Hyppää pääsisältöön

Uusimmat artikkelit

Suunnittelija Jenni Ahtiainen kehitteli helpon maskin sukkahousuista – katso video: "Materiaali löytyy lähes jokaisen kotoa"

Kun koronarajoituksia puretaan, myös Suomessa maskien käyttö lisääntyy. VTT:n tuoreessa tutkimuksessa polyesteri pärjäsi puuvillaa paremmin.

Vuoden Koru tulee Hämeestä

Hämeenlinnalainen korutaitelija Jenni Ahtiainen on palkittu Vuoden Korun tekijänä.

Viisi huippujuttua sunnuntai-iltaan: Lue millaisilla perusteilla sähköautoja vastustetaan ja miksi naiset ottavat botoxia kasvoihinsa

Luitko jo nämä? Kokosimme sinulle viikon parhaita juttuja, jotka saatoit arjen kiireessä ohittaa.

Porilainen hitsarimuija vei luomansa muotibrändin maailmalle – sitten hän sai tarpeekseen ulkonäköbisneksen arvoista

Oman tiensä kulkija Jenni Ahtiainen suunnittelee kaulavaatteita julkkiksille ja koristeita kuulolaitteisiin. Naisen muotibrändiä myydään nytkin maailmalla, mutta miksi se suurin kansainvälinen menestys jäi kesken?

Hullu porilainen muija Jenni Ahtiainen somistaa musiikkimaailman diivoja

Marilyn Manson, Ville Valo, Snoop Dogg. Asuste- ja korusuunnittelija Jenni Ahtisen asiakaskunta koostuu musiikkimaailman kovimmista diivoista. Porilaiseksi muijaksi itseään kutsuva Ahtiainen on raivannut tiensä alansa huipulle rehellisyydellä, ahkeruudella ja kovalla luotolla "perstuntumaan".

Mielenterveyskuntoutujan päiväpalkka 12 euroa: "Tämän paremmin eivät asiat voisi olla"

Työ auttaa mielenterveyskuntoutujia jaloilleen. Tekijöitä on enemmän kuin toimintayksiköihin voidaan ottaa, mutta töistä on ajoittain pulaa. Susanna Virta toivoo, että saisi tehdä monipuolisia töitä, joiden ansiosta hän on erinomaisessa kunnossa. Porissa on saanut tähän mennessä muun muassa pussittaa muttereita ja valmistaa huiveja asustesuunnittelija Jenni Ahtiaiselle.

Kaulavaatesuunnittelija saamassa jalansijaa Yhdysvalloissa

Kaulavaatesuunnittelija Jenni Ahtiainen tekee nimeä Yhdysvalloissa ja puolustaa tasa-arvoista avioliittolakia häämallistollaan.