Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Usher esiintyy Hollannin Rotterdamissa.

Usherin Euroopan-kiertue siirtyy vuoden 2013 syksyyn

R&B-tähti Usher lykkää Euroopan-kiertuettaan. Uudet konserttipäivät kerrotaan ensi vuoden puolella.

Usher esiintyy Hollannin Rotterdamissa.

Usher to perform in Finland

The US star will bring his R&B hits to Finland for the first time in February.

Usher esiintyy Hollannin Rotterdamissa.

Usher saapuu esiintymään Suomeen

R&B-tähti esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa helmikuussa.

Lady Gaga

Tähdet palaavat sosiaaliseen mediaan

Laulaja Alicia Keys ja monet muut julkkikset ovat keränneet miljoona dollaria AIDS-hyväntekeväisyteen. Tähdet jättivät Facebookin ja Twitterin niin pitkäksi aikaa, kunnes fanit olivat lahjoittaneet tarpeeksi rahaa.

Lady Gaga  Brit Awards - palkintogaalassa.

Tähdet tekevät digitaalisia kuolemia hyväntekeväisyyden takia

Lady Gaga, Justin Timberlake, Usher sekä joukko muita tähtiä luopuvat keskiviikkona Facebookin ja Twitterin käyttämisestä hyväntekeväisyyden takia. BBC:n mukaan kyseessä on laulaja Alicia Keysin kampanja, jolla kerätään rahaa HIV:n ja Aidsin kohtaamille perheille Afrikassa ja Intiassa.

Laulaja Usher ja vain 16-vuotias kanadalaislaulaja Justin Bieber poseeraavat American Music Awards-gaalassa.

Justin Bieber kahmi palkintoja American Music Awardseissa

Kanadalainen teinitähti Justin Bieber on kohonnut tämänvuotisten American Music Awardsien palkintokuninkaaksi. Vasta 16-vuotias Bieber kahmi palkintoja neljä kappaletta ja teki historiaa olemalla kaikkien aikojen nuorin AMA-voittaja.

Eminem listakärkeen Yhdysvalloissa

Eminem on noussut suoraan Yhdysvaltojen singlelistan kärkeen kappaleellaan Not Afraid. Ykkössija on räppärille uran kolmas.

X Factor -kilpailija brittilistan kärkeen

Britanniassa X Factor -kisaan aiemmin osallistunut Diana Vickers on noussut suoraan maan albumilistan ykköseksi levyllään Songs From The Tainted Cherry Tree. Britannian singlelistan kärjessä ei tällä viikolla tapahdu muutoksia.

Grime-ryhmä brittilistan kärkeen

Lontoossa syntynyttä grime-räppiä esittävä Roll Deep -ryhmä on noussut Britannian singlelistan ykköseksi biisillä Good Times. Ryhmä piti takanaan amerikkalaisen Usherin, jonka OMG debytoi toisella sijalla.

Black Eyed Peas -yhtye esiintyy.

Black Eyed Peas teki listahistoriaa USA:ssa

Black Eyed Peas on tehnyt listahistoriaa Yhdysvalloissa. Kokoonpano on pitänyt hallussaan maan singlelistan ykkössijaa 20 viikkoa putkeen, mikä on pisin aika miltään artistilta listan historiassa.

Taylor Swift jo seitsemättä viikkoa listakärjessä USA:ssa

Kantritähti Taylor Swift jatkaa jo seitsemättä viikkoa Yhdysvaltojen albumilistan ykkösenä levyllään Fearless. Albumia on myyty tähden kotimaassa jo 2,3 miljoonaa kappaletta.

Black Eyed Peas -räppäri tekee voittolaulun Obamalle

Black Eyed Peasista tuttu laulaja Will.i.am julkaisee laulun Barack Obaman voitosta. Räppäri on viimeistellyt läpi vaaliyön It's A New Day -biisin videota, joka julkaistaan valmistuttuaan netissä. Yhdysvalloissa viihdemaailma on ottanut riemuiten vastaan Obaman valinnan presidentiksi. Muun muassa räppärit P. Diddy ja Usher ovat kommentoineet voittoa historialliseksi.

Usher aikoo esiintyä vain naisille

R&b-laulaja Usher suunnittelee tekevänsä Yhdysvalloissa lyhyen kiertueen, jonka konsertteihin pääsisivät ainoastaan naiset. Kiertueen nimeksi tulee One Night Stand, eli vapaasti suomennettuna "yhden illan juttu".

Usher valloitti albumilistan kärjen USA:ssa

R&B-tähti Usher on noussut suoraan Yhdysvaltojen albumilistan ykköseksi levyllään Here I Stand. Levyä myytiin viikon aikana yli 430 000 kappaletta, mikä on yli puolet vähemmän kuin hänen vuonna 2004 julkaistun edellisen Confessions-albumin ensimmäisen viikon myynti.

Usher nousi brittilistan kärkeen

R&B-tähti Usher on noussut suoraan Britannian albumilistan kärkeen levyllään Here I Stand. Singlelistalla ykköstilaa pitää edelleen hallussaan Rihanna kappaleella Take a Bow.

Usher syrjäytti Flo Ridan Yhdysvaltain sinkkulistan kärjestä

R&B-laulaja Usher syrjäytti kymmenen viikkoa listaykkösenä viihtyneen Flo Ridan Yhdysvaltain sinkkulistan kärjestä. Love in This Club -kappale on Usherin kahdeksas listaykkönen.

Hip hop -tähtiä palkittiin BMI Awardseissa

New Yorkissa jaettiin perjantai-iltana palkintoja hip hopin -mestareille BMI Urban Awards -gaalassa. Tapahtumassa palkittiin vuoden suurimmista hiteistä vastanneet biisintekijät.

Musiikkitallenteiden myynnin lasku tasaantumassa

Musiikkitallenteiden - CD- ja DVD-levyjen ja kasettien - myynti Euroopassa ja Yhdysvalloissa vakiintui viime vuonna viiden vuoden laskun jälkeen. 1,3 prosentin lasku myynnissä oli pienin viiteen vuoteen.

Rap-artistille liuta Grammy-ehdokkuuksia

Grammy-palkintojen saajaehdokkaat on julkistettu. Eniten ehdokkuuksia keräsi chicagolainen rap-artisti Kanye West, joka on ehdolla peräti 10 kategoriassa.