Uusimmat artikkelit
Ammattiliitto Pron työnseisaukset laajenevat Etelä-Karjalassa – työntekijät lakkoon Lappeenrannan Fazerilla
Vuorokauden mittaiset työnseisaukset järjestetään sekä Fazerin leipomoilla että makeisten valmistuksessa.
Chili koukutti Jukka Kilpisen kerralla: ”Kaveri luuli, että olen seonnut”
Chili kuuluu ruokakulttuureihin ympäri maailman, mutta Suomessa monipuolisen maustekasvin käytössä on vielä opeteltavaa. Sen sijaan Suomessa jalostetut chililajikkeet ovat maailmalla haluttuja.
Kauppajätit neuvotelleet tuottajien tukemiseksi hankintahintoja uusiksi – elintarvikemarkkinavaltuutettu muistuttaa myös monen kuluttajan olevan jo tiukilla
Elintarvikemarkkinavaltuutettu Olli Wikberg pitää kauppajättien päätöstä uusista hintaneuvotteluista oikeansuuntaisena, mutta kysymyksiä herättävänä. Neuvottelujen taustalla ovat maatalouden kannattavuusongelmat.
Maustekalan käärijät käyvät vähiin, mutta kalastaja Vento Aalto toivoo kotimaisen ruoan buumin tekevän nuoristakin silakan ystäviä
Uudenkaupungin Pyhämaa oli ennen kuuluisa lukuisista silakanjalostajista. Nyt jatkajia ei löydy, ja käsityövaltainen maustekalan valmistus uhkaa loppua viimeistään kymmenen vuoden päästä.
Reissvuonâ kävppimätki piištij ohhoid puásuiráiđoin
Reissvuonâ kävppimääđhi muštoh.
Tiedettä vai taitavaa markkinointia - kuluttaja ”vitamiiniviidakossa”
Terveysväitteiden valvonta mahdoton tehtävä