Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

ILOSAARIROCK 2018: Dizzee Rascal taklasi epäonnen slotin

Rascal oli jo kolmas samalle slotille kiinnitetty esiintyjä.

Dizzee Rascal Ilosaarirockiin – Yelawolf perui keikkansa

Kyseessä on jo toinen peruminen samalle slotille.

Ilosaarirockin esiintyjä vaihtui – kolmas kerta toden sanoo?

Perjantain esiintyjä vaihtui kolmannen kerran erittäin hyvin ennakkoon myynneessä Ilosaarirockissa.

Ruisrock ylitti reilusti kävijätavoitteensa - 71 000 ihmistä juhli Ruissalossa

Järjestäjät olivat asettaneet viikonlopun kävijätavoitteeksi 60 000 ihmistä.

Lady Gagan albumi brittilistan kärkeen vuoden jälkeen

Lady Gagan The Fame -albumi on noussut Britannian albumilistan ykköseksi lähes vuoden jälkeen. Levy pysytteli listan kärjessä neljä viikkoa viime vuoden huhtikuussa.

HIMin listasijoitus tippui roimasti Britanniassa

HIM-yhtyeen sijoitus Britannian rocklistalla on tippunut roimasti. Bändin uusin levy Screamworks: Love In Theory And Practise debytoi viikko sitten listan kärjessä, mutta putosi tällä viikolla sijalle kymmenen.

Ilosaarirock myynyt viime vuotta huonommin

Ilosaarirockin liput ovat käyneet kaupaksi tänä vuonna tavallista hitaammin. Tänä vuonna lippuja saattaa olla kaupan vielä festivaalialueen portillakin.

Paolo Nutini brittilistan kärkeen

Skottilainen laulaja-lauluntekijä Paolo Nutini on noussut suoraan Britannian albumilistan kärkeen toisella levyllään Sunny Side Up. Singlelistan ykköseksi palasi Black Eyed Peasin Boom Boom Pow.

Euroviisuvoittaja kipusi Britannian singlelistalle

Euroviisuvoittaja Alexander Rybak on noussut Britannian singlelistan sijalle kymmenen voittokappaleellaan Fairytale. Edellisen kerran viisuvoittaja on päässyt listakärjen tuntumaan 12 vuotta sitten.

Lisää kansainvälisiä nimiä Provinssirockiin ja Ilosaarirockiin

Ilosaarirock-festivaali on saanut ohjelmistonsa valmiiksi ja myös Provinssirock on kertonut uusista esiintyjäkiinnityksistä.

Ilosaarirockin esiintyjäkaarti lyöty lukkoon

Joensuun perinteikkään Ilosaarirock-festivaalin ohjelma on valmistunut. Festivaalin ohjelma sisältää tuttuun tyyliinsä kirjavan joukon kiehtovia esiintyjiä.

Katy Perry valloitti myös brittilistan kärjen

Amerikkalaislaulaja Katy Perry on noussut Britannian singlelistan ykköseksi hitillään I Kissed A Girl. Hän saavutti kärkitilan pelkästään digitaalisen myynnin perusteella. Perry on hallinnut hitillään Yhdysvaltojen sinkkulistan ykköspaikkaa jo seitsemän viikkoa.

Coldplay palasi listakärkeen Britanniassa

Coldplay on palannut Britannian albumilistan kärkeen levyllä Viva La Vida or Death And All His Friends. Albumi tippui viime viikolla ykköspaikalta, kun sen valloitti Basshunter. Ruotsalaisen levy Now You're Gone - The Album tippui tällä viikolla kolmanneksi.

Britannian single- ja albumilistan kärki ennallaan

Iso-Britannian single- ja albumilistojen kärkisijat pysyivät muuttumattomina. Singlelistaa hallitsi rap-artisti Dizzee Rascal ja albumilistalla kärjessä oli jo totuttuun tapaan Coldplay.

Sonar tanssittaa tuhansia Barcelonassa

Yksi maailman suurimmista elektronisen musiikin festivaaleistä käynnistyy torstaina Barcelonassa. Sonar-festivaalin uskotaan keräävän kolmen päivän aikana 80 000 tanssimusiikin ystävää.