Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Alkuvuoden mielenkiintoisin EP-julkaisu saa vahvaa jatkoa

Lasten Hautausmaan debyyttialbumi soi YleX:n viikon albumina.

Kännykkäkulttuuri rajoittaa artistien alkoholinkäyttöä: Kännikeikasta jää heti kiinni

Onko musiikkibisnes oikeasti viinabisnestä? Tätä pohdittiin YleX Etusivussa perjantaina musiikkitoimittaja Janne Flinkkilän ja Sara-yhtyeen laulajan Joa Korhosen kanssa.

Jo on mimmillä valtavat keuhkot!

Maailman kovin mimmirocklaulaja?Kuuntele näyte: [node:101500]

Suositun metallibändin laulaja teki klassikkomokan - ei ole tuntenut sormiaan lähes viikkoon

Keikkareissulta YleX:n suoraan lähetykseen rimpauttanut Sara-yhtyeen keulamies Joa Korhonen paljasti nukkuneensa kätensä päällä, eikä ole tuntenut sormiaan lähes viikkoon. Illan keikka kuitenkin vedetään, vaikkakin vajaalla sormivahvuudella.

Provinssirock julkisti nipun esiintyjiä

Provinssirock julkistaa jälleen ison kasan kotimaisia vahvistuksia.

Suomalaisbändi julkaisee albumin lisäksi instrumental-ep:n

Sara-yhtye julkaisee uuden albuminsa seurana erillisen instrumental-ep:n.

Mitä mieltä olet Sara-yhtyeen kappaleesta Se keinuttaa meitä ajassa?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Sara: Rockin tila huolestuttaa

Kaskisten tummasävyisin rockyhtye Sara julkaisee maaliskuun alussa uransa kuudennen albumin. Uuden musiikin aamuvuoro välitti tänään ensimmäiset tunnelmat tulevalta levyltä, kun Se keinuttaa meitä ajassa -kappale sai ensisoittonsa YleX:ssä.

Lisää kansainvälisiä nimiä Provinssirockiin ja Ilosaarirockiin

Ilosaarirock-festivaali on saanut ohjelmistonsa valmiiksi ja myös Provinssirock on kertonut uusista esiintyjäkiinnityksistä.

YLEn Areena ja Elävä arkisto -sivustot

Vuoden femmat jaettiin Femma-gaalassa

YLEn internetpalvelujen Elävä arkisto sekä netti-tv- ja -radiosivusto Areena palkittiin perjantaina Femma-gaalassa Nousija-femma-palkinnolla. Yleisö-Femma-palkinnon puolestaan voitti lappeenrantalainen Kotiteollisuus-yhtye.

Rock-yhtye Sara harjoittelee Joensuun kaupunginorkesterin kanssa.

Rock-yhtye Sara esiintyy yhdessä kaupunginorkesterin kanssa

Joensuussa tehdään jälleen musiikkihistoriaa. Jo kolmannen kerran Joensuun kaupunginorkesteri nousee lavalle suositun rock-yhtyeen kanssa.

Paula Koivuniemi esiintyy Provinssirockissa

Provinssirockin kotimainen esiintyjäkaarti on vahvistunut. Seinäjoella esiintyvät kesäkuussa mm. Disco Ensemble, Negative, Von Hertzen Brothers, Jippu, Sara sekä yllätysnimenä Paula Koivuniemi.

Ääni ja Vimma veti kilpailijoita

Tämän vuoden Ääni ja Vimma -bändikatselmukseen ilmoittautui lähes 200 yhtyettä. Nuoria esiintyjiä oli yhteensä yli tuhat. Alkukarsinnat on nyt käyty, ja toukokuun semifinaaleissa nähdään 42 ammattilaistuomariston valitsemaa bändiä.

Ääni ja Vimma -finalisti Kivenlahti Rockiin

Ääni ja Vimma -bändikilpailun finalisti pääsee esiintymään Kivenlahti Rockiin. Kesäkuussa Espoossa järjestettävän festivaalin esiintyjän valitsee asiantuntijaraati, johon kuuluvat muun muassa Children of Bodom -yhtyeen Alexi Laiho sekä Jaska Raatikainen.