Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Summerburst -tapahtuma Helsingin Hernesaaressa.

Kuvagalleria: Elektroninen musiikki tanssittaa Summerburst-festivaalilla Helsingissä

Ruotsin suurimpiin festivaaleihin kuuluva Summerburst järjestettiin lauantaina ensimmäistä kertaa Helsingin Hernesaaren rannassa. Ensimmäinen kerta pidettiin Suomessa pienenä ja paikalle mahtui muutama tuhat juhlijaa. Tapahtumassa esiintyi elektronisen tanssimusiikin artisteja kuten norjalainen Kygo, australialaiset dj-siskokset Nervo sekä suomalaiset Lenno ja Alex Mattson.

Kygo

Norjalainen dj-tuottaja Kygo Suomessa: Huipulle ei pääse pelkällä tietokoneosaamisella

Tämän hetken suosituimpiin elektronisen musiikin artisteihin kuuluva Kygo esiintyi lauantaina Summerburst-festivaalilla Helsingissä. Dj-tuottajan kappaleet ovat keränneet lyhyessä ajassa yli miljardi kuuntelu kertaa netissä. Kygo sanoo, että ei olisi pystynyt saavuttamaan suurta suosiotaan ilman pianonsoiton opiskelua.

Kuva viimevuoden festivaaleilta Tukholmasta.

Ruotsalainen EDM-festivaali kokeilee menestysreseptiään Helsingissä

Ruotsalainen Summerburst-festivaali järjestetään ensimmäistä kertaa Suomessa kesäkuussa. Tapahtumapaikkana on Helsingin Hernesaari.

Provinssi Calvin Harris ilmakuva yleisö

Provinssi tarjoaa musiikkia ja sirkushuveja - katso kuvat festivaalitunnelmasta

Provinssi on houkutellut Seinäjoen Törnävänsaareen runsaasti festivaalikansaa. Ensimmäisen päivän kovat sateet eivät lannistaneet kävijöitä ja sään parantuessa tunnelma on noussut entisestään. Nelipäiväiseksi kasvanut festivaali tarjoaa musiikkia teknosta heviin, ja monenlaisia festarielämyksiä sirkuksesta ruokanautintoihin.

Onnea, Kygo!