Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales.

Uusi paljastus Luis Rubialesista – väitetään suudelleen myös toista pelaajaa MM-finaalin jälkimainingeissa

Espanjan jalkapalloliiton entiseen puheenjohtajaan Luis Rubialesiin kohdistuu uusia syytöksiä. Kansainvälinen jalkapalloliitto Fifa julkaisi tutkintaraportin kesän tapahtumista.

Luis Rubiales.

Väkisin suutelusta kova seuraus – Fifalta kolmen vuoden toimintakielto Luis Rubialesille

Espanjan jalkapalloliiton entisen puheenjohtajan toimintakielto on voimassa sekä kansallisesti että kansainvälisesti.

Jennifer Hermoso kuvassa.

Suutelukohun keskelle joutunut Jennifer Hermoso jätettiin maajoukkueesta – uusi valmentaja kutsui lakkoilevat pelaajat Kansojen liigaan

Espanja kohtaa naisten Kansojen liigassa Ruotsin perjantaina ja Sveitsin 26. syyskuuta. Uusi maajoukkuevalmentaja odottaa valittujen pelaajien osallistuvan otteluihin.

Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales on skandaalin keskellä.

Analyysi: Luis Rubiales selvisi rajuista syytöksistä ja skandaaleista, mutta suukkoa jalkapallon MM-juhlassa hän ei saa enää Espanjalta anteeksi

Jalkapallojohtaja Luis Rubialesin piti olla uransa huipulla. Voitonjuhlien keskellä hän unohti, että Espanja on muuttunut, kirjoittaa Jelena Leppänen.

Luis Rubiales pitää puhetta.

”Jos esimies yhtäkkiä tarttuisi naamaan ja suutelisi työpaikalla” – asiantuntija pöyristyi Espanjan jalkapallokohun yllätyskäänteestä

Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales piti perjantaina puheen, jossa hän vastasi syytöksiin epäasiallisesta käytöksestään. Puheenjohtajan uskottiin eroavan, mutta hän ilmoitti toisin.

Luis Rubiales eroaa tehtävästään.

Suutelukohun aiheuttanut jalkapallopomo Rubiales ei sittenkään suostu eroamaan

Torstaina uutisoitiin, että Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales on ilmoittanut eroavansa. Uutinen ei pitänyt paikkaansa.

Luis Rubiales ja Jorge Vilda juhlivat Espanjan naisten MM-kultaa.

Pelaajaa suudelleen jalkapallopomon käytös tyrmistyttää Espanjassa – ministeri syyttää seksuaalisesta väkivallasta

Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubialesin käytös MM-kisojen palkintojenjaossa on herättänyt arvostelua. Rubiales pyysi maanantaina toimintaansa anteeksi.

Jennifer Hermoso suutelee MM-pystiä.

Espanjan jalkapallopomo suuteli MM-kultapelaajaa suulle – pelaaja puolusti myöhemmin: ”Luonnollinen kiintymyksen ele”

Espanjan jalkapallon naisten maajoukkue on ollut melkoisessa turbulenssissa viimeisen vuoden ajan. MM-kultajuhlissa Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales käyttäytyi kyseenalaisesti.