaa sisältää juustoa

Virheellisen tuotteen voi palauttaa ostomyymälään.

Viljaa ja villiyrttejä keväästä syksyyn – eettisesti kasvatettu tipu varttuu joulukalkkunaksi

Kiireettä kasvanut ja tilalla teurastettu lintu on lähiruokaa. Rytöheinällä kasvatettu kalkkuna voi olla myös eettinen valinta.