Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

RSO esiintyy Musiikkitalossa

Immersive Media goes Disruptive!

Key ingredients of this project are pilots and trials.

Eppu Normaali -yhtyeen jäsenet elokuvissa

Eppu Normaalista tekeillä elokuva – yhtyeen nelikymppisiä juhlitaan myös stadionilla

Vuonna 1976 perustettu Eppu Normaali -yhtye juhlii pyöreitä vuosia näyttävästi. Juhlavuoden kruunaa oma Eput-elokuva, mutta tekeillä on myös uusi kirja ja valokuvanäyttely.

Janne ja Miisa Kettunen

Miisasta tulee vihdoin tosi-tv-julkkis – "Se on ollut tavoitteeni pienestä asti"

Miisa Kettunen halusi jo pikkutyttönä, että hänen häänsä näytetään televisiossa. Unelma toteutui, kun hän meni miehensä Jannen kanssa naimisiin tv-ohjelmassa. Häissä oli Barbie-teema. Miisa toivoo, että julkisuus tuo hänelle lisää tv-töitä.

Martina ja hengenpelastajat -tv-formaatti myytiin Ranskaan

Martina ja hengenpelastajat -ohjelma myytiin ranskalaiskanavalle Cannesin tv-messuilla.

Suomalainen tv-formaatti myytiin Ranskaan

Martina ja hengenpelastajat -ohjelma myytiin ranskalaiskanavalle Cannesin tv-messuilla.

Jari Sarasvuo

Nelonen lopettaa Sarasvuon tv-ohjelman

Syynä lopettamiseen ovat huonot katsojaluvut, kerrotaan tv-kanavan nettisivuilla.

Markku Koivisto lavalla Nokia Missio Churchin tilaisuudessa.

Dokumentti haastaa keskusteluun kirkon hajoamisesta

Ylen Dokumenttiprojekti ja tuotantoyhtiö Aito Media järjestävät keskustelutilaisuuden kirkon nykytilanteesta tuoreen Sielunpelastajat -dokumenttielokuvan pohjalta. Yleisölle avoin tilaisuus järjestetään keskiviikkona 10.11. ja sen yhteydessä on mahdollisuus nähdä elokuva ennakkoon.

Porin poliiseja mukana Poliisit-sarjassa

Tulevalla Poliisit- sarjan 3. tuotantokaudella poliisin arkea voi seurata myös porilaisesta näkökulmasta ensimmäistä kertaa. Porin poliisilaitokselta ohjelmassa ovat mukana vanhemmat konstaapelit Matti Vanhatalo ja Jouni Uusitalo.

Ilmari hallissa

Pelastushelikopteri Ilmarista tulee tosi-tv-tähti

Itä- ja Keski-Suomessa lentävän pelastushelikopteri Ilmarin toiminnasta kuvataan kesän aikana uutta dokumentaarista televisiosarjaa. Sarja seuraa lääkäri- ja pelastushelikopterien tärkeää ja monipuolista toimintaa.

Eero Hietala

Epäselvyys YLEn rahoituksesta vaikeuttaa tuotantoyhtöiden toimintaa

Yleisradion rahoitukseen liittyvä epätietoisuus näkyy myös Ylen ulkopuolisten tuotantoyhtiöiden toiminnassa. Viime kuukausina Yleisradio ei ole voinut tehdä tuotantoyhtiöille uusia tilauspäätöksiä. Pienet tuotantoyhtiöt saattavat ajautua talousvaikeuksiin mikäli tilanne pitkittyy.

Rescuing Santa -sarjan kuvaukset siirtyvät

Lapissa ei kuvata Rescuing Santa -televisiosarjaa vielä tänä talvena. Sarja piti kuvata jo tänä talvena, mutta sarjaa ei ole saatu myytyä kansainvälisille televisiokanaville.

Tuottaja Vera Olsson

Kuka kidnappasi joulupukin?

Lapissa kuvattava Rescuing Santa -gameshow saa vetoapua useita menestyssarjoja luoneelta yhdysvaltalaiselta formaattiyhtiöltä. Ympäri maailmaa kaupattavassa sarjassa kilpailijat etsivät joulupukkia vihjeiden avulla Rovaniemellä ja Tunturi-Lapissa.

Tammisaaren synnytysosastosta tosi-tv-tähti

Tammisaaren synnytysosastolla kuvataan tosi-tv-sarjaa, joka seuraa perheitä lapsen syntyessä. Lisädraamaa tv-sarjaan tuo uhka Tammisaaren synnytysosaston lakkauttamisesta kesken kuvausten.