Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Yökerho Kimmelin ulko-oven edusta Joensuussa.

Joensuun keikkasyksy hiljenee – PKO peruu tilaisuuksia

PKO on perunut muun muassa Sinun yö -tapahtuman.

Vaaleahiuksinen laulaja Eveluna katsoo tuulessa heiluvien hiustensa takaa kameraan. Hän seisoo kameraa kohti sivuttain ja nojaa toista kättään kevyesti poskeensa.

Evelina, Irina ja Aikakone tähdittävät Kokkolan Venetsialaisia – kritisoidun lasershown korvaa kaleidoskooppishow

Caleidoscope Show yhdistelee kuvien projisointia kaupungintalon seinään, ilotulitusta ja musiikkia.

Yle Uutiset Pirkanmaa: Sven Tuuva musikaalina Valkeakoskella

Video: Sven Tuuva lunasti sankarikuolemalla paikkansa tarustossamme – kiusattu sotilas nähdään nyt musikaalissa

Valkeakoskella teatterin lavalla nähdään itsekin koulukiusausta kokenut Jesse Kaikuranta, jonka laulutaidot tuovat esiin Sven Tuuvan herkän puolen.

Levylautakunnassa 26.11.2016 Jesse Kaikuranta, Pasi Hiihtola ja Heta Hyttinen.

Jesse Kaikurantaan puri brittimelankolia kotimaisen sijaan

Popeda päihitti Bonjovin ikisuosikkien kisassa.

Seung-jae Kim haluaa koskettaa tunteita laulullaan.

Harvinaisuus karaokebaarin hämärässä: Korealainen Kim tulkitsee herkästi Kaija Koota – videolinkki

Oululainen Seung-jae Kim erottuu muista karaokelaulajista. Hän laulaa herkästi, herättääkseen tunteita ja piristääkseen vaimoaan tai kotimaansa teinejä. Korealainen ei osaa kunnolla suomea, mutta hänen harrastuksensa on laulaa karaokessa Kaija Koota, Johanna Kurkelaa, Jesse Kaikurantaa ja Finlandersia.

Voice of Finland voittaja Mikko Sipola laulaa ja soittaa kitaraa.

Muistatko vielä Mikko Sipolan?

Laulukilpailun voitto ei takaa menestystä. Tämän tietää hyvin ensimmäisen The Voice of Finlandin voittaja Mikko Sipola. Levyt eivät myy, eivätkä kelpaa radiosoittoon. Onneksi keikkoja riittää.

Kuvassa Jesse Kaikuranta.

Jesse Kaikuranta: En antanut kiusaajien nujertaa minua

Muusikko Jesse Kaikuranta ei kertonut kenellekään, vaikka häntä kiusattiin koulussa niin henkisesti kuin fyysisesti. Kun olisi pitänyt kiinnostua mopoista, hän kiinnostui musiikista. Osa koululaisista ei erilaisuutta sulattanut.

Kuvassa Jesse Kaikuranta Yle Keski-Pohjanmaan toimituksessa.

Balladileima kahlitsee Jesse Kaikurantaa

Muusikko Jesse Kaikurannalle kuuluu hyvää. Mies on ehdokkaana pariinkin Emma-palkintoon ja tuorein levy on saanut hyvän vastaanoton. Uusi albumi rikkoo miehen Voice of Finlandista lähtien saamaa leimaa hitaiden balladibiisien esittäjänä. Kaikuranta kokee tyypittelyn harmilliseksi.

Sana Mustonen studiossa

Syksyn sävelen voittajalaulu kertoo sanoittajan omasta elämästä

Vuoden 2013 Syksyn sävel -kilpailun voittolaulu Täydellinen elämä kertoo sanoittaja Sana Mustosen omasta elämästä.

Jesse Kaikuranta Sierra Leonessa Kirkon Ulkomaanavun lähettiläänä tutustumassa ammattikoulutukseen.

Jesse Kaikuranta vieraili Sierra Leonessa – koulutuksen merkitys avautui uudella tavalla

Koulutus avaa todellakin ovia uuteen alkuun. Tämän havaitsi laulaja Jesse Kaikuranta vieraillessaan Kirkon Ulkomaanavun lähettiläänä Sierra Leonessa. Omaan elämään tuli uutta perspektiiviä, ja turha valittaminen alkoi taas tuntua – turhalta.

Kansanmusiikkipelimanneja Siilifolk-tapahtuman esiintymislavalla

Siilifolk saavutti tavoitteensa: kävijämäärä ylitti kunnan väkiluvun

Kuusipäiväinen tapahtuma kokosi 21 500 kävijää Siilinjärvellä. Pelimannimusiikin lisäksi festivaali hemmotteli myös lapsia, ja tiistaina esiintynyt Hevisaurus olikin tapahtuman suurin yleisömagneetti.

Klovni soittaa banjoa.

"Siilifolkin historian paras päivä"

Arviolta 8 000 kävijää vieraili kansanmusiikkifestivaali Siilifolkissa tapahtuman kahtena ensimmäisenä päivänä. Lastenmusiikkia esittävä Hevisaurus keräsi järjestäjien mukaan jopa historiallisen suuren yleisön.

Jasmine Kinnari soittaa pianoa

Kiusatun laulu soi tunnetta

Koulukiusaaminen sai kokkolalaisen Jasmine Kinnarin purkamaan tuntonsa sävellystyöhön. Taiteilijanimellä Miini esiintyvä musiikinopiskelija sai Someday-lauluunsa taustatukea sekä opiskelutovereiltaan että kokkolalaiselta hittinikkarilta.

Jesse Kaikuranta.

Jesse Kaikuranta: "En tee nyyhkymusiikkia"

Vuosi sitten The Voice of Finland -kilpailusta pinnalle noussut Jesse Kaikuranta on saanut paljon faneja ihmissuhteita käsittelevillä kappaleillaan. Tulevaisuudessa hän haluaa esittää kappaleita, joissa asioista puhutaan aimpaa suoremmin.

Kuvassa kokkolalainen lauluntekijä Heidi Maria Paalanen

Heidi Maria Paalanen rakentelee rakkaudesta lauluja

Kokkolalainen Heidi Maria Paalanen on kovassa nosteessa. Hänen kappaleitaan on kuultu radioaalloilla muun muassa Jesse Kaikurannan, Jannika B:n ja Annika Eklundin tulkitsemana. Suosion kasvun vuoksi Paalanen on opetellut sanomaan  "ei kiitos".

Kansantanssia.

Kansanmusiikkijuhlilla ei ole mitään rajaa

Ensi kesän kansanmusiikkijuhlat Kaustisella soivat monen eri lajityypin sävelin. Ei mitään rajaa! - teema tuo yleisön eteen crossover-projekteja, monikansallisia kokoonpanoja, pelimanni- ja kansantanssiryhmiä, yksittäisiä pelimannisoittajia sekä lajimääritelmiä uudistavia artisteja. Juhlat kestävät poikkeuksellisesti koko viikon.

Kokkolalainen laulaja Jesse Kaikuranta.

Jesse Kaikuranta putsasi pöydän Iskelmä Gaala -ehdokkuuksista

Jesse Kaikuranta keräsi eniten helmikuussa pidettävän Iskelmä Gaalan -ehdokkuuksia. Esikoisalbuminsa marraskuussa julkaisseella Kaikurannalla on viisi ehdokkuutta. Toiseksi eniten ehdokkuuksia keräsi Yö.

Taloustoimittaja Simo Kattilakoski selailee 50 vuoden takaisia Keskipohjanmaan lehtiä.

Maakuntalehden valtti ei kadonnut murrosten tuuliin

Maakuntalehti Keskipohjanmaa ei anna media-alan murroksen himmentää 95-vuotissynttäreitään. Päätoimittaja Lassi Jaakkola uskoo tulevaisuudessakin vahvaan paperilehteen ja paikallisiin sisältöihin. Niiden tarve ei ole tiedon tulvasta huolimatta kadonnut minnekään.

Jesse Kaikuranta vei Syksyn Sävelen

Jesse Kaikuranta jatkaa menestystään musiikkikilpailuissa. Hän voitti lauantaina Syksyn Sävel -iskelmäkilpailun kappaleella Järjetön rakkaus. Kisassa oli mukana 12 osanottajaa.

Kokkolalainen laulaja Jesse Kaikuranta.

Jesse Kaikurannan pää ei pysy menestyksen tahdissa

Laulaja Jesse Kaikurannan läpilyönti Suomen kirkkaimmalle tähtitaivaalle on tapahtunut huikeaa tahtia. Kokeneen muusikon pää raahustaa menestyksen perässä, mutta mies nauttii täysin sydämin musiikin tekemisestä.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle