Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Miljoonakorvauksia Kings of Leonin perutuista keikoista

Keikkapaikat ja promoottorit eivät jää nuolemaan näppejään, vaikka hittibändin keikat peruuntuivat. Vakuutusyhtiö korvaa menetetyt tulot.

Kings of Leon perui Yhdysvaltain kiertueensa

Popyhtye Kings of Leon perui Yhdysvaltain kiertueensa samalla kun epäilyt yhtyeen sisäisistä ongelmista kiihtyvät, kertoo BBC. Kiertue peruutettiin vain muutama päivä sen jälkeen, kun yhtyeen nokkamies Caleb Followill poistui lavalta kesken esityksen Dallasissa.

Kings of Leonin kiertuebussi roihusi vaarallisesti Lontoossa

Noin 60 palomiestä on ollut taltuttamassa Kings of Leonin keikkabussista alkanutta tulipaloa Lontoon O2 areenalla. Kuusi ihmistä on saanut hoitoa hengitettyään palosta lähteneitä savuja.

White Lies klubikeikoille Suomeen

Brittiyhtye White Lies saapuu klubikeikoille Suomeen keväällä. Bändi nähdään huhtikuussa Tampereella ja Helsingissä.

Pulut sotkivat Kings of Leonin keikan

Amerikkalaisbändi Kings of Leon lopetti lauantaina keikkansa kesken St. Louisissa pulujen takia. Yhtye poistui lavalta, sillä esiintymislavan päällä olevilla kattoparruilla olleet pulut ulostivat heidän päälleen.

Amerikkalaistähdet keräsivät MTV Europe -ehdokkuudet

Lady Gaga ja Kings of Leon ovat saaneet entien tv-kanava MTV:n Europe Awards -palkintoehdokkuuksia. Amerikkalaistähdet saivat kukin yhteensä viisi ehdokkuutta, muun muassa parhaasta kappaleesta ja parhaasta live-esiintymisestä.

Lady GaGa hallitsee brittilistojen kärkitiloja

Amerikkalaislaulaja Lady GaGa on valloittanut Britanniassa albumilistan ykköspaikan levyllään The Fame. Hän hallitsee myös maan singlelistaa jo toista viikkoa kappaleellaan Poker Face.

The Prodigy valloitti Britannian albumilistan

The Prodigy on noussut suoraan Britannian albumilistan ykköseksi levyllä Invaders Must Die. Albumilistan ykkössija on yhtyeelle uran viides. Levystä tuli myös yksi tämän vuoden nopeiten myyty albumi, kun sitä ostettiin viikossa 100 000 kappaletta.

Brit Awards -voittajat valloittivat brittilistan kärjen

Viime viikolla Brit Awardseissa voittaneet valloittivat Britannian albumilistan kärkipaikat. Listan ykköseksi palasi parhaana kansainvälisenä yhtyeenä palkittu Kings of Leon levyllä Only By The Night.

Lily Allen listakuningattarena Britanniassa

Lily Allen on valloittanut Britannian albumi- ja singlelistan ykköspaikat. Hänen toinen albuminsa It's Not Me It's You nousi suoraan albumilistan kärkeen.

Oasis keräsi eniten NME-ehdokkuuksia

Oasis on saanut eniten briittiläisen NME-musiikkilehden jakamien palkintojen ehdokkuuksia. Bändi sai kaikkiaan seitsemän ehdokkuutta ja se on ehdolla muun muassa parhaaksi ja huonoimmaksi yhtyeeksi.

AC/DC Britannian albumilistan kärkeen

AC/DC on noussut suoraan Britannian albumilistan kärkeen levyllä Black Ice. Singlelistan ykköspaikan valloitti puolestaan tyttöbändi Girls Aloud biisillä The Promise.

Oasis albumilistan kärkeen Britanniassa

Oasis on noussut suoraan Britannian albumilistan ykköseksi seitsemännellä studioalbumilla Dig Out Your Soul. Yhtyeen kaikki levyt ovat valloittaneet kotimaansa albumilistan kärkipaikan vuonna 1994 julkaistusta Definitely Maybe -albumista lähtien.

Pink Britannian singlelistan kärkeen

Poplaulaja Pink on noussut Britannian singlelistan kärkeen. Pinkin kappale So What teki huiman nousun viime viikon sijalta 38. Viime viikolla listan kärjessä majailleen Kings of Leonin Sex on Fire -single puolestaan tippui listan toiselle sijalle. Oasiksen brittipopveteraanit valloittivat listan kolmannen sijan singlellään The Shock of The Lightning.

Kings of Leon hallitsee brittilistoja

Amerikkalainen rockbändi Kings of Leon on valloittanut Britanniassa sekä albumi- että singlelistan kärkitilat. Sex On Fire -kappaleella sinkkulistaa useamman viikon hallinneen Kings of Leonin albumi Only By The Night nousi suoraan albumilistan ykköseksi. Levyä myytiin viikon aikana yli 220 000 kappaletta.

Carla Bruni harvinaisessa esiintymisessä brittiohjelmassa

Ranskan ensimmäinen nainen, laulaja, Carla Bruni on tehnyt harvinaisen esiintymisen brittiläisessä tv-ohjelmassa. Metallican ja Kings of Leon -yhteen kanssa samassa ohjelmassa laulanut Bruni kertoi myös musiikistaan ja sen sopimisesta presidentin vaimon edustustehtäviin.

Metallica nousi Britannian albumilistan ykköseksi

Metallica on noussut suoraan Britannian albumilistan kärkeen levyllä Death Magnetic. Singlelistan ykköstilan otti puolestaan haltuun amerikkalainen rockbändi Kings of Leon biisillä Sex On Fire.

Timbaland kumppaneineen listakärkeen myös Britanniassa

Timbaland on noussut Britannian singlelistan kärkeen kappaleella Give It To Me, jolla esiintyvät myös Nelly Furtado ja Justin Timberlake. Biisi nousi viime viikolla sinkkulistan ykköseksi myös Yhdysvalloissa.