Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Narrin paikalta vallan kahvaan: Miksi äänestäjä luottaa koomikkoon?

Onko yhteisten asioiden päättämisestä tullut vitsi?

Piispa Teemu Laajasalo: Itsestään ei kannata luulla liikaa, mutta ei liian vähääkään

Piispaa Teemu Laajasaloa kiinnostavat teologia ja ihmiset.

Tuleeko mediapappi Laajasalosta arkkipiispaakin näkyvämpi hahmo? "Nyt on todella uuden ajan piispa astunut kehiin"

Kristillisen Kotimaa-lehden päätoimittajan Mari Teinilän mukaan Teemu Laajasalon myönteinen suhtautuminen mediaan ja valmius sanoittaa kirkollista sisältöä saattavat nostaa hänet näkyvyydessä jopa arkkipiispan ohi.

Jeesusteippi pelasti Helsingin uuden piispan kylpyhuoneen

Helsingin vastavalittu uusi piispa Teemu Laajasalo kertoo käyttäneensä niin kutsuttua jeesusteippiä lähes kaikkeen. Uusi piispa tunnetaan myös huumoriohjelma YleLeaksista.

Televisiostakin tuttu Kallion seurakunnan kirkkoherra valittiin vuoden papiksi

Kallion seurakunnan kirkkoherra Teemu Laajasalo on valittu vuoden papiksi. Valintaperusteluissa muun muassa todetaan, että Laajasalo on luonut uusia toimintatapoja pääkaupunkiseudun jumalanpalveluselämään ja tuonut kirkkoa myönteisesti esille julkisuudessa.

Miitta Sorvali rakastui Lappiin – osti maalaistalon Kittilästä

Näyttelijä Miitta Sorvali on menettänyt sydämensä Lapille. Pohjoisilta leveyksiltä löytyy nyt myös oma rauhan tyyssija: vanha maalaistalo, jossa tuijotella takkatulta, kun ulkona pyryttää.

Krisse Salminen juontajaksi YleLeaksiin

Suosittu poliittinen satiiri YleLeaks saa koomikko Krisse Salmisesta uuden juontajan.

Kallio saa näköisensä kirkkoherran

Kallion uusi kirkkoherra toivoo alueella heränneestä kylähengestä potkua seurakunnan toimintaan. Sunnuntain messussa virkaansa asetettavansa Teemu Laajasalon mukaan kirkon pitää unohtaa kohderyhmäajattelu ja kohdata ihmiset yksilöinä.

Luokan pellestä kasvoi teräväkielinen koomikko

Televisiosta tutun stand up -koomikko Pirjo Heikkilän mielestä kovaäänisen vitsiniekan roolin ei edelleenkään koeta sopivan naiselle. Silti hän tökkii vitseillään arkoihin paikkoihin ja kokeilee huumorin rajoja.

Nordman yhdistää kaksi uraansa YleLeaksissa

Porilaislähtöinen Joonas Nordman pääsee yhdistämään toimittajan ja stand up -koomikon uransa, kun uusi YleLeaks alkaa TV 1:sä tulevana lauantaina. YleLeaksissa stand up -koomikot ottavat kantaa viikon polttavimpiin uutisiin ja juoruihin. Nordmanin mukaan huumorin tekeminen uutistapahtumista ei ole sen kummempaa kuin huumorin tekeminen maidon ostamisesta.