Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Miltä tuntuu tuntuu, kun oma kappale menestyy toisen esittämänä? Vilma Alina inhosi nuorena popmusiikkia mutta on nyt eturivin hitintekijä

Kun Vilma Alina kirjoittaa musiikkia, hän tietää jo varhain, syntyykö kappale hänelle vai jollekin toiselle artistille. Omiin nimiinsä hän haluaisi varastaa biisin Ruotsista.

Ei musiikkia ilman matematiikkaa

Bitit pienemmiksi

Yrittäjä keräsi syntymäpäivälahjojen sijaan 7500 euroa lasten ja nuorten ilmaistapahtuman järjestämiseen – Vilma Alina nousee lavalle Torniossa

Yrittäjä Mika Häkkinen keräsi syntymäpäivälahjojen sijasta tuhansien eurojen lahjapotin ja laittoi rahat ilmaistapahtuman järjestämiseen. Sitten mukaan tuli muitakin ja tapahtuma karkasi käsistä – hyvällä tavalla.

Nikke Ankara ja kesäkumibiisistä tuttu Vilma Alina vahvistavat Sataman esiintyjäkaartia

Kemin Ruutinrannan puistossa pyörähtää käyntiin kahdeksas Satama Open Air elokuun alussa. Festivaalien ohjelmisto on julkaistu nyt kokonaisuudessaan.

Kesäkumibiisi rikkoo pinttyneitä asenteita mimmienergialla – katso video

Artistit Nelli Matula, Vilma Alina, Sini Yasemin ja Ida Paul muistuttavat tänä kesänä, että kondomi kannattaa löytyä myös tyttöjen taskusta.

Juhlinta siirtyy Linnan jatkoille – seuraa suoraa lähetystä Kämpistä

Linnan jatkoilla vieraita viihdyttävät muun muassa Lauri Tähkä ja Laura Voutilainen.

Nuorista naisartisteista on nyt ruuhkaa – breikkaako ensimmäisenä Evelina, Ronya, Sandhja, Vilma Alina vai Ida Paul?

Suomalaisessa pop-musiikissa on noussut esille samaan aikaan monia nuoria naisartisteja. Heitä on pitkälti toistakymmentä. Useat heistä tekevät urbaaneilla soundeilla höystettyä musiikkia, siksi joukosta erottuminen on vaikeaa.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle