Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Ella Junnila neuvoi Daniel Kososta

Ella Junnilalla yllättävä tehtävä Ruotsi-ottelussa – antoi tärkeää apua suomalaishyppääjälle, jonka kampaus varasti huomion

Ruotsi-ottelun korkeuden voittanut Daniel Kosonen ja arvokisamitalisti Ella Junnila ovat entisiä treenikavereita.

Väärin urheiltu! Ella Junnila sai poikaystäväänsä koskevan törkeän viestin

Ella Junnila, 23, sai poikaystäväänsä koskevan törkeän viestin – avautuu kammottavasta tunteesta: "Minun rakkaisiin ei saa koskea"

Väärin urheiltu! -sarjassa urheilijat kertovat saamastaan kansalaispalautteesta, joka voi olla välillä todella rajuakin. Kokemuksiaan jakavat Ella Junnila, Elmo Lakka, Joonas Rinne, Kristiina Mäkelä ja Mikko Paavola.

Kristiina Mäkelä i sanden.

Kristiina Mäkelä paljasti ennätyspäivänsä hurjat käänteet, Senni Salminen hävisi taas senttipelin – pettynyt Ella Junnila liikuttui kyyneliin

Kristiina Mäkelä loikki ennätyksensä ja eteni MM-finaaliin mitali mielessään. Senni Salminen jäi jälleen senttipelissä finaalista. Korkeuskarsintaan jäänyt Ella Junnila antoi kyyneleiden tulla haastattelussa.

Heta Tuuri (vas.) ja Sini Lällä kuvassa.

Heta Tuuri ja Sini Lällä olivat vakiokasvoja nuorten arvokisoissa, mutta sitten he lähes katosivat – tänään he tekevät suomalaista urheiluhistoriaa

Äärimmäisen kova kilpailu kotimaisessa korkeushypyssä siivitti peräti kolme naishyppääjää Eugenen MM-kisoihin. Sini Lällä ja Heta Tuuri ovat kulkeneet pitkän matkan ensimmäisiin aikuisten arvokisoihinsa.

Ella Junnila mystisenä terveystilanteestaan: "Onko pakko vastata"

"Onko pakko vastata?" Ella Junnilalta mystinen kommentti – joutuuko SE-nainen hyppäämään vamman kanssa MM-kisoissa?

Korkeushyppääjä Ella Junnila antoi haastattelussa ymmärtää, että terveystilanne ennen MM-kisoja ei ole optimaalinen. Junnilan korkeuskarsinta on lauantaina illalla Suomen aikaa.

Eveliina Määttänen juoksee.

Tukholmassa ennätysten ilta – Määttänen juoksi Suomen kaikkien aikojen kolmanneksi: "Sain pidettyä juoksun kasassa"

Tukholman Timanttiliigassa suomalaisjuoksijat olivat jälleen kovassa iskussa, kun molemmat Eveliina Määttänen ja Viivi Lehikoinen rikkoivat ennätyksensä. Seiväshypyssä Ruotsin Armand Duplantis teki uuden ulkoratojen ME:n.

Oliver Helander heittää keihästä.

Pisin suomalaiskaari sitten Tero Pitkämäen legendaarisen heiton – Oliver Helanderilla on potentiaalia maailmanmestariksi, mutta tasaisuus uupuu

Oliver Helanderin ohella Krista Tervo oli Paavo Nurmen kisojen suomalaisnimiä. Tervo on nousemassa jopa mitalisuosikiksi EM-kisoihin.

Ella Junnila opiskelemassa.

Ella Junnila lensi aamuyöllä Ruotsi-ottelusta populismista kertoneelle luennolle – leirilläkin opiskellaan puoluepolitiikkaa

Korkeushyppääjä Ella Junnila opiskelee politiikan tutkimusta Tampereen yliopistossa. Lukion jälkeisen välivuoden Junnila kaipasi urheilun rinnalle muutakin tekemistä.

Punahiuksinen Ella Junnila hymyilee kuvaajalle harjoitussalilla.

Korkeushyppääjä Ella Junnila ja muut urheilijat törmäävät usein epäkohtiin tai epäasialliseen käytökseen – uusi nettisivu rohkaisee kertomaan niistä

Yleisurheilijat ry julkaisi Turvallinen tila -sivut, jotta urheilijoilla olisi matala kynnys kertoa havaitsemistaan epäkohdista.

Ella Junnila PLK

Ella Junnila testasi täyttä vauhtia ja ponkaisi kärkituloksen Slovakiassa

Ella Junnila nosti korkeushypyn talven kotimaisen kärkituloksen lukemiin 190 tiistaina Banská Bystricassa, Slovakiassa.

Ella Junnila.

Selkävaivoista kärsinyt Ella Junnila joutuu työstämään hyppytekniikan uusiksi – opiskelut innoittivat EM-mitalistin uuteen luottamustoimeen

Korkeushyppääjä avaa kautensa viikonloppuna. Hyvän harjoitustalven keskellä Ella Junnila ottaa ensiaskeleitaan myös urheiluvaikuttajana. Hän toimii uuden yleisurheilijoiden etuja vaalivan yhdistyksen hallituksen puheenjohtajana.

Marokon Maha Haddioui teki hole in onen!

"Aivan mahtava suoritus!" Katso olympiagolfin ensimmäinen hole-in-one

Marokon Maha Haddiouin lyönti meni suoraan sisään naisten olympiagolfin toisen kilpailupäivän seitsemännellä väylällä.

Maria Huntington jää pituudessa tulokseen 610

Huntington epäonnistui pituudessa, valmentaja manasi poikkeuksellista ratkaisua ennen kisaa – katso hurjaan kuulakisaan huipentuneen olympiayön kohokohdat

Tokion olympiakisojen torstaiyössä nähtiin neljä suomalaista ja jännittäviä finaaleita yleisurheilussa. Pettymyksen suomalaisista kokivat Ella Junnila ja Maria Huntington. Miesten kuularingissä nähtiin olympiaennätys.

Ella Junnila ylittää riman.

Ella Junnilan korkeuskarsinta päättyi murheelliseen pettymykseen – avasi syitä pudonneen tulostason taustalla

Suomen Ella Junnilan karsintasuoritus Tokion olympialaisissa mureni ponnistuspaikan hakemiseen. Tulokseksi jäi 186, kun karsintaraja on 195.

Mira Potkonen lyö.

Katso torstain olympiaohjelma ja tv-lähetykset

Tokion olympialaisissa nähdään torstaina yhdeksän suomalaisurheilijaa.

Ella Junnila.

Ella Junnilan henkinen vointi parani, kun valmentaja vaihtui – tänään hän haastaa kolminkertaisen maailmanmestarin: "Aion laittaa kampoihin"

Elmo Lakka ja Ella Junnila viimeistelevät kuntoaan olympialaisia varten Lapinlahdella. SE-mies Lakka kertoo tehneensä parhaan treeninsä ikinä ennen lauantaita. Areenassa lähetys alkaa 17.30, TV2:n puolella 18.30.

Ella Junnila hyppää Kuortaneella.

EM-mitalistin kunto kateissa – Ella Junnila selitti ihmetystä herättänyttä valmentajanvaihdostaan: "Tilanteeseen oli pakko reagoida"

Valmentajan vaihtaminen kesken olympiakauden on epätavallista. Junnilan mukaan ajatus oli muhinut jo pitkään ja asiaan oli nyt pakko reagoida.

Ella Junnila voitti EM-pronssia korkeushypyssä Torunissa.

Ella Junnila vaihtaa valmentajaa vain viikkoja ennen kauden pääkilpailua – "Valmentaja ja fyssari samassa paketissa, siitä voi olla hyötyä"

Tokion olympiajoukkueeseen valittu korkeushyppääjä Ella Junnila hakee valmentajanvaihdoksesta uusia virikkeitä.

Kristian Bäck

Yleisurheilijoiden tasoa mitataan EM-joukkuekilpailussa – Raitanen, Lakka, Salminen ja Hurske joukkueen "kantavat voimat"

Suomen edustajiin yleisurheilun EM-joukkuekilpailussa on tullut muutoksia. Viime viikolla julkistetusta joukkueesta ovat jääneet pois muiden muassa SE-hyppääjät Kristian Pulli ja Ella Junnila.

Elmo Lakka, Lotta Kemppinen ja Daniel Ståhl

Supertähtiä, tiukkoja kamppailuita ja armotonta rankingpisteiden metsästystä – kolme asiaa, joita Paavo Nurmen kisoissa kannattaa seurata

Kotimainen yleisurheilukausi on käynnistynyt vauhdilla ja tahti vain kiihtyy. Turussa maanantaina ja tiistaina suomalaisurheilijoita huipputuloksiin on vauhdittamassa liuta kansainvälisiä kärkinimiä.

Elmo Lakka

Elmo Lakka avasi kilpailukautensa huippuajalla 13,57: "Lupaa hyvää tuleviin kisoihin"

Yleisurheilija Elmo Lakka aloitti kilpailukautensa Lahdessa kovalla ajalla. Hän kilpaisee seuraavaksi 2. kesäkuuta Jyväskylässä.

Ella Junnila

Paavo Nurmen kisat julkisti lisää kovia nimiä – Ella Junnila saa vastustajia maailman huipulta

Turussa nähdään kovatasoiset kilpailut esimerkiksi naisten korkeudessa, miesten keihäässä ja naisten moukarissa. Myös SUomen naispika-aiturit saavat kovia vastustajia maailmalta.

Hollannilla oli iso joukkue EM-halleissa

Yleisurheilun EM-hallien kupla petti – menestyneimmän mitalimaan kahdeksalla urheilijalla todettu korona

Hollannin yleisurheiluliitto ei ole nimennyt urheilijoita, joilla on todettu koronavirus Puolan Torunissa käytävien EM-hallien jälkeen.

Ella Junnila ja Lotta Kemppinen palasivat Suomeen EM-mitalien kanssa halliyleisurheilun EM-kisoista 2021.

Mitä ihmettä suomalaisessa yleisurheilussa on tapahtumassa? Nuoret urheilijat paukuttelevat ennätyksiä rikki ja kaikki on mahdollista, sanovat asiantuntijat

Yleisurheilun EM-hallikisoissa nähtiin hienoja suomalaisonnistumisia, mutta yleisurheilulla menee myös laajasti erinomaisesti.

Lotta Kemppinen

SUL:n kelkka kääntyi: yleisurheilun tuoreille EM-mitalisteille maksetaan sittenkin bonukset

Suomen Urheiluliitto on päättänyt maksaa menestysbonukset halli-EM-kilpailuissa menestyneille urheilijoille.

Ella Junnila ja Lotta Kemppinen palasivat Suomeen EM-mitalien kanssa halliyleisurheilun EM-kisoista 2021.

Lotta Kemppinen nousi EM-mitaleille ilman OKM:n urheilija-apurahoja – huippu-urheilujohtaja väläyttää mahdollisia lisätukia: "Sieltä puolelta uskaltaa tehdä isompia lupauksia"

Yleisurheilun EM-hallikisoissa hopeaa ja pronssia voittaneet Lotta Kemppinen ja Ella Junnila palasivat Puolasta Suomeen mitalit kaulassaan.

Suomalaismenestystä sekä hiihdon MM-kisoissa että yleisurheilun EM-hallikisoissa

Virpi Sarasvuo olisi jakanut kultamitalin Bolshunoville – Jälkihiessä iloittiin suomalaisten menestyksestä EM-hallissa

Ylen Jälkihien urheiluasiantuntijat olivat harmissaan hiihdon MM-kisojen päätöspäivän tapahtumasta.

Irina Heratshenko, Jaroslava Mahutshik ja Ella Junnila

Ringa Ropo ja Ella Junnila kävivät enteellisen keskustelun mitalipäivän aamuna – äidiltä arvoituksellinen vihjaus tyttärensä tulevaisuudesta

Korkeushypyn EM-pronssimitalisti Ella Junnilan äiti Ringa Ropo huomasi tyttärensä lahjakkuuden jo alakouluiässä.

Ella Junnila mitali

Jättipotti suomalaiselle yleisurheilulle! 2000-luvun ylivoimaisesti paras saldo EM-kisoista – asiantuntija hehkuttaa Ella Junnilan kovapäistä temppua

Yle Urheilun asiantuntija Tuomas Raja sanoo, että suomalaisten historiallisen kovat suoritukset EM-hallikisoissa lupaavat hyvää suomalaisen yleisurheilun tulevaisuudelle.

Ella Junnila teki uuden Suomen ennätyksen ja Tokion olympiarajan – tämä ylitys toi EM-pronssia

EM-pronssimitalisti Ella Junnila teki Suomen ennätyksen ja Tokion olympiarajan – katso upea ennätyshyppy!

Tulos 196 toi Ella Junnilalle yleisurheilun EM-hallikisoissa pronssimitalin.

Katso Lotta Kemppisen mieletön EM-hopeajuoksu!

Katso Lotta Kemppisen mieletön EM-hopeajuoksu – edellinen naisten pikajuoksumitali yli 30 vuoden takaa

Lotta Kemppinen juoksi 60 metrillä EM-hopealle ajalla 7,22 Puolan Torunissa.

Lotta Kemppinen mitali

"Herranjestas, tämä on aivan mahtavaa" – Käsittämätön suomalaisilta! Lotta Kemppinen EM-hopealle, Ella Junnilalle pronssia SE-tuloksella

Kemppisen aika 60 metrin loppukilpailussa oli 7,22. Myös korkeushyppääjä Ella Junnila ylsi mitaleille, kun hän oli uudella Suomen ennätyksellä kolmas.

Lotta Kemppinen EM-hallikisoissa 2021.

Katso tallenne yleisurheilun EM-hallien suomalaisjuhlasta – Lotta Kemppinen ja Ella Junnila saivat EM-mitalit palkintojenjaossa

Kuvaa klikkaamalla pääsee vielä makustelemaan tallennetta yleisurheilun EM-hallikisojen päätöspäivästä, jossa nähtiin muun muassa Lotta Kemppisen ja Ella Junnilan huimat EM-mitalisuoritukset.

Pituushyppääjä Kristian Pulli yleisurheilun EM-hallikisoissa Torunissa maaliskuussa 2021.

Katso tallenne: Kristian Pulli täräytti pituushypyn EM-pronssille

Torunin EM-hallikisoissa nähtiin ensimmäinen suomalaismitali yli 21 vuoteen, kun Kristian Pulli hyppäsi pronssille.

Ella Junnila kuvassa

Suomen joukkue yleisurheilun EM-hallikisoihin täydentyi kuudella urheilijalla

Suomi lähtee Puolan EM-kisoihin 19 urheilijan joukkueella.

Ella Junnila kuvassa

SE-jahdin kariutuminen kirpaisi Ella Junnilaa: "Tänään ei ollut päiväni"

Yleisurheilun hallikaudella on tehtailtu SE-tuloksia, mutta ennätyksiä ei ole nähty sunnuntaina Jyväskylässä.

Urho Kujanpää kuvassa

Yleisurheilijat kamppailivat halli-SM-mitaleista – katso tallenne toisen kisapäivän taistoista

Urho Kujanpää taivutti seiväsennätyksensä 566 Jyväskylän halli-SM-kilpailuissa. Ella Junnila vei naisten korkeuden halli-SM-kultaa, mutta SE-tulos jäi haaveeksi. Voit seurata suoraa lähetystä artikkelin kuvaa klikkaamalla.

Juuso Peltola (8, JKU), Santeri Kuusiniemi (5, LempKiYU) ja Ilari Manninen (7, JKU) miesten 60 m aitajuoksun alkuerässä SM-halleissa 2019.

Tavaton yleisurheilun arvokisojen suomalaisteko jäi 0,01 sekunnin päähän

Santeri Kuusiniemi aitoi 60 metrin matkalla Pirkkahallissa vain sadasosan päähän EM-tulosrajasta.

Ella Junnila LK

Katso Ella Junnilan uusi Suomen halliennätys – "Tuolla pitäisi päästä EM-halleihin, jos olen oikein laskenut"

Ella Junnila paransi Suomen halliennätystään kahdella sentillä lukemiin 194.

Sara Kuivisto

Asiantuntija kertoo syyt suomalaisten hallikauden ennätystehtailuun – päättyykö yli 20 vuotta jatkunut mitalittomuus EM-kisoissa?

Yle Urheilun asiantuntija Tuomas Raja löytää kolme selkeää syytä suomalaisyleisurheilijoiden vahvaan hallikauteen.

Ella Junnila

Ella Junnila hyppäsi komeasti Suomen ennätyksen hallikauden avauksessaan – harjoituskautta ovat varjostaneet selkävaivat: "Olen ihan pökertynyt"

Korkeushyppääjä Ella Junnila hyppäsi tuloksen 192 ja teki samalla hallin Suomen ennätyksen korkeushypyssä.

Ella Junnila LK

Kysely paljastaa hätkähdyttäviä asioita naisurheilijoiden kehosuhteesta – vastanneista joka viidettä haukuttu lihavaksi: "Todellisuus on arvioni mukaan vielä huonompi"

Jyväskylän yliopiston ja KIHUn tekemä kyselytutkimus kertoo huolestuttavia tuloksia suomalaisten naisurheilijoiden tilanteesta muun muassa omaan painoon ja itsetuntoon liittyen.

11o metrin aitajuoksija Elmo Lakka, JKU, vauhdissa.

Kolmoisvoitto tavoitteena Jyväskylään Kalevan kisojen miesten 110 metrin aidoissa

Jyväskylän Kenttäurheilijat odottaa Kalevan kisojen lauantaifinaaleista useita mitaleja.

ella junnila

Korkeuden hallitsevalle mestarille Ella Junnilalle musertava pettymys: joutui vetäytymään karsinnasta viime hetkellä

Ella Junnila joutui jättämään jo tiistaina Paavo Nurmen kisat pohjekrampin takia.

Ella Junnila

Kenkä ei kestänyt Ella Junnilan uutta vauhtia: "Tänä iltana uusia piikkareita metsästämään"

Ella Junnilan voittotulokseksi Kuortaneen korkeushyppykisassa jäi 183.

samuli samuelsson

Katso suorana: Viilettääkö Samuli Samuelsson muilta karkuun koleassa Tampereen illassa?

Yleisurheilun GP-sarja jatkuu Tampereella. Katso suoraa lähetystä Yle TV2:sta tai Areenasta kello 19.00 alkaen.

Ella Junnila

Ella Junnila jahtasi tosissaan ennätystä

Junnila voitti korkeushyppykisan ylittäen korkeuden 190.

Annimari Korte Lehtikuva

Kommentti: Annimari Kortteesta tuli suomalaisen yleisurheilun nousun uudet kasvot – huomattava muutos ulottuu kuitenkin paljon laajemmalle

Suomalaisessa yleisurheilussa kyse ei ole enää pelkästään tuloksesta, vaan ennen kaikkea kilpailusta, kuka voittaa, kirjoittaa Atte Husu.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle