Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Anthony Bourdain

Tekoäly teki aidolta vaikuttavan simulaation kolme vuotta sitten kuolleesta Anthony Bourdainista, ja nyt viihdemaailma pohtii, oliko se oikein

Morgan Nevillen ohjaama brittidokumentti edesmenneestä julkkiskokki Anthony Bourdainista on herättänyt keskustelua tekoälyn käytöstä.

Asia Argento Cannesin filmifestivaaleilla toukokuussa.

Metoo-liikkeen johtohahmo Asia Argento kiistää seksin alaikäisen kanssa

Asia Argenton mukaan hänen suhteensa Bennettiin oli useiden vuosien ajan silkkaa ystävyyttä, joka päättyi, kun Jimmy Bennett alkoi vaatia rahaa Weinstein-paljastuksen myötä.

Ismo Sipeläinen valmistautuu Bocuse d'Or-kilpailuun

Maailman arvostetuimman Bocuse d'Or-kokkikilpailun finalisti Ismo Sipeläinen: Hyvässä tilanteessa huonompikin ruoka voi maistua

Ruualla ja ruualla on eroa, sen tietää jokainen, mutta harva niin perusteellisesti kuin arvostettuun Bocuse d´Or-kokkikilpailuun tiensä kokannut keittiömestari Ismo Sipeläinen.

Anthony Bourdain

Anthony Bourdainin viimeinen ateria

Pohdintaa Anthony Bourdainin merkityksestä ja kuolemasta

Sami Yaffa

Sam Yaffa: Bourdain loved making Finland episode

Sam Yaffa, a former member of one of Finland's most successful rock groups, Hanoi Rocks, tells Yle what it was like to host celebrity chef Anthony Bourdain.

Jyrki Sukula

Jyrki Sukula: Bourdain esitteli ihmisille uusia ruokagenrejä – "Hänellä on kiistaton vaikutus siihen, minne ihmiset ovat tehneet lomamatkoja"

Useista tv-ohjelmista tunnettu keittiömestari Jyrki Sukula kuvailee edesmennyttä kokkia ja kirjailijaa Anthony Bourdainia ruuan rakastajaksi.

Anthony Bourdain

Maailmankuulu tv-kokki Anthony Bourdain on kuollut – "Lepää rauhassa mestari"

Maailmankuulu kirjailija ja kokki on kuollut 61-vuotiaana.

Jaana Nyström

Ensin burnout, sitten some in – yli miljoona seuraa Jaanan postauksia

Ennen matkustaminen oli Jaana Nyströmin, 54, juttu. Nyt ruutu maailmaan aukeaa rintamamiestalon kotisohvalta. Nainen hullaantui somesta toipuessaan loppuunpalamisesta, ja nyt Jaanalla on jo yli 1,3 miljoonaa seuraajaa. Somevinkkejä häneltä on kysynyt esimerkiksi kirjailija Paulo Coelho.

Makkarapaloja

Raattamalainen poromakkara niittää mainetta

Matti Pääkkölä etsi kuusi vuotta täydellistä makkarareseptiä. Poronrasvaa sisältävä makkara sai kehut kuuluisalta tv-kokilta.

Sivukaappaus Bourdainista Helsingissä

Anthony Bourdain names Helsinki "dark and morbid city"

Anthony Bourdain's No Reservations episode featuring Finland’s food scene aired in the US on Monday. Helsinki's bar tram and a sauna blood-letting procedure made a special impression on North American viewers.

Sivukaappaus Bourdainista Helsingissä

Mitä mieltä olet Bourdainin tv-sarjan Suomi-kuvasta?

Amerikkalaisen julkkiskokki Anthony Bourdainin Suomen vierailun tulos, No Reservations -tv-sarjan Suomi-jakso, esitettiin Yhdysvalloissa maanantaina. Twitterissä on naurettu suomalaiselle kaljaratikalle ja kuppaukselle. Mitä mieltä olet tästä Suomi-kuvasta?

Sivukaappaus Bourdainista Helsingissä

Anthony Bourdainin Suomi-jakso sai amerikkalaiskatsojat twiittaamaan

Katsojia puhuttivat etenkin Helsingissä toimiva raitiovaunubaari ja keittiötähden kuppaussessio.

Celeb chef Anthony Bourdain visits Finland

American TV chef Anthony Bourdain is in Finland getting acquainted with the country’s food scene. The show, which features local culture and cuisine, is reaching out to Finns through social media.

Julkkiskokki Anthony Bourdain vierailee Suomessa ja etsii tekemistä

Suosittu amerikkalainen julkkiskokki Anthony Bourdain vierailee parhaillaan Suomessa. Ohjelmansa facebook-sivulla Bourdain kertoo olevansa Helsingissä ja kyselee torstaiksi jotain hauskaa tekemistä.

Makkarassa on syntisen ihanaa kovaa rasvaa.

Sananen – Katselen syöviä ihmisiä

Käräytin itseni katsomasta taas samaa televisio-ohjelmaa. Sitä missä jonkin sortin julkut kokkaavat toisilleen ruokaa. Sitten närpitään kilpaa annoksia. Joku snobbailee, toinen tissuttelee. Ruuan äärellä ihminen on kuin alttarilla. Se paljastaa itsensä.