Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Karmea sää on laittanut kesäteatterit lujille – "Naama sinisenä on vedetty jokainen esitys"

Sateinen ja kylmä sää on karkottanut katsojat useista kesäteattereista.

Dario Fo kehottaa hintakapinaan Porissa

Kun elintarvikkeiden hinnat nousevat, ja kustannukset karkaavat käsistä, on aika nousta kapinaan. Näin tuumaavat italialaiskaunottaret Antonia ja Margherita Kirjurinluodon kesänäytelmässä Näillä palkoilla ei makseta. Siitä alkaa hurja farssi.

Kirjurinluodon kesäteatterissa ranskalainen menestyskomedia: Älä pukeudu päivälliselle

Kirjurinluodon kesäteatterissa nähdään tulevana kesänä ranskalainen menestyskomedia Älä pukeudu päivälliselle. Mikko Viherjuuren ohjaaman komedian keskeisissä rooleissa ovat mm. Oskari Katajisto, Lasse Karkjärvi, Kristiina Halttu, Sara Paavolainen ja Helena Lindgren. Kaikkia nimiä ei kuitenkaan yleisölle vielä tässä vaiheessa haluta paljastaa.

Akkapakka valtaa Kirjurin kesällä

Porissa on esitelty tänään Kirjurinluodon kesäteatterin tulevat tähdet. Kirjurin estradilla Akkapakka-esitystä tähdittää kolme kovan luokan naisnäyttelijää, Sari Mällinen, Tuija Piepponen ja Kaija Pakarinen.

Alpo Suhonen ei keskustele kesäteatterista

Ässien päävalmentajan paikasta luopunutta Alpo Suhosta ei nähdä SuomiAreenalla keskustelijana. Suhosen oli tarkoitus olla yksi keskustelijoista keskiviikkona Satakunnan taidetoimikunnan järjestämässä "Miksi kesäteatterit ovat sellaisia?" -keskustelussa.

Kesäteattereiden lipunmyynti sujunut vaihtelevasti

Satakunnan kesäteatterikausi on alkanut mukavasti. Lipunmyyntimäärissä on kuitenkin vaihteluita. Lisäksi teatterikaudet vaihtelevat kesäteattereiden kesken suuresti.

Reposaaresta julistetaan lomarauha koko maahan

Porin loma-asuntomessujen yhteydessä viime kesänä aloitettiin uusi perinne. Reposaari julistaa juhannusviikolla koko Suomelle lomarauhan.

Viime vuonna alkanut lomarauhan julistus saa jatkoa Porin Reposaaressa

Tänä vuonna lomarauhan julistaa Maria Kuusiluoma.

Ville Keskilä viihtyy Kirjurinluodossa

Kirjurinluodon kesäteatterin tämän kesän näytelmään on haastettu koko joukko näyttelijöitä pääkaupungista.