Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Teeman Yle Live ja Flow Festivalin parhaat 2019

The Cure, Maustetytöt, Robyn, Blood Orange...

Flow Festivalin ulkomaan valloitus lässähti – Slovenian tapahtuma telakalle

Festivaalin toimitusjohtaja Suvi Kallio kertoo, että tapahtuma on päätetty jättää järjestämättä, koska toimintaympäristö Sloveniassa on "taloudellisesti haastava".

Jyrock ei junnaa jälkijunassa – Suomen vanhin sisäfestari juhlii innovatiivisesti

Suomen pitkäikäisimmän sisäilmafestivaalin Jyrockin lavalla ei nähdä Jenni Vartiaista, vaan tuoreita ja outojakin nimiä. 30 vuotta täyttävän festivaalin lavalla näkee ennakkoon tulevaisuuden kuumat nimet ja järjestäjät lupaavat laatutakuun: lavalla kaikki on hyvää.

Lapp dance – kiihkeä tunnelma ja pala Berliiniä tunturin kupeessa

Levillä vietetään kahden viikonlopun mittaista Lapp dance -tapahtumaa, joka lennättää Saksasta Kittilään artisteja sekä musiikin ja Lapin eksotiikan yhdistäviä pakettimatkalaisia. Lapille on jälleen luvassa myös näkyvyyttä ja kuuluvuutta maailmalla, sillä Leville matkustaa myös saksalaisia bloggareita ja toimittajia.

Block party building community spirit

Thousands of friends of urban culture gathered in the Kallio district of Helsinki on Saturday to play music, read out poetry, create art, and to just party with their neighbours.

Yhteisöllisyys kukoistaa tänään Kalliossa

Tuhannet kaupunkikulttuurin ystävät kokoontuvat tänään lauantaina korttelijuhlaan Helsingin Kallioon. Tapahtumassa musisoidaan, tanssitaan, runoillaan ja taiteillaan.