Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Suomen naisten lentopallomaajoukkue tuulettaa.

Ruotsi-ottelu olisi voinut kääntää kelkan, mutta lentisnaiset eivät asiantuntijan mielestä alisuoriutuneet – "Suomi lähti jokaiseen otteluun altavastaajana"

Naisten lentopallomaajoukkue ei saavuttanut tavoitettaan EM-kisoissa, sillä se ei saavuttanut jatkopaikkaa. Suomella olisi voinut olla siihen mahdollisuudet, jos Ruotsi-ottelun ratkaisupallot olisivat kääntyneet toiseen suuntaan.

Olesia Rykhliuk ohittaa Suomen torjunnan.

Suomen taistelu jäi ilman palkintoa – Ukraina aiheutti lentopallonaisten jatkohaaveille kovan kolauksen

Suomen lentopallomaajoukkue ei saanut haluamaansa voittoa Ukrainasta, kun joukkueet kohtasivat Romaniassa EM-kisojen alkulohkon ottelussa.

Suomen naisten maajoukkue ennen ottelun alkua.

Lentopallonaiset tarvitsevat voiton joukkueesta, jota eivät ole koskaan voittaneet – päävalmentaja ei odota yllätyksiä: "Mitään taikatemppuja ei ole"

Suomen naisten lentopallomaajoukkueen tavoite on päästä EM-kisoissa jatkopeleihin. Kaksi tappiota kärsinyt Suomi kohtaa tänään toisen päävastustajistaan, Ukrainan.

Ronja Heikkiniemi törmää Alankomaiden torjuntaan.

Alankomaat antoi lentisnaisille karun oppitunnin Euroopan huipulta – "Noin jäätävää torjuntaa vastaan on vaikea löytää ratkaisuja"

Suomen naisten lentopallomaajoukkue oli aseeton Alankomaiden edessä, kun joukkueet kohtasivat Romaniassa pelatussa EM-kisojen alkulohkossa. Kolmannen erän hyvä ilme antoi kuitenkin lupausta paremmasta.

Suomen lentisnaiset juhlivat EM-kisapaikkaa

Kuusi ensikertalaista ei himmennä tavoitteen asettelua – Suomen lentopallonaisilla EM-kisoihin kaksi kovaa päämäärää

Suomen lentopallonaiset pelaavat EM-kisoissa kuuteen päivään viisi ottelua. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, ottelut jatkuvat sen jälkeen neljännesvälierissä.

Suomen lentisnaiset juhlivat EM-kisapaikkaa

Suomen lentisnaiset valmistautuivat EM-kisoihin Ranskassa – taskuun jäi joukkueen yksi erikoisimmista otteluista: "Aivan köysissä"

Suomen naisten lentopallomaajoukkue pelaa EM-kisojen avausottelunsa torstaina Ruotsia vastaan. Joukkue valmistautui kisoihin kuudella ottelulla.

Suomen naisten lentopallomaajoukkue.

Päävalmentaja Kangasniemi nimesi lentopallon EM-kisoihin kuusi ensikertalaista

Suomen naisten lentopallomaajoukkue pelaa viikonloppuna kolme ottelua Ranskaa vastaan.

Suomen naisten lentopallomaajoukkue tuulettaa.

Lentopallonaiset päättivät ottelun harvinaiseen tasapeliin – "Oli sovittu pelattavaksi neljä erää"

Suomen lentopallomaajoukkue kohtasi keskiviikkona vieraskentällä Viron. Joukkueet päättivät ottelun poikkeukselliseen 2–2-tulokseen.

Suomen lentisnaiset juhlivat EM-kisapaikkaa

Lentopallonaiset olivat piinaavassa epävarmuudessa ennen ratkaisevaa EM-karsintapeliä – Suomen positiivinen koronatapaus oli johtaa jopa ottelun luovuttamiseen

Naisten lentopallomaajoukkue joutui kärvistelemään epävarmuudessa ennen huipputärkeää ja voitollista Montenegro-ottelua perjantaina. Vasta puolitoista tuntia ennen pelin alkua Euroopan lentopalloliitto näytti vihreää valoa Suomen pelaamiselle.

Suomen lentopallonaisilla oli juhlapäivä EM-karsinnoissa

Lentopallonaiset tyylikkäästi EM-kilpailuihin! – Montenegro taipui Suomen näytöksessä

Suomen naisten lentopallomaajoukkue on edennyt neljännen kerran historiansa aikana Euroopan parhaiden maiden väliseen lopputurnaukseen. Montenegro kaatui erin 1-3. Suomen EM-lohko ja pelipaikka ratkeavat 20. toukokuuta.

Suomen naisten lentopallomaajoukkue taisteli Montenegron nurin viisieräisessä trillerissä

Katso tallenne: Lentopallonaiset tekivät sen – Suomen EM-kisapaikalle sinetti!

Suomen lentopallonaisilla oli tänään mainio tilaisuus varmistaa kisapaikkansa syksyn EM-kisoihin. Katso tallenne ja Montenegro-ottelu, jossa arvoturnauksen kisalippuun riitti Suomelle jopa kaksi voitettua erää.

Tapio Kangasniemi pitää huolen, että lentisnaiset ovat virittyneitä tärkeään Montenegro-pelin, joka on isossa osassa mahdollisen EM-lopputurnauksen kannalta.

Varmistavatko lentisnaiset EM-kisapaikan jo tänään? – Suomella edessä isoin ottelu lähes kahteen vuoteen

Suomen lentopallonaisten perjantain EM-karsintaottelu Montenegroa vastaan on iso vedenjakaja lopputurnauksen kannalta. Panokset ovat huipussaan klo 18.30 alkavassa ottelussa, jota voi jännittää TV2:sta suorana.

Lentopallonaiset juhlivat Kosovo-pelin onnistumia.

Kosovo oli lentopallonaisille sopiva välipala ennen EM-karsintojen huipennusta

Kosovosta ei ollut muutaman nukutun yön jälkeen yhtään sen enempää Suomea haastamaan naisten lentopallon EM-karsinnoissa Slovakiassa, kuin mitä nähtiin avauskohtaamisessa Podgoricassa viime sunnuntaina. Toisen EM-karsintaturnauksen avaukseksi Suomi otti selvän voiton kosovolaisista 3-0 (25-9,25-16,25-14).

Suomen lentopallonaiset olivat iskussa Kosovoa vastaan 9.5. 2021

Lentopallonaiset kaatoivat EM-karsinnassa Kosovon vajaassa tunnissa

Suomen naisten lentopallomaajoukkue murskasi ensimmäisen EM-karsintaturnauksen päätöspelissään Kosovon 3-0 (25-15,25-10,25-15). Voitto irtosi vajaan tunnin mittaisessa kamppailussa ja oli Suomelle toinen turnauksessa.

Suomen naisten lentopallomaajoukkue taisteli Montenegron nurin viisieräisessä trillerissä

Lentopallonaisille tärkeä potti EM-karsinnan päävastustajasta – Anna Czakan Suomen taisteluvoiton pääarkkitehti

Suomen naisten lentopallomaajoukkue taisteli pitkän kaavan mukaan lauantai-iltana Podgoricassa ja otti EM-karsintojen avausvoiton kotijoukkue Montenegrosta erin 3-2 (24-26, 25-23, 25-17, 22-25, 15-13). 

Finlands damlandslag i volleyboll.

Suomella isoja poissaoloja lentopallon EM-karsinnoissa, mutta kisoihin pääsy ehdoton tavoite: "Kyllä jatkoon pitäisi mennä"

Naisten lentopallomaajoukkue tavoittelee kisapaikkaa viikonloppuna alkavissa EM-karsinnoissa. Joukkueessa on muutamia isoja poissaoloja, mutta vahvistusta on tullut valmennuspuolelle.

Suvi Kokkonen (vas.), Kaisa Alanko ja Michaela Madsen lentopallon naisten EM-kilpailuiden ottelussa Suomi - Kreikka.

Ulkonaliikkumiskiellot ja peliruuhkat kuormittaneet maajoukkuepelaajia – Suomi lähtee kahdesti siirrettyihin EM-karsintoihin ennakkosuosikkina

Kesästä on tulossa tiivistahtinen, jos EM-kisapaikkaa tavoitteleva naisten lentopallomaajoukkue onnistuu toukokuun karsinnoissa.

Suvi Kokkonen

Lentopallonaiset taistelivat voiton Virosta 11 kuukauden maajoukkuetauon jälkeen

Viimeksi naisten maajoukkue pelasi Bulgariaa vastaan Ankarassa EM-turnauksessa 29. elokuuta 2019.

Suvi Kokkonen. lentopalloilija, Laukaa, Nantes Ranska

Huippusiirron Ranskaan saanut suomalaislupaus sanoo suoraan kovat tavoitteensa – Suvi Kokkosta, 20, ei kiinnosta istua penkillä: "Olen valmis"

Keski-Suomen nuori lentopallolahjakkuus aikoo säväyttää Nantesissa hyvällä hyökkäyspelaamisellaan.

Suomen miesten lentopallomaajoukkue

Lentopalloliitto odottaa Euroopan liitolta vastauksia EM-kisojen ajankohdasta – “Ei ole kenenkään etu, jos vastaamista siirretään”

Euroopan lentopalloliitto ei ole vielä vastannut Suomen lentopalloliiton kyselyihin, koska vuoden 2021 EM-kisat pitäisi järjestää. Suomen alkulohko pelataan Tampereella.

Suomen naisten lentopallomaajoukkue karsii seuraavaksi vuoden 2021 EM-kisoihin.

Lentopallonaisilla suotuisat EM-näkymät – Slovakia karsintalohkon suosikki, Suomi seuraa perässä

Viime vuonna EM-kisoissa 30 vuoden tauon jälkeen pelannut Suomi hakee seuraavaksi paikkaa vuoden 2021 kisoihin.

Suomen naisten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tapio Kangasniemi

Tapio Kangasniemi jatkaa lentopallonaisten päävalmentajana: "Juuri suomalaisen lentopallon kehittäminen on lähimpänä sydäntäni"

Kangasniemen jatkosopimus on kahden vuoden mittainen. Hän on valmentanut naisten maajoukkuetta vuodesta 2014.

Tapio Kangasniemi

Lentopallonaisille tiukka lohko Kultaiseen liigaan, miesten tähtäimessä nopea nousu

Suomen miehet putosivat viime kesänä lentopallon Kultaisesta liigasta, mutta hakevat nyt nopeaa paluuta.

Suvi Kokkonen (vas.), Kaisa Alanko ja Michaela Madsen.

Kommentti: Suomen lentopallonaisten EM-turnaus kääntyi pettymykseksi, mutta herätti odotuksia kirkkaammasta tulevaisuudesta

Suomen naisten lentopallomaajoukkue voi yltää seuraavissa EM-kisoissa jatkopaikkaan, kirjoittaa Yle Urheilun toimittaja Manu Myllyaho.

Suomen naisten lentopallomaajoukkue

Naisten lentopallomaajoukkueen tie kulkee oikeaan suuntaan, asiantuntija toivoo päävalmentajalle jatkosopimusta – "Tarvitaan vain lisää kokemusta kovista turnauksista"

Suomen naisten lentopallomaajoukkueen esitykset EM-turnauksessa jäivät Yle Urheilun asiantuntija Pauliina Vilposen mielestä positiivisen puolelle, vaikka jatkopaikka jäikin saavuttamatta.

Nasya Dimitrova lyö, Salla Karhu torjuu.

Päävalmentaja Kangasniemi halusi keskittyä tappionkin hetkillä positiivisiin asioihin – "Tämä on joukkue ja joukkue pelasi tässä turnauksessa hyvin"

Suomen naisten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tapio Kangasniemi oli tyytyväinen, että Suomi pystyi pelitavallaan panemaan Euroopan kärkijoukkueita ahtaalle.

Kaisa Alanko puolustaa

Lentisnaisten taistelu ei riittänyt EM-jatkopaikkaan – Bulgarian leveä hyökkäysarsenaali oli myrkkyä Suomen puolustukselle

Suomen naisten lentopallomaajoukkueen taival EM-turnauksessa päättyi alkulohkoon. Suomi hävisi Bulgarialle suoraan 0–3.

Tapio Kangasniemi joukkueensa kanssa.

Historiallinen EM-turnaus lentisnaisten taustajoukoille jatkuvaa opiskelua – "Tällä joukkueella on kaikki hienot eväät nousta vielä korkeammalle"

Naisten lentopallomaajoukkue on elännyt EM-turnauksessa omassa kuplassaan. Päävalmentajan ja joukkueenjohtajan mielestä tämä on ollut hienointa aikaa suomalaisessa naislentopallossa.

Piia Korhonen

Voittoa villisti tuulettanut päävalmentaja Kangasniemi antoi tunnustuksen Suomen joukkuepelille – "Meillä ei ole tähtipelaajia, silloin pitää pystyä pelaamaan joukkueena

Naisten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tapio Kangasniemen mukaan Suomen joukkue pelasi Ranskaa vastaan samalla tasolla kuin aikaisemmissakin otteluissa.

Michaela Madsen (oik.) ja Salla Karhu.

Lentisnaisilta vaaditaan tänään voittoa, jotta jatkohaave pysyy elossa – "Suomen on keskityttävä niihin osa-alueisiin pelissä, jotka heillä jo toimivat"

Suomen naisten lentopallomaajoukkue on selkä seinää vasten, jos se mielii päästä jatkoon EM-turnauksessa. Suomi kohtaa tänään Turkissa Ranskan.

Tapio Kangasniemi

Lentopallonaisilla ailahteleva mutta maailman paras pelitapa – "Peliään nopeuttanut Ranska pelaa samantyyppistä peliä kuin Suomi"

Suomen lentopallonaiset kohtaavat EM-kilpailuissa suurten panosten ottelussa Ranskan tiistaina.

Tapio Kangasniemi

Lentisnaisten pelillinen taso tyydytti, mutta päävalmentaja manasi yksittäisiä tilanteita – "Peli oli pallosta tai kahdesta kiinni"

Suomen naisten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tapio Kangasniemen mielestä kolme kovaa perättäistä ottelua ei voi käyttää syynä sunnuntaiseen Kreikka-tappioon. Kreikka voitti Suomen 3–1 EM-turnauksessa Turkissa.

Salla Karhu

Kreikka-tappio otti Suomen pistelinko Salla Karhua päähän – "Emme olleet terävimmillään viimeisissä palloissa"

Suomen naisten lentopallomaajoukkueen tavoite jatkoonpääsystä EM-turnauksessa vaikeutui, kun Kreikka kukisti sen 3–1 alkulohkon ottelussa.

Suomen Michela Madsen (vas.), Piia Korhonen ja Kaisa Alanko sekä Kreikan Georgia Lamprousi lentopallon naisten EM-kilpailuiden ottelussa Suomi - Kreikka.

Lentisnaisten EM-jatkohaaveille paha kolaus! Kreikka taisteli voiton

Suomen naisten lentopallomaajoukkue kärsi 1–3-tappion Kreikalle EM-turnauksessa Turkissa.

Suomen Pia Korhonen (vas.), Kaisa Alanko ja Michaela Madsen sekä Turkin Ebrar Karakurt lentopallon naisten EM-kilpailuiden ottelussa Suomi - Turkki.

Aukeaako lentisnaisten voittotili tänään EM-kisoissa? "Niillä eväillä, joita Suomi esitti Turkkia vastaan, Suomi voittaa myös Kreikan"

Suomi venyi lauantaina loistavaan peliin Turkkia vastaan naisten lentopallon EM-turnauksessa. Nyt Suomelta vaaditaan samanlaista pelihurmosta Kreikkaa vastaan.

Serbian Jelena Blagojevic ja Suomen Roosa Laakkonen naisten lentopallon Suomi - Serbia ottelussa lentopallon EM-kilpailuissa Ankarassa.

Lentisnaisilla jälleen tiukka EM-ottelu edessään – asiantuntija tietää, mikä on avain voittoon: "Kenties pystymme vastaamaan Turkin peliin heidän omalla lääkkeellään"

Suomen naisten lentopallomaajoukkue saa toisessa EM-ottelussaan vastaansa Turkin. Kotiyleisönsä edessä pelaava Turkki pelaa nopeampaa peliä kuin Suomen avausvastustaja Serbia.

Suomen päävalmentaja Tapio Kangasniemi naisten lentopallon Suomi - Serbia ottelussa lentopallon EM-kilpailuissa Ankarassa.

Kangasniemi oli tyytyväinen Suomen shokkialkuun Serbiaa vastaan – "He kokeilevat alussa, pystyvätkö kävelemään voittoon"

Naisten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tapio Kangasniemen mukaan Suomen peli Serbiaa vastaan alkoi juuri niin kuin pitikin.

Suomen naisten lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Tapio Kangasniemi

Päävalmentaja Kangasniemi kohti EM-avausta: Olen vähintään yhtä innoissani kuin pelaajat

Suomen naisten lentopallomaajoukkue kohtaa EM-kisojen avauspelissään kivikovan Serbian. Tavoitteena on pääsy alkulohkosta 16 parhaan jatkopeleihin.

Suomen lentopallonaiset

Lentopallonaisille tappio kaksijakoisessa kenraalissa – kolme yötä EM-avaukseen

Naisten lentopallomaajoukkueen esiintyi viiimeisen kerran ennen perjantaina alkavia EM-kilpailuja Bratislavassa Slovakian kanssa.

Suomen lentopallonaiset

Slovakia otti revanssin Suomen lentopallonaisista

EM-lopputurnaukseen valmistautuva Suomen lentopallonaiset taipuivat Slovakialle erin 1-3 maanantaina.

Piia Korhonen kuvassa

Slovakia taipui kotikentällään – Suomen lentopallonaiset hyvässä iskussa kohti EM-kisoja

Suomen lentopallonaisten EM-kisaottelut näytetään suorina lähetyksinä Ylen kanavilla.

Piia Korhonen, Suomi, Espanja

Valko-Venäjä pyöritti Suomen lentopallonaisia

Suomi hävisi Valko-Venäjälle erin 0–3 Kultaisessa liigassa.

Joel Banks

Ratkaisijat haussa, Suomen lentopallomaajoukkueet Valko-Venäjän kyytiin

Suomen miehet ja naiset kamppailevat Valko-Venäjää vastaan lentopallon Kultaisen liigan otteluissa Hämeenlinnassa.

Suomen naisten lentopallojoukkue

Lentopallonaiset haastavat laiskasti puolustavan Valko-Venäjän, joka kaksi vuotta sitten sai Suomelta varsinaisen selkäsaunan

Suomen naisten lentopallomaajoukkue jatkaa urakkaansa Kultaisessa liigassa keskiviikkona Valko-Venäjää vastaan.  Minskiin matkasi sisuuntunut joukkue.

Saara Esko.

Maajoukkueessa vuosien tauon jälkeen pelannut Saara Esko huippuiskussa

Suomen lentopallonaiset voittivat Viron Tallinnassa toistamiseen.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle