Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Tankkaamaan kilometrien jono, ilmaista polttoainetta odotettiin jo aamuviideltä – Vesa Keskisen synttäritempaus iskee kuluttajiin, mutta ei aiheuta bensasotaa

Kauppias Vesa Keskinen jakaa syntymäpäivälahjaksi ilmaista polttoainetta. Kyläkaupan tempaus ruuhkauttaa liikennettä Tuurissa Etelä-Pohjanmaalla.

Alavuden kohukannuista valtava määrä palautetta ja myös ostotarjouksia: "Kannuja ei ole tarkoitus myydä"

Yli tuhannen Arabian maitokannun kokoelma on parhaillaan nähtävillä Tuurin kyläkaupassa.

Oulun Energian aurinkovoimala viilentää Tuurin Kyläkauppaa

Oululaisyhtiö on tehnyt isoja yrityssopimuksia aurinkoenergiasta. Tuorein julkaistu toimitus on Tuurin Kyläkauppaan.

Keskisellä yt-neuvottelut – Kyläkaupan laajeneminen jatkuu

Veljekset Keskisen kyläkauppa menestyy ja laajenee jälleen. Liikennemyymälässä ovat kuitenkin samaan aikaan meneillään yt-neuvottelut jo toista kertaa tänä vuonna.

Punkalaitumella arvostellaan Satakunnan Osuuskaupan lakkautuspäätöstä

Satakunnan Osuuskauppa on päättänyt lopettaa kauppansa Punkalaitumella. Kunnanhallituksen puheenjohtaja Ari Prihti (ps.) sanoo, että paikkakunnalle tarvittaisiin useampia päivittäistavarakauppoja.

Tuurin vetovoima kauppapaikkana jatkuu – kauppakeskus Tuurinportti vihdoin toteutumassa

Keskisen kyläkauppa on vetänyt vuosikausia ei vain asiakkaita vaan myös uusia yrityksiä Tuuriin Alavudelle. Sama vetovoima jatkuu edelleen. Nyt näyttää siltä, että myös pitkään suunnitteilla ollut kauppakeskus Tuurinportti toteutuu.

Aira Samulin: ”Vanhukset, jos te haluatte jotain, se pitää tehdä”

88-vuotiaan viihdetaiteilija Aira Samulinin mukaan vanhuutta ei tulisi pelätä, vaan omia haaveita pitäisi toteuttaa iästä huolimatta. Samulin on yksi viidestätoista julkisuuden henkilöstä, jotka valottavat elämäänsä Mari Sainion uutuuskirjassa Parempi Elämä.

Jari-Matti Latvala antoi Vesa Keskiselle komean häälahjan ja kovat kyydit metsässä - "Vesaa ei hirvittänyt"

Kyläkauppias Vesa Keskinen on ollut tärkeä taustavaikuttaja Jari-Matti Latvalan ralliuralla.

Nainen oli ajaa hirvikolarin – pyörätuolilla

Satojen kilometrien matkaa pyörätuoleilla taittava kaksikko etenee kohti määränpäätään aikataulussa. Naisten on määrä olla perillä Tuurissa keskiviikkona.

Vähän erilainen kauppareissu: Naiset kelaavat yli 350 kilometriä pyörätuoleilla – video

Kaksi kouvolalaisnaista aikoo kelata pyörätuoleilla Kouvolasta Tuurin kyläkauppaan. Jaana Kivimäen ja Satu Ikosen reissun idea lähti Facebook-viestistä. Kaksikko lähti matkaan tiistaina.

Facebook-tempaus sai jättisuosion – Jaana ja Satu kelaavat pyörätuoleilla yli 300 kilometriä: "Voi ei"

Kouvolassa asuva Jaana Kivimäki sai eilen päähänpiston. Hän latasi avustajansa kanssa Facebookiin kuvan, jossa he lupaavat kelata pyörätuolilla Tuurin kyläkauppaan, jos kuva saa 10 000 tykkäystä. Kuva saavutti hurjan suosion.

Lomalainen pakenee arkea elämyksiin

Pako arjesta - sitä on loma useimmille. Siksi myös matkailubisneksessä on oltava tarjolla vähän kaikkea. Massan lisäksi pitäisi palvella myös erikoisuudentavoittelijoita.

Betsetille miljoonatilaus Tuurin kyläkaupalta

Kyyjärveläinen Betset Oy on saanut yli kahden miljoonan euron elementtiurakan. Betset valmistaa Tuurin kyläkaupan tulevaan laajennusosaan julkisivuelementit sekä betonirungon.

Vahva näkyvyys saadaan perinteitä kunnioittaen

Perinteinen pylväskylttimainostaminen on edelleen vahvin tapa markkinoida kulmakunnille saapuvaa tivolia. Hattarantuoksuinen Tivoli Sariola sai juuri 500 uutta mainoskylttiä, josta kolmannes kulkee tämän kesän aikana kiertueen mukana.

Kyläkauppias Keskisen rahanlainaus Pirkanmaan käräjillä

Oikeudenkäynti liittyy neljä vuotta sitten tapahtuneeseen rahanlainaukseen. Kyläkauppias Vesa Keskinen lainasi tuolloin pirkanmaalaiselle miehelle kymmeniä tuhansia euroja. Miehelle vaaditaan rangaistusta törkeästä petoksesta.

Palvilihassa outoa hajua ja makua – takaisinveto

Polarica-yhtiö vetää pois myynnistä yli 13 tonnia palvilihaa, johon on tarttunut vierasta makua ja hajua.

Hämäläiset eivät halua Hanssin-Jukkaa Tuurin kyläkaupan koristeeksi

Kyläkauppias Vesa Keskisen ilmoitus halukkuudesta ottaa legendaarinen lentokone Hanssin-Jukka Tuuriin synnytti heti vilkkaan keskustelun Hämeenlinnassa. Jopa kansalaiskeräystä ehdotetaan DC-2 koneen saamiseksi takaisin Hämeenlinnaan.

Saako Vesa Keskinen viedä Hanssin-Jukan Tuuriin?

Hämeenlinnalaisille tuttu sotakonelegenda Hanssin-Jukka on etsinyt itselleen kotia. Nyt kyläkauppias Vesa Keskinen on ilmoittanut haluavansa koneen. Annetaanko koneen mennä vai onko Hanssin-Jukan oikea paikka Hämeenlinnassa?

Vesa Keskinen ei pelkää verkkokauppaa

Suuret kauppaketjut lisäävät panoksiaan verkkokaupan kehittämiseen, sillä verkko-ostamisen kasvu syö jo perinteisten tavaratalojen suosiota. Kyläkauppias Vesa Keskinen puolestaan ei pidä verkkokauppaa välttämättömänä tai edes tärkeänä. Keskinen on kehittänyt kauppaansa pelkästä ostospaikasta matkailukohteeksi jo vuosia.

Kymmenes Miljoona Rock ei toteudu

Tänä kesänä piti järjestää Miljoona Rockin 10-vuotisjuhlatapahtuma. Vesa Keskinen ei ole kuitenkaan onnistunut löytämään tarpeeksi tasokasta pääesiintyjää.

Tuuriin rakennetaan maailman suurin jouluosasto

Veljekset Keskinen Oy aikoo rakentaa Tuuriin maailman suurimman jouluosaston. Yhtiö laajentaa tavarapuolen myymälätilaa reilulla 5000 neliöllä. Uuden osaston on määrä olla valmiina seuraavaan joulumyyntiin.

Kilpailijoilla hurjat veroerot

Fortum 91 miljoonaa euroa, Vattenfall 19 miljoonaa euroa

Tuurissa vahingonlaukaus

Tehtaan paketista otettu ilmakivääri laukesi tänään Veljekset Keskisen tavaratalossa Töysän Tuurissa. Yksi asiakas loukkaantui seinästä kimmonnesta luodista lievästi.

Ihmisoikeustuomioistuin hylkäsi Keskisen valitukset

Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on hylännyt Vesa Keskisen ja Veljekset Keskinen Oy:n tuomioistuimelle jättämät valitukset. Keskinen valitti ylemmissä oikeusasteissa saamastaan kohtelusta. Juttu liittyy Miljoonapilkki-tapahtumaan.

Kolumni: Tarjoushaukka vie kaiken

Tarjoushaukkoja löytyy jokaisen lähinurkista. Sekös hidasta harmittaa.

Keskisen Kyläkauppa myi uutuuslevyä ennenaikaisesti – Stam1na raivostui

Vesa Keskisen Kyläkauppa myi Stam1nan Nocebo-uutuuslevyä ennen julkaisupäivää. Eräs levyn ostaja latasi Nocebon Youtubeen jo viime lauantaina, vaikka levy julkaistiin virallisesti tänään keskiviikkona.

Tuurin kyläkaupassa räjähti rahalaukku

Tuurin kyläkaupassa Etelä-Pohjanmaalla on räjähtänyt rahan kuljetuslaukku. Räjähdyksestä syttyi pieni tulipalo, joka laukaisi sammutusjärjestelmän, ja kyläkaupan elintarvikepuolen lattia täyttyi vedestä.

Heinola luopuu löylyn MM-kisoista

Heinolan kaupunginhallitus on päättänyt, ettei kaupungissa järjestetä enää löylyn MM-kisoja. Viime kesän löylytapaturmien seurauksena Heinola on saanut runsaasti kielteistä julkisuutta tapahtumasta.

Löylykisat korvataan toisella tapahtumalla?

Heinolan johtavat luottamusmiehet epäröivät löylyn MM-kisojen järjestämistä kaupungissa. Virallista päätöstä tapahtuman jatkosta ei ole vielä tehty, mutta asia nousi maanantaina kaupunginhallituksen epävirallisissa keskusteluissa esille.

Vesa Keskinen: Ideapark ei uhkaa Tuuria

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen ei pidä Lapualle nousevaa Ideaparkia uhkana kyläkaupalle. Keskinen sen sijaan uskoo, että jättikauppakeskus on pahin kilpailija seinäjokelaisille kaupoille. Ideaparkin rakentaminen Lapualle alkaa, kun kauppatiloista on varattu puolet.

Keskinen valmis järjestämään löylyn MM-kisat

Kyläkauppias Vesa Keskinen on edelleen kiinnostunut löylyn MM-kisojen järjestämisestä. Hän katsoo kisan vahvistavan Tuurin kyläkaupan kansainvälisyyttä ja näkyvyyttä. Heinolassa löylykilpailun jatkosta ei vielä ole tehty päätöksiä.

NÄKÖKULMA: Saako juopunutta haastatella?

Maria Veitolan vetämä Nelosen talk-show on herättänyt aiemminkin voimakkaita tunteita puolesta ja vastaan. Nyt Veitola heiluttelee selkeästi hyvän maun ja eettisen journalismin raja-aitoja.

Kyläkauppias Keskisen sekoilu Maria!-show'ssa yllätti Nelosen

Nelonen Median johtajan Kristiina Werner-Aution mukaan Keskisen esiintyminen humalassa tuli kanavalle yllätyksenä. Julkisen sanan neuvoston puheenjohtaja Risto Uimonen puolestaan paheksuu Maria Veitolan juontaman Maria!-show'n tapaa päästää humalaisia vieraita toistuvasti suoraan lähetykseen.

Mitä mieltä saunomiskisoista?

Heinolassa viikonvaihteessa järjestetty saunomisen MM-finaali keskeytettiin, kun kilpailijoiden terveys petti. Venäläisfinalisti kuoli, ja suomalaisfinalisti on sairaalassa pahojen palovammojen vuoksi. Heinolassa päätettiin lopettaa MM-kisojen järjestäminen. Sen sijaan kyläkauppias Vesa Keskinen ilmoitti jatkavansa saunomisen MM-kisan järjestämistä. Keskinen kertoi, että saunomisen MM-kilpailut järjestetään Tuurissa ensi kesänä. Keskinen totesi, että säännöt tarkistetaan perusteellisesti lääketieteen ammattilaisten kanssa.

STT: Vesa Keskinen aikoo jatkaa löylykisan järjestämistä

Kyläkauppias Vesa Keskinen ilmoittaa jatkavansa saunomisen MM-kisan järjestämistä.

Moni kauppa auki lakosta huolimatta

Pääsääntöisesti isot kaupat ovat kiinni tänään, mutta pienet ovat auki. Silti yllättävän moni isoistakin onnistuu pitämään ovensa auki esimiesvoimin.

Tuurin kauppakeskushanke seisoo edelleen

Tuurin kauppakeskittymä olisi laajenemassa ja Keskisen kyläkauppa saamassa kenties kilpailijoita. Rakentamaan ei kuitenkaan vielä päästä valitusten takia.

Sotilasvala vannotaan Töysän Tuurissa

Tykistöprikaatiin Niinisaloon heinäkuussa palvelukseen astuneet alokkaat vannovat sotilasvalansa.

Helsingit kadut aiempaa turvallisempia

Katuturvallisuus on parantunut Helsingissä. Helsinkiläisille tehdyssä kyselyssä ilmeni, että kaupunkilaiset kokevat kaupungilla ja omalla asuinalueilla liikkumisen suhteellisen turvalliseksi illalla ja yöllä.

Peruspalvelut Helsingissä mallillaan

Helsinkiläiset ovat tyytyväisiä kaupungin peruspalveluihin. Kaupunkilaisten tyytyväisyyttä mitattiin Helsingin kaupungin tietokeskuksen kyselytutkimuksella viime vuonna.

Keskiselle korvauksia perättömistä raiskausväitteistä

Kaksi naista tuomittiin ehdolliseen vankeuteen ja korvauksiin.

KKO: Keskinen syyllistyi arpajaisrikokseen

Korkein oikeus piti voimassa hovioikeuden aiemman päätöksen. Miljoonapilkki-tapahtuman katsotaan täyttävän laissa tarkoitetun arpajaisten määritelmän.

Metallican albumi myyntiin ennen aikojaan Suomessa ja Britanniassa

Metallican uusi albumi Death Magnetic on päätynyt myyntiin Suomessa ja Britanniassa ennen levyn virallista julkaisuajankohtaa. Ilta-Sanomien mukaan albumia on Suomessa myynyt liian aikaisin Tuurin kyläkauppa. Britanniassa bändin levymerkin uskotaan usuttaneen kauppoja myymään levyä ennenaikaisesti.

Keskinen haaveilee Tuurin Ikeasta

YLEn A-plus-ohjelmassa vieraillut Tuurin kyläkaupan toimitusjohtaja Vesa Keskinen kertoo haluavansa paikkakunnalle Ikean sisustustavaratalon.

Vesa Keskinen välttyi syytteiltä

Kihlakunnansyyttäjä on päättänyt olla nostamatta syytettä kauppias Vesa Keskistä vastaan epäillyistä raiskauksesta ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Hovioikeus tuomitsi Vesa Keskisen sakkoihin arpajaisrikoksesta

Vaasan hovioikeus on tuominnut Veljekset Keskinen Oy:n pääomistajan Vesa Keskisen arpajaisrikoksesta.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle