Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Sini Pyy valmistautuu kaksien arvokisojen kauteen – maajoukkuetoiminnan puute ihmetyttää, mutta ei häiritse treenaamista

Vanhaan hiihtoasentoon palannut kelkkahiihtäjä treenaa kohti MM-kisoja ja paralympialaisia.

Miksi Hiihtoliitto ei ole julkaissut maajoukkuetta parahiihtäjille? Hiihtoliiton toiminnanjohtaja: "Ei ole kyse säästämisestä"

Suomen arvokisaurheilijat Inkki Inola ja Sini Pyy eivät ole vielä saaneet virallista vahvistusta, kuuluvatko he ensi kaudella maajoukkueeseen.

Helmi-palkinto säveltäjä Outi Tarkiaiselle ja vammaisurheilija Sini Pyylle

10 000 euron Helmi-palkinto jaetaan kahden eri alan edustajan kesken, molemmille 5000 euroa.

Inkki Inola oli kuudes ja Sini Pyy seitsemäs parahiihdon maailmancupin avauksessa Vuokatissa

Näkövammaisten luokassa hiihdettiin keskiviikkona 10 kilometrin perinteisen hiihtotavan kilpailu ja kelkkahiihdossa 5 kilometrin kilpailu.

Salolainen Petteri Timonen palkittiin Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailussa

Petteri Timonen on nimetty muun muuassa yhdeksi Suomen seitsemästä vaikutusvaltaisimmasta teini-ikäisestä vuonna 2016.

Suomen Paralympiakomitean urheilijavaikuttaja omavastuukohusta: ”Emme ole lapsia”

Suomen Paralympiakomitean urhelijavaliokunnan puheenjohtaja Sini Pyy on iloinen siitä, että parayleisurhelijoiden omavastuuosuus on koettu yhdenvertaisuusongelmaksi. Pyyn mukaan valiokunnassa aiotaan selvittää eri lajien omavastuita.

Suomeen käsipyöräilyn maantieajon MM-pronssia – "Ihan voitolta tuntuu"

Harri Sopanen piti pintansa ja otti mitalin 40 kilometrin reitiltä. Sini Pyy kisasi ensimmäistä kertaa käsipyöräilyn MM-maantieajossa.

Suomen joukkue päätti paralympialaiset viestin kymmenenteen sijaan - "Hieno huipennus ja samalla tapahtui sukupolvenvaihdos"

Sekaviestijoukkueessa Sini Pyy hiihti kaksi osuutta. Inkki Inola vei viestiä toisella osuudella ja Ilkka Tuomisto ankkuroi viestin maaliin uransa viimeisessä kisassa.

Sini Pyyn uusi kelkka ei valmistunut vielä Pyeongchangin paralympialaisiin - ”Tällä hetkellä häviän liikaa vammallani”

Kelkkahiihtäjä Sini Pyy oli lauantaina Pyeongchangin paralympialaisten maastohiihdon viiden kilometrin kisassa 14. Pyy odottaa uutta kelkkaa, joka toisi hänelle tasapuolisemmat mahdollisuudet menestyä omassa luokassaan.

Suomalainen paralympiahiihtäjä saa merkittävän tunnustuksen – ”Haluan omalla esimerkilläni näyttää, ettei vammaisuus ole este mihinkään”

Kelkkahiihtäjä Sini Pyystä tulee Pyeongchangin paralympialaisissa ensimmmäinen suomalaisurheilija, jolle myönnetään arvostettu Whang Youn Dai -palkinto. Kansainvälinen liitto antaa tunnustuksen paralympialaisissa yhdelle naiselle ja yhdelle miehelle, jotka edustavat parhaiten kisojen henkeä ja arvoja.

Suomalaishiihtäjä teki paralympialaisissa stadloberit ja hiihti harhaan – "Katsoin olympiakisoja ja ajattelin, ettei noin voi käydä kenellekään"

Kelkkahiihtäjä Sini Pyyn epäonni jatkui Pyeongchangissa. Ampumahiihdon avausmatkalla hän kaatui väärin kiinnitetyn siteen takia heti startissa, tänään 12,5 kilometrin kisassa hän eksyi väärälle ladulle.

Suomalaishiihtäjä sadatteli paralympialaisten avausmatkan mokaa: " Vahinkoja sattuu kaikille, mutta tämä oli vähän väärä paikka"

Kelkkahiihtäjä Sini Pyyn toiset paralympialaiset saivat karmean alun. Ampumahiihdon sprinttimatka tyssäsi kaatumisen vain muutama metri startin jälkeen, kun takaside irtosi suksesta huollon tekemän virheen jälkeen.

Sini Pyy kaatui ja keskeytti – Juha Härkönen oli 13:s

Kelkkahiihtäjä Sini Pyyn kisa paralympialaisten ampumahiihdon kuudella kilometrillä meni pahasti mönkään.

Paralympialaisiin valmistautuva Sini Pyy on lajinsa ainoa kilpaurheilija Suomessa – kelkkahiihtoon piti hakea vauhtia Coloradosta asti: "Ainakin on paljon isompi hauis"

Sotshista kokemusta kerännyt Sini Pyy on neljässä vuodessa kehittynyt hiihtäjänä ja aloittanut ampumahiihdon. Apua treeneihin on haettu muun muassa Yhdysvalloista.

Kelkkahiihtäjä Sini Pyy iskussa perjantaina alkaviin paralympialaisiin

Rovaniemeläinen Sini Pyy kilpailee Pyeongchangissa kelkkahiihdossa ja ampumahiihdossa, joista hänellä on kuudes sija maailmancupissa tältä kaudelta.

Tässä on Pyeongchangin paralympialaisten ohjelma ja tv-lähetykset

Pyeongchangin paralympialaiset pääsevät vauhtiin perjantaina 9. maaliskuuta ja kisat päättyvät sunnuntaina 18. maaliskuuta.

Olympialaisia seurannut kelkkahiihtäjä jännittää ampumahiihtostartteja: ”Pitää kysellä vähän vinkkejä”

Vain vuoden ampumahiihtoa harjoitellut Sini Pyy ei ole päässyt treenaamaan ammuntaa olosuhteissa, jollaisia Pyeongchangin olympialaisissa on nähty. Ampumahiihtostadionilla pyörivä tuuli voikin yllättää vielä kokemattoman ampumahiihtäjän.