Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Lukas Leon

Lukas Leon kuittaa epäilijöilleen: “Älä ikinä puske ketään alas”

Miten Lukas Leon päätyi Liiga Musicille?

Pekka Valkeejärvi

Näyttelijä Pekka Valkeejärvi on kuollut

Valkeejärvi näytteli useissa elokuvissa ja tv-sarjoissa sekä teatterissa.

Kalle Päätalo -yhtye.

Kalle Päätalon keikkatahti ei hiljene

Pitkä kuuma kesä elokuvan yksi nimekkäimmistä ja elämään jääneistä kappaleista on Lootusasentoon. Se raikaa edelleen pitkin Suomenmaata Kalle Päätalon keikoilla.

Unto Helo on aiemmin näytellyt elokuvissa Pitkä kuuma kesä ja Helmiä ja sikoja.

Torniossa kuvataan lyhytelokuvia

Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun kulttuurialanopiskelijat tekevät parhaillaan kahta fiktiivistä lyhytelokuvaa. ”Elämä on blues” ja ”Kädessäni” lyhytelokuvia kuvataan tällä viikolla Torniossa. Opiskelijat ovat saaneet elokuviinsa kokeneita näyttelijöitä.

Euroviisujen 2. karsinnasta jatkoon Milana Misic, Father McKenzie ja Paradise Oskar

Euroviisujen toisesta alkukarsinnasta tiensä finaaliin ovat selvittäneet Milana Misic kappaleellaan Sydämeni kaksi maata, Father McKenzie laulullaan Good Enough sekä Paradise Oskar kappaleellaan Da Da Dam.

Vuoden 2011 Euroviisujen Suomen ehdokkaat yhteiskuvassa.

Euroviisuehdokkaat kuunneltavissa netissä

Suomen euroviisuehdokkaita voi nyt kuunnella netissä. Kaikki 15 kilpailukappaletta ovat kuunneltavissa Ylen verkkosivuilla osoitteessa satumaa.yle.fi/euroviisut.

Rokkari Jimi Constantinelta tulee uutta musiikkia levyllisen verran ensi helmikuussa.

"Fanit vievät Antti Tuiskun tanssikisan voittoon"

Sunnuntaina selviää, viekö Tanssii tähtien kanssa -ohjelman voiton Laura Voutilainen vai Antti Tuisku. Itsekin kisassa tanssahdellut rokkari Jimi Constantine ei ole ehtinyt parkettisuorituksia seurata, mutta veikkaa Tuiskun voittavan. Jännittävät paikat on edessä paitsi tanssitähdillä myös Jimi Constantinella, hän kun on tammikuussa mukana Suomen Euroviisu-karsinnoissa ja julkaisee pian sen jälkeen uuden levynsä.

Vuoden 2011 Euroviisujen Suomen ehdokkaat yhteiskuvassa.

Suomen euroviisuehdokkaat julkistettu

YLE on julkistanut Euroviisujen Suomen alkukarsintoihin valitut 12 kilpailijaa. Kisassa ovat mukana muiden muassa Tartu mikkiin -ohjelmasta tuttu Sami Hintsanen, Jimi Pääkallona aiemmin tunnettu Jimi Constantine sekä Popstars-ohjelmasta pinnalle noussut Jonna.

Vanhoja autoja ja tuotantoväkeä hallin pihassa.

Elokuva-alan osaamista syvennetään

Elokuva-alan osaamista vahvistetaan Pohjois-Karjalassa. Tänään alkaneella koulutusjaksolla alan ammattilaiset hiovat taitojaan, jotta maakunnassa merkittäväksi noussutta elokuvateollisuutta voitaisiin kasvattaa entisestään.

Näyttelijä Timo Lavikainen.

Timo Lavikainen ulvoo myllärinä kesän Joensuussa

Timo Lavikainen on tuttu mies muun muassa elokuvista Pitkä, kuuma kesä, Helmiä ja sikoja ja Koirankynnenleikkaaja. Kesällä hän nousee ensimmäistä kertaa teatterilavalle päärooliin. Ulvova mylläri saa ensi-iltansa kesäkuussa uudelleen henkiin herätetyssä Hasaniemen kesäteatterissa Joensuussa.