Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Prodigy peruu kaikki keikkansa – myös esiintyminen kesän Provinssissa peruuntuu

Prodigyn esiintymispäivälle yhden päivän lipun lunastaneet voivat palauttaa liput ostopaikkaan 15. maaliskuuta mennessä.

Rap-artisti Prodigyn kuolinsyystä ei varmuutta

Rap-artisti Prodigy tunnettiin rapduo Mobb Deepistä, joka julkaisi ensi levynsä 1993.

Kuopio Rockcockissa tanssitaan 18 tuntia 90-luvun musiikkiin: "Ysäri on nyt hyväksyttävää"

Rock-musiikista tunnettu festivaali on vuosien saatossa laajentanut musiikillista kattaustaan. Tänä vuonna festareilla ensimmäistä kertaa esiintyvät Savon Kovimmat Ysäribileet -tiskijukat ovat nähneet, kuinka 90-luvun musiikki on noussut uudelleen suosioon.

The Prodigy tulee Provinssirockiin

Provinssirock on saanut kiinnitettyä uusia esiintyjiä. Brittiyhtye The Prodigy saapuu Provinssirockiin. Viimeksi Prodigy on nähty Provinssin lavalla vuonna 1997.

Festivaalikuvaajan on onnistuttava kolmen biisin aikana

Festivaaleilla ja isoissa konserteissa on liuta tarkkoja sääntöjä siitä, mitä saa kuvata ja kuinka kauan. Turkulainen Petri Vilén on tekemässä kuvakirjaa rockmaailmasta. Tämän vuoden Ruisrockissa hän sai kerrankin kuvata pelkästään omia tarkoituksiaan varten.

Klamydia suoraan albumilistan ykköseksi

Klamydia on noussut suoraan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi levyllä Rujoa taidetta. U2 puolestaan debytoi listan sijalla kolme albumilla No Line On The Horizon. Levy tuli myyntiin vasta maanantaina.

Lily Allen listakuningattarena Britanniassa

Lily Allen on valloittanut Britannian albumi- ja singlelistan ykköspaikat. Hänen toinen albuminsa It's Not Me It's You nousi suoraan albumilistan kärkeen.

Maailman iäkkäin yhtye löysi Internetin

Yhteensä yli 3 000 vuoden ikäinen yhtye The Zimmers on lyönyt itsensä läpi Internetissä.